Kirjoittaja Aihe: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat  (Luettu 48412 kertaa)

Nran

 • Toimikunta
 • Käyttäjä
 • *
 • Viestejä: 794
 • Ei se satu.
Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
« Vastaus #15 : 23 Huhtikuu, 2016, 17:27:18 »
Hieman tilannepäivitystä.
Hallitus hommasi uutta savuheitetyyppiä testaukseen, saapuivat minulle perjantaina ja otamme tyypit huomisissa Nokian peleissä. Mikäli heitteet osoittautuvat hyviksi, tilaamme ison läjän.

Olemme päässeet toisen potentiaalisen pelialueen neuvotteluissa siihen pisteeseen että voimme kertoa enemmän. Pirkanmaasoft ry tulee järjestämään pelit Lielahden teollisuusalueella, entisissä mrealin tiloissa. Näissä tiloissa harjoittelee mm. puolustusvoimat sekä poliisi. Käytössämme on yksi kaksikerroksinen tehdasrakennus, aluetta/katuja rakennuksen ympäriltä sekä viereisen tehdasrakennuksen ylempi kerros. Alue on suhteellisen pieni, sekä CQB-tyylinen lyhyiden etäisyyksien vuoksi. Alueen koon takia tulemme rajaamaan osallistujamäärän noin viiteenkymmeneen, ilmoittautuminen aukeaa kunhan tiedämme tarkan päivämäärän. Pelaajat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Pelejä tullaan järjesrämään aluksi yksi, myöhemmin mahdollisesti lisää. Tästä enemmän omassa topikissaan, mahdolliset kommentit myös sinne.
Tästä kiitos kuuluu Janille (nimimerkki sledgehammer) joka hommasi kontaktit sekä hoiti neuvottelut omaehtoisesti siihen pisteeseen että Hallituksen tarvitsi vain käydä paikalla katsastamassa alue ja sopimassa yksityiskohdista. Kiitos Jani, hallitus tulee muistamaan sinua näin hienosta toiminnasta.

Nran

 • Toimikunta
 • Käyttäjä
 • *
 • Viestejä: 794
 • Ei se satu.
Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
« Vastaus #16 : 26 Kesäkuu, 2016, 23:50:20 »
Kesä on Airsoftaajan parasta aikaa. Tässä muutamia juttuja Hallitukselta.

Kuten muutamissa peleissä on mainittu, etsimme paria kappaletta uusia pelinvetäjiä. Vaatimuksena tarpeeksi ikää, oikea asenne, harkintakykyä ja tarpeeksi pelikokemusta. Asenne, kokemus ja harkintakyky etusijalla. Pelipäivän vetämisestä maksetaan 25€ palkkio. Asiassa voi ottaa yhteyttä meikäläiseen tai toiminnanjohtajaan (Pirilä aka Nosferatu).

Tilannepäivitys ry:n savuheitteistä, näistä on kyselty.
Savuheitteet on olleet jo jonkun (pitkän) aikaa kuriirilla suomen varastollaan. Vaikka heitteiden valmistajalla on lupa lähetellä heitteitä EU:n sisällä, kuriirifirma ei suostu näitä jostain syystä tuomaan. Odotellaan miten tilanne ratkeaa.

Hallitus mietti kokouksessaan mahdollisesta vuosittaisesta isomman pelin järjestämisestä. Ei skenaarion, vaan Deconin hautajaisten tyylisen +100 pelaajan kahden päivän mätön järjestämistä. Alkaen yöpeleillä ja jatkuen seuraavan päivän. Paljon pelejä, jotain erillaista, Iston soppatykki, nuotiota ja makkaraa, vierailijoita, rentoa hengailua. Tämä vaatisi ison pelialueen (jota meillä ei tällä hetkellä ole), jos jollain on paikka kertaluontoiseen rymistelyyn tiedossa, vinkatkaa.
« Viimeksi muokattu: 26 Kesäkuu, 2016, 23:52:07 kirjoittanut Nran »

Nran

 • Toimikunta
 • Käyttäjä
 • *
 • Viestejä: 794
 • Ei se satu.
Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
« Vastaus #17 : 26 Elokuu, 2016, 10:33:06 »
Hep! Muutama asia.

