PIMS Ry Keskustelufoorumi

RY => RY tiedottaa => Aiheen aloitti: Nran - 28 Tammikuu, 2015, 21:23:52

Otsikko: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
Kirjoitti: Nran - 28 Tammikuu, 2015, 21:23:52
Hallitus ja Toimikunta on pelinvetäjiä lukuunottamatta harrastajille suhteellisen näkymätön porukka. Viemme kuitenkin jatkuvasti monia asioita eteenpäin, eikä siitä aina tihku välttämättä tietoa muille.

No, tänne sitä tietoa tulee tarjolle.
Otsikko: Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
Kirjoitti: Nran - 28 Tammikuu, 2015, 21:37:45
Hallitus tilasi ison läjän savuheitteitä, näitä jaetaan pelien vetäjille ja savuja tullaan näkemään peleissä jo lähiviikkoina.

Hallitus hankki kaksi kappaletta AK-tyyppisiä laina-aseita. Hankintalistalla on myös kaksi kappaletta maskeja. Näitä tullaan tarjoamaan lainaan ensisijaisesti ensikertalaisille ja lajiin tutustumaan tuleville (kaveri, vanhempi, lapsi, veli, sisko, kiinnostunut henkilö yms.). Toiminnanjohtaja tulee kertomaan asiasta tarkemmin kunhan paketit ovat käyttövalmiita ja lainaproseduurit selvillä.

Hallitus nimesi toimikunnasta Juniorivastaavan. Haapanen valittiin tehtävään yksimielisesti. Juniorivastaava alkaa suunnitella alkukesälle ja kesälle junioritoimintaa, pitäen sisällään koulutuksia, omia pelipäiviä tms. Tästä ilmoitellaan tarkemmin kunhan suunnitelmat alkavat olla selvillä.

Hallitus on lyönyt lukkoon ensiapukoulutuspäivän toimikuntalaisille ja etenkin pelien vetäjille. Ensiapupaketit tilataan pelien vetäjille lähiviikkoina.
Otsikko: Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
Kirjoitti: Nran - 11 Helmikuu, 2015, 12:34:24
Savuheitteet ovat saapuneet K4melille. Pirkanmaasoft RY alkaa käyttää Sunnuntaipeleissään savuja seuraavista peleistä eteenpäin, luonnollisesti aina pelinvetäjän harkinnan mukaan. Savuista tullaan mainitsemaan briiffissä pelinvetäjän toimesta.

Pirkanmaasoft saa vierailijan Airsoftin syntysijoilta Japanista. Yoshinori Nemoto osallistuu Sunnuntaipeliin ainakin 22. tätä kuuta (Jättömaalla). Käyttäkää tilaisuus hyödyksenne ja käykää jututtamassa kaveria mikäli Japanin Airsoft-skene kiinnostaa. Tunnistatte kaverin, no, Japanilaisuudesta taikka kysykää meikäläiseltä jos ei löydy, hän pörrää meikäläisen mukana.
Otsikko: Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
Kirjoitti: Nran - 06 Maaliskuu, 2015, 08:51:51
Jäsenvastaava Heta piti Airsoftin mahdollisiin vammoihin keskittyvän ensiapukoulutuksen launataina 28.2.2015. Koulutukseen osallistui hallituksen jäseniä, pelinvetäjiä sekä muutama aktiivinen pelaaja. Samassa tilaisuudessa jaettiin ensiapulaukut. Tästä eteenpäin peleissämme on paikalla ensiaputaitoinen henkilö jolla on mukana ensiapulaukku. Tämän lisäksi hallitus valtuutti Reiman tilaamaan kylmäpusseja nyrjähdysten ja muiden kylmää vaativien vammojen varalle, nämä ovat kaikkien pelaajien käytössä.

Iso kiitos Hetalle sekä koulutukseen osallistuneille. Pirkanmaasoft ry:n peleissä olemme onneksi välttyneet vakavammilta tapaturmilta, nyt olemme varustautuneet pahimman varalle.
Otsikko: Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
Kirjoitti: Nran - 09 Maaliskuu, 2015, 10:56:13
Toiveiden mukaiset K-18 pelit Milsim-otteella (Military Simulation) ja tiukennetuilla säännöillä alkavat, ensimmäisistä peleistä on jo ilmoitettu foorumilla. Vetovastuun tästä toiminnasta ottaa Pirkanmaasoft ry:n vara-PJ K4meli. Peleissä tullaan näkemään kevään ja kesän aikana vierailevia pelinvetäjiä, realistisempia sääntöjä yms. Hallitus ja toimikunta toivoo palautetta ja toivomuksia tämän suhten teiltä pelaajilta, tämä- kuten kaikki toiminta, järjestetään teitä varten.

