PIMS Logo

Jäseneksi

Miksi juuri sinun kannattaisi liittyä jäseneksi?


Pirkanmaasoft ry on Pirkanmaalla vaikuttava harrastajien perustama yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää lajia ja mahdollistaa luvallinen sekä mahdollisimman turvallinen pelaaminen tarkoitukseen osoitetuilla pelialueilla. Yhdistys järjestää pelitapahtumia viikoittain, tyypillisesti sunnuntaisin sekä erikoispelejä epäsäännöllisesti lauantaisin. Yhdistys osallistuu myös valtakunnan tasolla lajin eteen tehtävään työhön yhdessä muiden yhdistysten kanssa. Yhdistys järjestää jäsenien kiinnostuksen mukaan jäsenilleen koulutustapahtumia joissa opetetaan erilaisia asioita harrastukseen liittyen, alkaen turvallisesta pelaamisesta ja aseenkäsittelystä aina pelitaktiikoihin.

Pirkanmaasoftin jäsenenä pääset viikonloppupeleihimme ilman pelimaksua, saat alennuksia eri tahojen järjestämissä pelitapahtumissa sekä alennuksia myös alan liikkeissä.

Jäseneksi hakeminen


1. Tulosta Jäsenhakemus
2. Täytä hakemus ja palauta se jäsenvastaavalle peleissä tai postitse. Alaikäinen tarvitsee huoltajan allekirjoituksen hakemukseen.
3. Maksa jäsenmaksu 30 € yhdistyksen tilille (ohjeet alempana).

Palautettuasi jäsenhakemuksen jäsenvastaavalle joko postitse tai sunnuntaipeleissä sekä maksettuasi jäsenmaksun saat jäsenkorttisi postitse tai peleissä.

Jäsenmaksu on 30 € sekä uusilta että vanhoilta jäseniltä. Jäsenmaksu on voimassa aina seuraavaan yhdistyksen vuosikokoukseen asti, joka pidetään normaalisti alkuvuodesta. Vuosikokouksessa päätetään tulevan kauden jäsenmaksu, joten älä maksa oma-aloitteisesti tulevan kauden jäsenmaksua etukäteen. Kun jäsenmaksu on todennettu saat korttiisi vuositarran (ei uutta jäsenkorttia).

Jäsenkortti pyydettäessä henkilöllisyystodistuksen kanssa oikeuttavat foorumilla mainittuihin jäsenetuihin yhteistyökumppaneillamme kivijalkaliikkeissä. Nettikaupan käytäntöihin on esitetty ohjeet yhteistyökumppaneiden ketjussa.

HUOM! SÄILYTTÄKÄÄ MAKSUISTANNE AINA KUITTI MUKANA SIIHEN ASTI, KUNNES SAATTE JÄSENKORTTINNE/TARRANNE. TÄMÄ ON SIIS TEIDÄN TODISTE MAKSUSTANNE!

Maksuohjeet lyhyesti, uudet ja vanhat jäsenet

Vuosittainen jäsenmaksu on 30 euroa. Uudet jäsenet eivät maksa erillistä liittymismaksua. Uuden jäsenen ensimmäisen jäsenmaksu sisältää peleissä käytettävät hihanauhat, raatoliinan ja Pirkanmaasoftin velcromerkin. Näitä voi kysellä pelien yhteydessä jäsenvastaavalta.
Sekä uudet että vanhat jäsenet suorittavat maksun tilille FI33 5734 7520 0175 80, saaja on Pirkanmaasoft Ry. Laita viestiksi:

"Pirkanmaasoft jäsenmaksu 2021, pelaajan nimi"

Vanhat jäsenet maksavat jäsenmaksunsa vuosikokouksen jälkeen.
Jäsenkortit postitetaan uusille jäsenille, ja jäsenmaksutarroja saa yhdistyksen tapahtumista.

Hakemus kannattaa postittaa suoraan jäsenvastaavalle. Tarvittaessa voit toimittaa sen myös suoraan jäsenvastaavalle peleissä.
Postitusosoite on:

Peetu Ahopelto
Karosenkatu 2 B 30
33710 TampereYhteistyössä


Takaisin ylösKirjaudu