MEGAMÄTTÖ lähestyy. Kyseessä on Pirkanmaasoft ry:n järjestämä rento viikonloppu jonne kaikki pelaajat ovat tervetulleita, iloksemme ollaan kuultu että paikalle on saapumassa kunnioitettava määrä taistelijoita myös kauempaa, tervetuloa! Hallitus ja toimikunta tekee parhaansa järjestääkseen teille pelaajille mukavan viikonlopun Airsoftin parissa.

Nokian kaatopaikan viereisen alueen vuokrasopimus on päättynyt ja pelit kaatopaikan vieressä loppuvat, alueella ei enää pelata. Tämä on sääli, alue oli monen mielestä Pirkanmaasoftin parhaita pelialueita. Hienoa että saimme siellä pelata, iso kiitos tästä kuuluu Mansen Maasturiklubille, jonka ansiosta alueella olimme.


Etsimme kuumeisesti uusia pelialueita, huomatkaa että pelialuekilpailu ISOLLA palkinnolla on edelleen auki. Tällä hetkellä olemme etenemässä kahden pelialueen kanssa, alueet sijaitsevat Nokialla sekä Hämeenkyrössä. Huomioikaa että pelialueiden kanssa monen asian pitää sopia yhteen, joten molemmat näistä alueista ovat vielä erittäin epävarmoja.


K-18 pelejä on kyselty ja ne jatkuvat jokusen viikon päästä, pelinveto keskittyy tällä hetkellä Megamättöön. Tiedoksi, K-18 pelien tehorajojen suhteen on mietitty yhtenäistämistä Bergetin rajojen kanssa, katsotaan mitä tämän kanssa tehdään.

Nran

 • Toimikunta
 • Käyttäjä
 • *
 • Viestejä: 794
 • Ei se satu.
Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
« Vastaus #18 : 21 Syyskuu, 2016, 15:46:25 »
Nytpä on hienoja uutisia. Nokian kaupungin tekninen lautakunta on päättänyt että Pirkanmaasoft ry voi vuokrata Naulonvuoren aluetta pelialueeksi. Tämä tarkoittaa että saamme hyvän ja turvallisen metsäpelialueen käyttöömme Nokialta. Mahdumme isolle alueelle loistavasti, kunnioittaen alueen luontoa sekä mahdollisia muita alueella liikkujia.

Tämä on erittäin myönteinen uutinen. Asia hoidettiin niin meidän kuin Nokian kaupungin puolesta esimerkillisesti noudattaen virallista käsittelypolkua. Nokian kaupunki teki laajat selvitykset alueesta/alueistaan sekä harrastuksestamme ja pohjasi päätöksensä faktoihin, ei mielikuviin. Tämä oli ainut asia mitä halusimme, esimerkillistä ja ennakkoluulotonta toimintaa Nokian kaupungilta.

Asiasta enemmän kunhan pääsemme hoitamaan hommaa eteenpäin sekä valmistelemaan pelialuetta, mahdollisimman pian.

Nran

 • Toimikunta
 • Käyttäjä
 • *
 • Viestejä: 794
 • Ei se satu.
Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
« Vastaus #19 : 06 Maaliskuu, 2017, 21:55:45 »
Sonmoro!

Meikäläinen jatkaa PJ:n pestissä vielä tämänkin vuoden, joten tässä hieman 2017 suunnitelmia hallituksen ja toimikunnan suunnalta.

- MEGAMÄTTÖ 17 tulee olemaan vuoden päätapahtuma. Viimevuoden konsepti oli kolmen päivän peliputkineen, yöpeleineen, yöpyjineen, saunoineen ja Iston soppatykkeineen aika napakymppi. Vedetään aikalailla samalla meiningillä. Loppukesästä siis taas pamahtaa!