Samaan aikaan junioritoimintaa suunnitellaan ja kehitetään kovaa vauhtia, toimintaa vetää Hallituksen ja toimikunnan tuella juniorivastaava Haapanen. Kevään ja kesän aikana tullaan näkemään pelkästään nuoremmille pelaajille suunniteltuja pelipäiviä, taktisia taitoja kehittävää rastikoulutusta yms. Tuemme nuorempien harrastajien pelaamista ja koulutamme teistä pikkuninjoista entistä kovempia.
Otsikko: Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
Kirjoitti: Nran - 02 Huhtikuu, 2015, 23:29:14
Nuoriso/junioritoiminta alkaa. Ensimmäiset pelit löytyvät jo pelikalenterista ja juniorivastaava Haapanen kertoo toiminnasta tarkemmin lisää lähipäivinä.

Hallitus sekä toimikunta on juniorivastaava Haapasen johdolla suunnitellut K-18 pelien vastapainoksi paljon ohjelmaa nuoremmille sekä aloitteleville pelaajille. Toki toiminta on auki kaikille muillekkin kiinnostuneille.
Kevään ja kesän aikana tullaan järjestämään nuoremmille pelaajille suunnattuja pelipäiviä joissa pelien lomassa oleellisena osana tulee olemaan rennolla otteella vedetyt koulutukselliset elementit. Pirkanmaasoftin kokeneimmat pelaajat tulevat antamaan ohjeita sekä taktiikkakoulutusta erilaisista pelaamiseen, tekniikkaan ja taktiikkaan liittyvistä aiheista. Aiheita säädetään ja lisätään toiveiden mukaan, ideana tehdä nuoremmista pelaajista entistä kovempia.

Pelien edetessä tulemme myös kertomaan harrastuksesta koteihin, sekä järjestämään päiviä joissa vanhemmat ja kaverit pääsevät mukaan. Mutta näistä enemmän kunhan näemme millaisen suosion toiminta saa.

Kuten kaikki Pirkanmaasoft ry:n toiminta, tämäkin järjestetään teitä pelaajia varten. Mainostakaa ja kertokaa kavereille, ja tulkaa mukaan!
Otsikko: Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
Kirjoitti: Nran - 10 Huhtikuu, 2015, 15:45:24
Pirkanmaasoft ry on esillä 2015 Supermessuilla. Messut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksella 17.–19.4.2015.
http://www.supermessut.fi/ (http://www.supermessut.fi/)

Olemme esillä OutdoorErä-osastolla yhdessä Atom-Airsoftin, sekä Helikonin ja Haixin edustajien kanssa. Messujen tavoitteena on kertoa Airsoftista harrastuksena, esitellä varusteita, valistaa lajin pariin sekä kenties saada peleihin sekä ry:lle uutta harrastajajoukkoa.
Paikalla tulee olemaan ainakin toiminnanjohtaja Pirilä, jäsenvastaava Heta, hallituksen jäsen Joonas, sekä satunnaisesti PJ Niko.

Pirkanmaasoftilla on myös jokunen kappale messujen ilmaislippuja, näitä tullaan jakamaan näillä näkymin ensiviikonlopun peleissä. Liput jaetaan Pelinvetäjän ehdoilla.

Mikäli tulette messuille, käykäähän morjestamassa!
Otsikko: Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
Kirjoitti: Nran - 16 Huhtikuu, 2015, 21:38:40
Messuständi on rakennettu onnistuneesti. Hyvä tuli! Odotamme innolla viikonloppua ja mahdollisuutta jakaa tietoa harrastuksestamme ihmisille.

Kiitos etukäteen ständin rakentajille (Heta, Pirilä ja Joonas) sekä erityisesti muutamalle vapaaehtoiseksi ilmoittautuneelle.

Nähdään messuilla!
Otsikko: Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
Kirjoitti: Nran - 22 Huhtikuu, 2015, 15:27:41
Messut oli ja meni. Ja hyvin meni. Ständillä päivystänyt porukka sai erittäin paljon huomiota, ihmiset tulivat yllättävän rohkeasti juttelemaan lajista. Kolmen päivän aikana jaoimme satamäärin lajista kertovaa tiedotetta, saimme läjän uusia harrastajia sekä muutaman arvokkaan kontaktin.

