Kirjoittaja Aihe: Roskaamista Jättömaalla, osa offarista käyttökiellossa.  (Luettu 5579 kertaa)

Nran

  • Toimikunta
  • Käyttäjä
  • *
  • Viestejä: 794
  • Ei se satu.
Ikävämpiä uutisia. Valistuksesta huolimatta Jättömaan peleissä Sunnuntaina on roskattu, laiskat pelaajat eivät ole jaksaneet siivota roskiaan pois. Tämän johdosta lavojen ja pelikentän välinen alue on poissa käytöstä, aluetta ei käytetä offgame-toimintaan kuten oleskeluun tai kamojen säilytykseen.

Mikäli jonkun terve järki ja käytöstavat eivät riitä käsittämään että peleissä ei jumalauta roskata, kerrotaan vielä kerran miten vakava asia on. Saamme käyttää pelialueen asfaltoitua parkkipaikkaa sillä ehdolla että pidämme parkkipaikan siistinä. Mikäli alueella roskataan, menetämme parkkipaikan. Olemme saaneet jo kaksi varoitusta roskaamisesta.

Mikäli roskaamista vielä esiintyy, toimikunta on ohjeistettu jakamaan pitkiä pelikieltoja ilman varoitusta.

Yrittäkää ymmärtää. PELIALUEILLA EI ROSKATA.

« Viimeksi muokattu: 03 Lokakuu, 2017, 18:19:50 kirjoittanut Nran »

isto

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 262
  • Hatulle on aina käyttöä
Vs: Roskaamista Jättömaalla, osa offarista käyttökiellossa.
« Vastaus #1 : 12 Lokakuu, 2017, 12:21:00 »

Helvetin hienoa,


meillä on nyt kaksi pelialuetta ja niistä Lempäälä on selvästi ykkönen.
Kuten Niko kirjoitti saamme käyttää eristysfirman parkkipaikkaa offarina heidän luvallaan ja jos se ryssitään tulee Lempäälän pelipaikasta käyttökelvoton.


Nyt sitten kaikki pellet keräävät ne eväsroskansa matkaan, tähän aikaan vuodesta ei kovin kaukaa ole varmaan pelaajia tullut joten aika paikallisia ovat olleet.


Sopimus pelialueen käytöstä Lempäälän kunnan kanssa on aika edulllinen ja mikäli saamme häädön tuolta roskaamisen takia on turha kuvitella kunnan luovuttavan meille pelipaikkaa mistään muualtakaan.


Tässä voisi soveltaa myös sitä kuuluisaa naapurikyttäämistä, katsokaa että toiset keräävät roskansa ja vaikka sitten ilmiantakaa pelinvetäjälle ellei kiinnosta. Kovin laajaa tuo ei vaikuttaisi olevan, mutta muutaman ei soisi pilaavan kaikilta pelipaikkaa.


Vaikka en olekaan toimikunnan/hallituksen jäsen tämä kiinnostaa minua koska muista syistä asioin kunnan nuoriso- ja liikuntatoimen kanssa silloin tällöin ja olen aikanaan tämän alueen myös kunnalta puhunut.


isto