- MilSim skenaario. Kyllä, luit oikein. Pirkanmaasoft järjestää kunnollisen vakavamielisen aikuisemmille pelaajille suunnatun MilSim-skenun. Tästä enemmän myöhemmin, mutta luvassa on jotain todella hienoa, pelit täysin koskemattomalla alueella, muutamalla ennennäkemättömällä tempulla. Skenu järjestetään joitain viikkoja ennen Bergettiä, yhtenä ideana se että porukat pääsevät testaamaan varusteita Ruotsia varten.

- Uusi pelialue. Vetäydyimme Nokian Naulonvuoren hakkuuaukean alueelta välttääksemme paikallisten mielipahan. Mutta eipä hätää, tämä johti tilanteeseen jossa olemme saamassa keväästä alkaen paremman ja isomman alueen, tämäkin Nokialla. Paikallinen iso yritys ja Nokian kaupunki ovat osoittaneet hienoa urheiluhenkeä tukiessaan harrastustamme turvallisen ja hyvän pelialueen saamiseksi. Tästäkin heti enemmän kunhan viimeiset nimet ovat paperissa.

- Jättömaan rakentaminen. Hommaamme alueelle useita isoja kaksikerroksisia rakennuksia tässä lähiviikkojen aikana, talkoovastaava ottaa kohta yhteyttä ja pyytää apua. Tulkaa jeesimään, näissä talkoissa kaikki voivat auttaa ja kaikki apu kelpaa.

- Hommaamme taas ison läjän savuja pelinvetäjien käyttöön.

- Parina aikaisempana vuonna olemme panostaneet kovasti nuorisoon ja homma onkin kannattanut. Meillä on paljon junioritoimintaa ja nuorempien pelaajien taso on selkeästi jatkanut nousuaan. Junnupelit jatkuvat, juniorivastaavaksi näitä vetämään nousee Peetu.

- K18 pelit kovemmilla tehorajoilla ja äänikranaateilla otetaan taas ohjelmaan. Pelit tullaan järjestämään halukkaiden määrän mukaan lauantaisin. Tulemme panostamaan muutenkin aikuisten pelaajien aktivointiin, Pirkanmaasoftin peleihin kun ovat ihan kaikki tervetulleita.

Tässäpä muutama, päivitellään asioita kunhan hommat etenevät. Paljon on hyviä juttuja tiedossa!

Hyviä, reiluja ja turvallisia pelejä, nähdään kentällä!
- Niko, PJ
« Viimeksi muokattu: 06 Maaliskuu, 2017, 21:57:49 kirjoittanut Nran »

Nran

 • Toimikunta
 • Käyttäjä
 • *
 • Viestejä: 794
 • Ei se satu.
Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
« Vastaus #20 : 18 Maaliskuu, 2017, 18:41:48 »
Huomenna peleihin tulevat saattavat hieraista silmiään pariin otteeseen. Talkooväki laittoi haisemaan talkoovastaava Endarin johdolla oikein kunnolla, yläpellolle ilmestyi neljä isoa monihuoneista rakennusta. Rakennusten kuljettamiseen tarvittiin nosturia sekä raskasta kuljetuskalustoa, paikoilleen kopit saatiin kaivinkoneella. Talkooväki purki kopeista yhden täyden roskalavan tavaraa sekä kasan puuta.
Tämä on luultavimmin yksi isoimmista hankinnoista sekä talkooponnistuksista RY:n historiassa. Mahtavaa työtä kaikilta osallistujilta, palataan kiitosten kera erillisellä postilla.

Huomioikaa että rakennukset ovat vasta raahattu paikoilleen, itse rakentaminen jatkuu tästä. Huomioikaa myös että kopeista purettiin PALJON tavaraa pois, alueella on sotkuista, lautakasassa olevissa laudoissa sekä seinissä on nauloja. Varovaisuutta liikkumiseen.