Suurkiitos Hetalle, Pirilälle, Joonakselle, Samille, Haapaselle sekä Joonathanille mallikkaasta Pirkanmaasoft ry:n edustamisesta. Sekä tietysti Atom Airsoftille, Haixille ja Helikonille, joiden kanssa alueen jaoimme.

(http://i6.aijaa.com/b/00172/13807832.jpg)
Otsikko: Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
Kirjoitti: Nran - 22 Elokuu, 2015, 23:47:52
Heippa kaikille, tässä muutama juttu, niin tiätte missä mennään.

Kesä on airsoftaajan parasta aikaa, niinpä meitä on peleissä riittänyt. Hallitus asetti tämän vuoden tavoitteeksi jäsenmäärän 10%-15% kasvun, ja se taitaa olla suurinpiirtein saavutettu.

Talkoissa ollaan onnistuttu ja Jättömaa toimii pelillisesti huomattavasti aikaisempaa paremmin.

Nuorisopeleistä on tullut huikean suosittuja, hyvä! Todettiin hallituksen kanssa että nuorempien pelaajien pelitaidot ovat selkeästi parantuneet, hyvä! Esim. meikäläisen on peleistä pudottanut huomattavasti useammin nuori pelaaja, hyvä!

Laina-aseet ovat olleet erittäin suosittuja, niin suosittuja että hallituksen piti hieman ohjata käyttöä siihen mihin ne on tarkoitettu, lajiin tutustumiseen. Toiminnanjohtaja päivittikin jo laina-asepolitiikan, mutta lyhyesti: ensikertalaisille ja lajiin tutustujille edelleen ilmaista, muilta lainaajilta vitonen.

Olette olleet ahkeria esittämään uusia pelialueita. Hallituksella on kolmen paikan katsanta erittäin pitkällä, järjestämme testipelit jollain uusista alueista piakkoin. Kerromme enemmän kunhan muutama juttu varmistuu.

Hallitus kokoontui kolmanteen kokoukseensa ja yhtenä konkreettisena päätöksenä oli siirtyä ensivuoden alusta biokuuliin kaikilla pelialueilla. Sama juttu kuin monella alueella aikasemmin, nyt vain kaikilla pelialueilla. Biokuulapakko ei koske painavia tarkkuuskivääreiden käyttämiä kuulia joita ei saa bioina.

Ja sitten se tärkein. Juhlapelit! Pirkanmaasoft täyttää kymmenen vuotta ja tämän kunniaksi järjestämme juhlapelit Deconilla. Perjantaina yöpelit, Lauantaina koko päivän juhlapelit ja Sunnuntaina normi-viikkopelit. Lauantaille on luvassa aika eeppistä menoa, sinne siis kaikki! Niija Lauantaille Pirkanmaasoft tarjoaa ruokaa sekä herkkuja!
Otsikko: Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
Kirjoitti: Nran - 06 Lokakuu, 2015, 23:32:13
Syksy painaa päälle ja hyvä niin, päästään pelaamaan ruskean keskellä ennen valkoista. Tässäpä muutama juttu näin hallituksen puolelta.

Olette kaikki varmaan huomanneet uusia toimikuntalaisia. Hieno homma että saatiin aktiivista uutta porukkaa toimikuntapuolelle, hienoja miehiä kaikki! Tällä lisäyksellä pyritään hieman monipuolistamaan pelinvetäjiä (joskaan vanhoissa pelinvetäjissä ei ole mitään vikaa) sekä jakamaan vastuuta.

Jos missasitte edellisen viestini koskien kuulia, tässä sama uudestaan. Hallituksen yksimielisellä päätöksellä siirrymme käyttämään ainoastaan biohajoavia kuulia kaikilla pelialueillamme. Tämä tulee voimaan ensivuoden alusta. Joten jos tilaatte/ostatte uusia kuulia, niin bioja. Tämä ei koske tarkkuuskiväärien painavia kuulia joita on huonosti saatavana bioina. Jos et kekkaa että mitä kuulia ostaa, kysy foorumilta, autamme.

Deconin viimeiset pelit on legendaariset Pirkanmaasoft ry:n pikkujoulupelit. Tästä tiedotetaan lähempänä. Tämän jälkeen Decon poistuu pelialueistamme emmekä sinne enää mene. Ikinä.

