PIMS Logo

Jäseneksi

Miksi juuri sinun kannattaisi liittyä jäseneksi?


Pirkanmaasoft ry on Pirkanmaalla vaikuttava harrastajien perustama yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää lajia ja mahdollistaa luvallinen sekä mahdollisimman turvallinen pelaaminen tarkoitukseen osoitetuilla pelialueilla. Yhdistys järjestää pelitapahtumia viikoittain, tyypillisesti sunnuntaisin sekä juonellisia skenaariopelejä resurssien sallimissa rajoissa vuosittain. Yhdistys osallistuu myös valtakunnan tasolla lajin eteen tehtävään työhön yhdessä muiden yhdistysten kanssa. Yhdistys järjestää jäsenien kiinnostuksen mukaan jäsenilleen koulutustapahtumia joissa opetetaan erilaisia asioita harrastukseen liittyen, alkaen turvallisesta pelaamisesta ja aseenkäsittelystä aina pelitaktiikoihin.

Pirkanmaasoftin jäsenenä pääset viikonloppupeleihimme ilman pelimaksua, saat alennuksia eri tahojen järjestämissä pelitapahtumissa sekä alennuksia myös alan liikkeissä.

Jäseneksi hakeminen


1. Tulosta Jäsenhakemus
2. Täytä hakemus ja palauta se jäsenvastaavalle peleissä tai postitse. Alaikäinen tarvitsee huoltajan allekirjoituksen hakemukseen.
3. Maksa jäsenmaksu 20 € yhdistyksen tilille (ohjeet alempana).

Palautettuasi jäsenhakemuksen jäsenvastaavalle joko postitse tai sunnuntaipeleissä sekä maksettuasi jäsenmaksun saat jäsenkorttisi postitse tai peleissä.

Vuosittainen jäsenmaksu on 20 € sekä uusilta että vanhoilta jäseniltä. Vanhoilla jäsenillä vuosimaksun uusiminen on suoritettava helmikuun loppuun mennessä. Jos maksua ei ole suoritettu ajoissa, peritään pelien yhteydessä pelimaksu. Kun jäsenmaksu on todennettu saat korttiisi vuositarran (ei uutta jäsenkorttia).

Jäsenkortti pyydettäessä henkilöllisyystodistuksen kanssa oikeuttavat foorumilla mainittuihin jäsenetuihin yhteistyökumppaneillamme kivijalkaliikkeissä. Nettikaupan käytäntöihin on esitetty ohjeet yhteistyökumppaneiden ketjussa.

HUOM! SÄILYTTÄKÄÄ MAKSUISTANNE AINA KUITTI MUKANA SIIHEN ASTI, KUNNES SAATTE JÄSENKORTTINNE/TARRANNE. TÄMÄ ON SIIS TEIDÄN TODISTE MAKSUSTANNE!

Maksuohjeet lyhyesti, uudet ja vanhat jäsenet

Vuotuinen jäsenmaksu on 20 euroa. Uudet jäsenet eivät maksa erillistä liittymismaksua. Uuden jäsenen ensimmäisen vuoden jäsenmaksu sisältää peleissä käytettävät hihanauhat, raatoliinan ja Pirkanmaasoftin velcromerkin. Näitä voi kysellä pelien yhteydessä Remun kioskista.
Sekä uudet että vanhat jäsenet suorittavat maksun tilille FI33 5734 7520 0175 80, saaja on Pirkanmaasoft Ry. Laita viestiksi:

"Pirkanmaasoft jäsenmaksu 2020, pelaajan nimi"

Vanhojen jäsenten tulisi maksaa jäsenmaksunsa helmikuun loppuun mennessä.
Jäsenkortit postitetaan uusille jäsenille, ja jäsenmaksutarroja saa yhdistyksen tapahtumista.

Hakemus kannattaa postittaa suoraan jäsenvastaavalle. Tarvittaessa voit toimittaa sen myös suoraan jäsenvastaavalle peleissä.
Postitusosoite on:

Peetu Ahopelto
Karosenkatu 2 B 30
33710 TampereYhteistyössä


Takaisin ylös

©Ullm4nKirjaudu