Nran

 • Toimikunta
 • Käyttäjä
 • *
 • Viestejä: 794
 • Ei se satu.
Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
« Vastaus #21 : 04 Huhtikuu, 2017, 20:58:36 »
Hyvien uutisten jälkeen huonoja. Pinsiön Tappimaa poistuu pelialueistamme välittömästi, Tappimaassa ei pelata enää.
Mikäli Pinsiön Yltä ja Alta alueella on Airsoft-toimintaa, Pirkanmaasoft ry ei liity toimintaan millään tavoin.

Saimme asiallisen yhteydenoton Nokian Kaupungin Kulttuuripalvelupäälliköltä. Toiminnassamme ei ollut huomautettavaa. Pinsiöläisten toimijoiden, Hämeenkyrön ja Nokian kuntien kesken on sovittu maataideteoksen käytön periaatteista. Tästä lähtien alueella toimimiseen vaaditaan tapahtumakohtaisesti haettavaksi oheiset luvat: 1. Maanomistajan lupa Nokian kaupungin vapaa-aikapalveluista. 2. Ympäristölupa Hämeenkyrön kunnalta. 3. Ilmoitus yleisötilaisuudesta poliisille. Tilaisuuden luonteesta riippuen voidaan tarvita myös muita lupia.

Sanomattakin selvää että ko. lupien hakeminen on erittäin työlästä normaalin pelipäivän järjestämiseksi ja tähän emme ala.
Tämä on varsin ikävää, toimimme alueella hyvin ja vastuullisesti. Pelinveto piti huolta turvallisuudesta, siisteydestä sekä ulkoilijoista. Mahduimme alueelle varsin hyvin ulkoilijoiden kanssa, hoidimme esimerkiksi kerran pelit samalla kun taideteoksella vieraili bussilastillinen pirteitä eläkeläisiä.


Ikävää, varsin ikävää.
« Viimeksi muokattu: 04 Huhtikuu, 2017, 21:01:11 kirjoittanut Nran »

Nran

 • Toimikunta
 • Käyttäjä
 • *
 • Viestejä: 794
 • Ei se satu.
Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
« Vastaus #22 : 08 Kesäkuu, 2017, 10:52:27 »
Kesä puskee päälle ja pelit uudella Purran metsäpelialueella alkavat. JAA ETTÄ MILLÄ?
Pirkanmaasoft on käynyt keskusteluja Nokian kaupungin kanssa jo pidemmän aikaa sopivasta pelialueesta. Neuvottelut ovat päättyneet ja meillä on lupa toimia kaupungin osoittamalla alueella Nokian kolmenkulman ABC:n läheisyydessä. Alueen saamisesta iso kiitos Nokian kaupungin tekniselle lautakunnalle sekä erityisesti Kaupunkikehitysjohtajalle ennakkoluulottomasta suhtautumisesta harrastukseemme. Iso kiitos myös Rudus oy:lle joka tarjosi hallinnoiman maa-alueensa käyttöömme. Sekä Hämeen Moottorikerho ry:lle jonka kanssa alueen käytön jaamme.


Pelialueen nimi on Purra. Alue on iso eikä tarvitse rakentamista, hallituksen ja toimikuntalaisten mielestä tämä vajaa seitsemän hehtaaria on ehkä yksi parhaista pelialueista mitä on nähty. Muistakaa lukea pelialuekuvaus (päivitetään foorumille tämän päivän aikana) ja joukolla pelaamaan!

Nran

 • Toimikunta
 • Käyttäjä
 • *
 • Viestejä: 794
 • Ei se satu.
Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
« Vastaus #23 : 29 Kesäkuu, 2017, 19:39:15 »
Terppa!

Pelaajamäärät jatkavat kasvuaan, mikä on vain ja ainoastaan hyvä. Kasvaneesta harrastajamäärästä ja kysynnästä johtuen alamme järjestää virallisia viikkopelejä. Viikkopelithän on vedetty tähän asti enemmän fiilispohjalta sattumanvaraisesti. Sama peleiltään rennompi meininki ja hieman pienempi pelaajamäärä säilynee, teemme peleistä vain virallista.