On ollut hieman epäselvyyttä että mitä tehdä jos haluaa pelata Pirkanmaasoft ry:n pelialueilla vaikkapa kaveriporukalla. Eipä hätää, se on helppoa. Ilmoita Toiminnanjohtajalle tai jollekkin hallituslaiselle, muista että omissa peleissä tulee olla aina joku Pirkanmaasoft ry:n jäsen joka vastaa toiminnasta. Käyttäydy turvallisesti ja fiksusti ja katso että muut tekevät samoin.

Ja loppuun teaser. Meillä on uuden pelialueen neuvottelut loppusuoralla, oikeastaan kiinni vain muutamasta pikkujutusta sekä puheenjohtajan saamattomuudesta. Ympyrähkön muotoinen iso alue on Nokialla, iso kumpu/mäki/vuori jonka päälle menee tie. Maasto on erittäin vaihteleva; metsää, kallioita, kiviä, taimikkoa. Paljon korkeuseroja. Toivotaan että saamme homman maaliin lähiaikoina ja testipelit heti sen jälkeen.
Otsikko: Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
Kirjoitti: Nran - 22 Lokakuu, 2015, 12:57:30
Noniin arvoisat harrastajat, eteenkin Nokian alueelta. Huonoja uutisia. Hakemamme uusi Nokian pelialue kariutui viimeiseen vaiheeseen.

Nokian kaupungin teknisen keskuksen johtaja hylkäsi anomuksemme maa-alueen käyttöluvalle. Perusteluna aikaisempi päätös vuodelta 2009 jossa hän "ei halunnut tukea sotapelejä eettisistä syistä."

Sääli. Todella sääli. Hallitus näki alueen eteen paljon vaivaa, alue oli hyvä ja tälle tuli vahvaa tukea muualta Nokian kaupungilta. Tämä aiheuttaa sen että joudumme aloittamaan pitkäaikaiseen pelikäyttöön sopivan maa-alueen metsästyksen alusta. Tämä ei vaikuta Deconista luopumisen aikatauluun.
Otsikko: Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
Kirjoitti: Nran - 06 Joulukuu, 2015, 22:31:54
Ensiviikonloppuna (13.12.2015) on Deconin viimeinen pelikerta. Jätämme hyvästit yhdelle Suomen legendaarisimmista pelialueista, mitenkäs muuten kuin ilon kautta Pikkujoulupelien muodossa. Pelit alkavat yhdeltätoista ja jatkuvat niin pitkään kuin pelaajia on. Kuten sanottua aikaisemmin, tämän jälkeen Pirkanmaasoft ry ei alueella enää toimi.

Huomion arvoista on, että Decon on viimeinen pelialueistamme jossa saa käyttää muovikuulia. Tämän jälkeen kaikilla pelialueillamme on biokuulapakko. Joten ampukaa muovikuulanne Deconilla pois.

Viimeisimmässä Hallituksen kokouksessa jokunen viikko sitten, keskustelimme mm. uusien pelialueiden hankinnasta. Hallitus ja toimikunta tulee järjestämään talven aikana kilpailun jossa haemme yhdistykselle uutta pitkäaikaista pelialuetta. Kilpailuun tullaan laittamaan huomattava palkinto lisämotivaatiota antamaan. Tästä enemmän hieman myöhemmin.
Otsikko: Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
Kirjoitti: Nran - 02 Maaliskuu, 2016, 09:15:32
MO!

Vuoden 2016 Hallitus kokoontui 24.2. Yksi keskeisiä keskustelunaiheita oli Pirkanmaasoft ry:n vuoden tavoitteet. Tässäpä tiivistelmä:

- Vuonna 2016 ry:n jäsenmäärän kasvutavoite on 5% - 10%. Viiemevuonna pysäytimme jäsenmäärän laskun sekä nostimme jäsenmäärää 10%.

- Jatkamme viimevuonna aloitettua ja menestyksekästä Juniorityötä entiseen malliin. Omat pelipäivät jatkuvat, otetaan peleihin vierailevia vetäjiä sekä taktiikkakoulutusta entiseen kevyeen malliin.

- Tulemme panostamaan näkyvyyteen ja tätä kautta myös aikuisten pelaajien aktivointiin. Kuten viimevuonna, esiinnymme tänäkin vuonna joillain sopivaksi katsotuilla messuilla. Lehdistö on osoittanut kiinnostusta Pirkanmaasoft ry:tä kohtaan, tunnustelemme hyvää aikaa tehdä juttua.