Tämä tarkoittaa pelaajille:
1. Viikkopelejä tulee enemmän, pelit pidetään pääasiassa Jättömaalla, keskiviikkoisin tai torstaisin
2. Peleihin ilmoittautuminen säilynee
3. Viikkopeleissä on aina Toimikuntaan tai Hallitukseen kuuluva virallinen pelinvetäjä
4. Viikkopeleissä aletaan käyttää ry:n savuheitteitä
5. Viikkopelit siirtyvät normaalin pelinvetokäytännön piiriin, tarkastamme jäsenkortit, lupalaput sekä keräämme pelimaksut
6. Enemmän pelejä!
« Viimeksi muokattu: 29 Kesäkuu, 2017, 19:44:19 kirjoittanut Nran »

Nran

 • Toimikunta
 • Käyttäjä
 • *
 • Viestejä: 794
 • Ei se satu.
Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
« Vastaus #24 : 14 Elokuu, 2017, 16:02:31 »
MEGAMÄTTÖ 17 pamahtaa muutaman viikon päästä! Homma toimii aikalailla viimevuotiseen hyvään tapaan, luvassa on mukava kiireetön viikonloppu harrastuksen parissa.
Tämä on Pirkanmaasoft ry:n vuoden päätapahtuma, joten tulkaahan paikalle joko päiväksi tai kolmeksi ja mainostakaa tapahtumaa muillekkin. Viimevuonna oli sateen uhka (ei satanut) ja paikalla oli siitä huolimatta reilu sata taistelijaa, katsotaan paljonko saadaan kokoon tänävuonna.

Nähään Jättömaalla reilun parin viikon päästä!

Nran

 • Toimikunta
 • Käyttäjä
 • *
 • Viestejä: 794
 • Ei se satu.
Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
« Vastaus #25 : 02 Tammikuu, 2018, 15:01:07 »
Hyvää alkavaa vuotta!

Syksy ja alkutalvi on mennyt mukavasti. Pelaajamäärät jatkavat kasvuaan viikkotasolla, tämä lisäys näkyy erityisesti näin talvipeleissä joissa on oikein hyvin porukkaa. Kesällä rikottiin ennätys, Nokian Jättömaalla oli viikkopeleissä pariin otteeseen yli sata pelaajaa.
Pirkanmaasoft ry:n jäsenmäärä kasvaa neljättä vuotta putkeen ja oli vuoden lopussa 250, mikä tekee meistä ylivoimaisesti Suomen suurimman Airsoft-yhdistyksen.

Hallitus käsitteli kokouksessaan tehorajoja ja päätyi seuraavaan:
 • 2.25J puoliautomaattisten tarkkuuskiväärien turvaraja 20m
 • 3J tarkkuuskiväärien turvaraja 30m
 • Purran metsäalueen tehorajana säilytetään 1,6J.
Huomionarvoista tarkkuuskivääreiden käyttäjille, pelinveto tulee kiinnittämään huomiota näihin asetyyppeihin. Tarkkuuskiväärit ovat tukiaseita, eivät tarkoitettu lähimatkoille.

Savuheitteitä on tilattu lisää, tulevat peleihin välittömästi.

Pirkanmaasoft ry:n vuosikokous on tulossa helmikuun alkuun, kutsu tulee lähiaikoina, seuratkaa foorumia.

Nran

 • Toimikunta
 • Käyttäjä
 • *
 • Viestejä: 794
 • Ei se satu.
Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
« Vastaus #26 : 18 Huhtikuu, 2019, 14:34:41 »
Heipparallaa harrastajat!


Viimeisestä päivityksestä onkin jo aikaa. No, hyvinhän meillä on mennyt. Pelaajamäärät jatkavat edelleen kasvuaan ja meininki peleissä on ollut poikkeuksellisen hyvä, kiitos tästä kuuluu teille pelaajille, aktiivisille pelinvetäjille, toimikunnalle ja meille hallituslaisille. Olemme selkeästi Suomen isoin Airsoft-yhdistys, Pirkanmaasoft ry:n toiminta on vuonna 2019 järjestäytynyttä, turvallista ja terveellä pohjalla.


Saatiin mukavasti uutta energiaa hallitukseen ja vuoden 2019 aikana on tulossa taas hyviä juttuja.
Tässä summattuna vuoden painopisteet yleisellä tasolla.
 • Panostetaan taas aikaa uuden pelialueen etsimiseen, tavoitteena saada se kolmas pelialue
 • Parannellaan Jättömaan aluetta hieman. Merkkaillaan aloituspaikat, tehdään alueelle lipputankoja, kunnostellaan mökkejä, pressutetaan rakoja piiloon, tehdään uusia suojia jne. Niinja, tutkaillaan joen toisen puolen mahdollista käyttöä peleihin. Merkkaillaan alueiden rajat paremmin sekä Jättömaalle että Purraan.
 • MEGAMÄTTÖ 19. Kyllä. Iso paha kolmipäiväinen on tänäkin vuonna paikalla. Aikatauluna joku syyskuun viikonloppu. Sillä muutoksella että MEGAMÄTTÖ 19 ilmoittautuminen tapahtuu kuulaportissa ja laitamme tapahtumalle maksimi osallistujarajan. Niinja, keksitään jotain uutta kivaa. Tästä enemmän sitten aikanaan.
 • Päivitetään toimikunnan ensiapuhommat kuntoon, ensiapupakkausten päivitys ja tarvittavat muut toimenpiteet
 • Ostetaan kronoja lisää, helpottaa pelaajien omaa kronottamista ja toimikunnan tehorajojen valvomista
 • Nuorisopeleihin panostetaan edelleen ja ensimmäiset nuorisopelit ilmestyvät kalenteriin ihan lähiaikoina. Vetäjinä toimii kaikkien tutut Peetu sekä Matias. Paikalla on apuvetäjänä vuosikokouksessakin palkittu Roope. Junnupeleissä tullaan tiukkojen matsien lisäksi käymään taktista koulutusta.
 • Toimikunta ja Hallitus vetää kesäkauden aikana normaalien sunnuntaipelien lisäksi junnupelejä, viikkopelejä, lauantaipelejä, K16-pelejä, yöpelejä sekä erikoisempia pelipäiviä joista mainittakoon toivottu B2B (back to basics, vemppupistooleilla sekä haulikoilla, suosituksena verkkarit)
 • Hommattiin tutuksi tulleita savuheitteitä sekä uutuutena äänikranaatteja pelikokemusta rikastuttamaan
 • Vuokrapyssytoiminta herätellään taas henkiin, vastuu vaihtuu Jannelta pois (iso kiitos tähänastisesta!). Pikkulinnut kertovat että pyssyjä saattaa tulla vuokrattavaksi enemmän kuin tutut kaksi kappaletta. Asiasta ilmoitetaan foorumilla vuokrapyssy-ketjussa.
 • Ja itseasiassa paljon muita pikkujuttuja...
Tästä on hyvä jatkaa kohti kesää. Nähään kentällä, mukavia pelejä kaikille!
« Viimeksi muokattu: 18 Huhtikuu, 2019, 14:40:33 kirjoittanut Nran »

Nran

 • Toimikunta
 • Käyttäjä
 • *
 • Viestejä: 794
 • Ei se satu.
Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
« Vastaus #27 : 18 Marraskuu, 2019, 14:03:48 »
Hop!

Syksy on päällä ja mennään talvea kohti. Pelaajamäärät tuppaavat aina talveksi hieman pienenmään, mutta edelleen pelataan jokaikinen sunnuntai, keskiarvolla reilun neljänkymmenen pelaajan voimin, koko talven läpi!

Moni noista edellisen postin jutuista on hoidettu, suurimpana ehket alakylän rakentaminen kunnolla umpeen. Kyläkompleksista tuli ÄLYTTÖMÄN hyvä, meidän oma toimiva kompakti CQB-alue. Kolmen päivän MEGAMÄTTÖ oli tänäkin vuonna suksee, ennakkoilmoittautuminen kuulaportissa nasahti täyteen. Viikkopeleissä on riittänyt pelaajia, pelinvetäjät on kiinnittäneet kovasti huomiota erillaisiin pelimuotoihin (uusia juttuja on tulossa), savuja on käytetty paljon edellistä enemmän, ollaan herätelty K-18 pelejä, vedetty yöpelejä sekä erittäin suosittuja junnupelejä. PJ kävi kurkkaamassa junnupelien meiningit viimeviikolla ja oli kyllä kova meno, taitavia nuoria sotureita! Ollaan vältytty tapaturmilta, mikä on pitkälti pelinvetäjien sekä sääntöjen noudattamisen ansiota. Pirkanmaasoftilla menee siis edelleenkin oikein hyvin!

Vuoden loppua kohti haistellaan edelleen uusia pelialueita, ja etsitään toimikunnan riveihin uusia kiinnostuneita pelinvetäjiä.
Pelialueista otetaan vinkkejä vastaan, palkintona pelialueeseen johtavaan vinkkiin on laadukas airsof-ase.
Jos olet täysi-ikäinen ja tuntuu että kiinnostaisi tulla mukaan pelinvetotoimintaan, ei muuta kun viestiä meikäläiselle tai toiminnanjohtajalle. Hallitus ja toimikunta tukee kentällä sekä neuvoo alkuun.

Toivotaan että saadaan pian lunta ja kevyttä pakkasta, saadaan laittaa valkeaa gearia päälle! Nähään kentällä!

Nran

 • Toimikunta
 • Käyttäjä
 • *
 • Viestejä: 794
 • Ei se satu.
Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
« Vastaus #28 : 08 Helmikuu, 2020, 11:49:53 »
2020 on menossa ja Pirkanmaasoftilla pyyhkii tuttuun tapaan mahtavasti. Jäsenmäärän kasvu on tasaantunut, mikä on ihan hyvä juttu koska pelialueella alkaa olla välillä ruuhkaa. Pelaajia riittää, nuorisopelit pyörii, meillä on ollut ilo saada sotureita käymään ympäri Suomen ja tyyppejä jopa ulkomailta asti.

Pelinveto on ottanut uutta linjaa kokeilemalla kaikkia ihmeellisiä pelimuotoja, monet toimineet erittäin-erittäin hyvin ja ovat varmasti tulleet jäädäkseen. Pelialuetta on kehitetty (kiitos näille samoille herroille), viimeisimpänä törkeen hieno hiekkasäkkipesäke kukkulan päälle.
Erikoisuutena, Ghostin pitämä "Cafe Jättömaa", pelipäivien aikana on ollut tarjolla kahvia, juomaa ja pientä purtavaa pikkurahalla. Käykäähän tukemassa tätä mahtavaa hommaa ja ostamassa lämmikettä! Termarit ja tarjonta löytyy pelialueen portin läheltä lavojen päältä.

Järjesteltiin vähän toimikuntaa uusiksi ja pienennettiin ryhmän kokoa, hienot mutta ei-niin-usein peleissä käyvät henkilöt jotka ovat auttaneet toiminnassa jatkavat samaa linjaa pelaajien riveissä - iso kiitos kaikille nykyisille ja entisille toimikuntalaisille! Saatiin myös kaksi hienoa uutta miestä toimikuntaan ja muutamalla uudella aktiivilla on kiinnostusta pelinvetoon. Hyvä!

No sitten ne isot uutiset. Meihin otti yhteyttä Säres ry. Sääksmäen Reservinaliupseerit - Reserviläiset. Maanpuollustushenkisiä reserviläisaktiiveja ja kaikin puolin yhteiseen hyvään panostavia mahtavia tyyppejä. Herrat ovat suunnitelleet Valkeakoskelle harjoitusaluetta jonka yksi tarkoitus on tarjota alue airsoft-käyttöön. Pirkanmaasoft sai kunnian antaa palautetta ja tarjota tietoa airsoft-harrastajien vinkkelistä, autamme Säres ry:tä kaikin tavoin alueen suunnittelussa ja toteutuksessa.
Hallitus kävi vierailemassa alueella ja Säres ry:n ISOT suunnitelmat sekä paikka on aikalailla napakymppi. Tästä tullaan tiedottamaan heti enemmän kunhan suunnitelmat alkavat realisoitua (annetaan Säres ry:lle työrauha), mutta sanoisin vinkkinä että näin hienoa aluetta ei Suomessa ole ennen nähty. Lukaiskaa lisää Säres ry:n toiminnasta esim. täältä: http://piirit-ja-yhdistykset.reservilaisliitto.fi/saaksmaen_reservinaliupseerit-reservilaiset
Tähän liittyen, Pirkanmaasoft ry tukee Säres ry:n toimintaa kaikin mahdollisin tavoin, tämä tulee tarkoittamaan esim. talkoita jolla rakennetaan yhdessä käsittämättömän hienoja juttuja. Ollaan aktiivisia kunhan käsky käy, tätä hommaa ei kande missata.
Kevät ja kesä tulee olemaan erittäin erittäin mielenkiintoista aikaa tämän suhteen.

Tästä on hyvä jatkaa vuoteen 2020!
« Viimeksi muokattu: 08 Helmikuu, 2020, 12:00:31 kirjoittanut Nran »

Kataja-aho

 • Puheenjohtaja
 • Administrator
 • Käyttäjä
 • *****
 • Viestejä: 120
Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
« Vastaus #29 : 29 Toukokuu, 2020, 15:01:46 »
Yhdistyksen vauhdikas kevät


Hei vaan kaikille!!!

Kevät 2020 on ollut Pirkanmaasoft Ry:lle hyvin vilkas. Toimikunta on jäsenten avulla suurella innolla ja työllä kehittänyt Lempäälän aluetta isossa mittakaavassa. Pelialueelle on myllätty ja kaivettu pesäkkeitä, tuotu hiekkasäkkejä, vesikontteja ja rakennettu uusia rakennuksia. Pelialue tulee kehittymään vuoden mittaan lisää.

Talkootöitä on myös tehty yhdessä  Sääksmäen reserviläisyhdistyksen kanssa uudelle pelialueelle Säres centerille. Sääksmäen reserviläisyhdistys on arvokas ja suuri yhteistyökumppani. Jäseniltämme toivomme kovasti apua ja intoa tämän hankkeen toteuttamiseen talkoovoimin. Tästä tullaan ilmoittamaan peleissä erikseen.


Eilen torstaina 28.5. Pirkanmaasoft ry:llä oli erityinen kunnia ja mahdollisuus esitellä airsoftia reserviläisliitolle niin harrastuksena, sekä erityisesti harjoittelumahdollisuutena. Pirkanmaasoft Ry
piti taistelunäytöksen reserviläisliiton puheenjohtajistolle sekä paikalla olleelle puolustusvoimain henkilöstölle.

Airsoft tuotiin esille pelinäytöksen voimin, jossa näytettiin hyökkäys-/puolustuspeli, alueella oli savua, pauketta, ryminää ja ajoneuvoja. Näytöksessä havainnoitiin airsoftia parhaimillaan. Lopuksi paikalla oleville katsojille kerrottiin airsoftista lajina, ja lajin monipuolisuudesta harrastuksena. Näytösosastoa haastettiin kysymyksillä, josta saatiin aikaan paljon keskustelua. Yhdistys sai katsojakunnalta paljon hyvää palautetta. Nyt on vauhtia, ja monta rautaa tulessa!!!

Yhdistys jatkaa pelitoimintaansa normaalisti, 6.6. alkaen pelikalenterin mukaan. Nähdään peleissä!

Jatketaan porukalla hyvällä meiningillä!!! Hallitus toivottaa hyvää kesän alkua kaikille!

Tässä linkki reserviläiseen jossa artikkeli tapahtuneesta.

https://www.reservilainen.fi/uutiset/saaksmaelle_7_5_hehtaarin_airsoft-pelialue
« Viimeksi muokattu: 29 Toukokuu, 2020, 16:18:19 kirjoittanut Nosferatu »
Acta Non Verba