- Järjestämme erikoispelit loppukesästä/alkusyskystä. Konsepti tulee olemaan samankaltainen kuin Deconin juhlapelit.

- Panostamme yöpeleihin kiinnostuksen mukaan. Tähän harkitaan agrikaatin ja valojen käyttöä, sekä halpojen taskulamppujen hyödyntämistä lisää.

- Rakennamme Jättömaata edelleen.

- Tulemme hakemaan uuden pitkäaikaisen pelialueen kesän aikana, tätä varten järjestetään kilpailu hyvällä palkinnolla.

- Tilaamme jälleen savuheitteitä peleissä käytettäväksi.
Otsikko: Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
Kirjoitti: Nran - 01 Huhtikuu, 2016, 07:43:56
Kevät puskee päälle, harrastajakunta alkaa aktivoitua. Hienoa. Pari juttua täältä hallituksen puolelta, pyörät pyörii ja hommia hoidellaan eteenpäin.

K-18 pelejä on pyydetty, niitä saatte. Allekirjoittanut sekä toimikunnastakin tuttu Sauli (nick GummiGana) ottavat homman vetääkseen. Pelit järjestetään noin kuukausi tästä päivästä. Jatkoa suunnitellaan osallistujien mukaan. Aikaisemminhan meillä tätä puolta hoiti pitkäaikainen ja ansioitunut veteraani K4meli, ja hyvin hoitikin.

Pelialuekilpailusta on kyselty. No, lupailematta liikoja, meillä on tällä hetkellä kaksi erittäin hyvää vetoa menossa uusien pelialueiden suhteen. Mikäli nämä tärppäävät, kilpailua ei tarvita. Tästä heti enemmän kun saamme varmaa tietoa suuntaan tai toiseen.

Pari pelejä elävöittävää juttua on tilauksessa. Savuheitteet saadaan tässä hetimiten taas peleihin mukaan, tarjouspyyntö on sisällä, tilaamme ison läjän. Teetimme meitä varten tehdyn deco-pommin. Sireenillä ja aikatoiminteilla varustettu härveli jolla saadaan aikaiseksi uusia pelimuotoja. Pommi on meillä lähiaikoina.

Mukavaa kevättä kaikille, nähää peleissä!
Otsikko: Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
Kirjoitti: Nran - 23 Huhtikuu, 2016, 17:27:18
Hieman tilannepäivitystä.
Hallitus hommasi uutta savuheitetyyppiä testaukseen, saapuivat minulle perjantaina ja otamme tyypit huomisissa Nokian peleissä. Mikäli heitteet osoittautuvat hyviksi, tilaamme ison läjän.

Olemme päässeet toisen potentiaalisen pelialueen neuvotteluissa siihen pisteeseen että voimme kertoa enemmän. Pirkanmaasoft ry tulee järjestämään pelit Lielahden teollisuusalueella, entisissä mrealin tiloissa. Näissä tiloissa harjoittelee mm. puolustusvoimat sekä poliisi. Käytössämme on yksi kaksikerroksinen tehdasrakennus, aluetta/katuja rakennuksen ympäriltä sekä viereisen tehdasrakennuksen ylempi kerros. Alue on suhteellisen pieni, sekä CQB-tyylinen lyhyiden etäisyyksien vuoksi. Alueen koon takia tulemme rajaamaan osallistujamäärän noin viiteenkymmeneen, ilmoittautuminen aukeaa kunhan tiedämme tarkan päivämäärän. Pelaajat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Pelejä tullaan järjesrämään aluksi yksi, myöhemmin mahdollisesti lisää. Tästä enemmän omassa topikissaan, mahdolliset kommentit myös sinne.
Tästä kiitos kuuluu Janille (nimimerkki sledgehammer) joka hommasi kontaktit sekä hoiti neuvottelut omaehtoisesti siihen pisteeseen että Hallituksen tarvitsi vain käydä paikalla katsastamassa alue ja sopimassa yksityiskohdista. Kiitos Jani, hallitus tulee muistamaan sinua näin hienosta toiminnasta.
Otsikko: Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
Kirjoitti: Nran - 26 Kesäkuu, 2016, 23:50:20
Kesä on Airsoftaajan parasta aikaa. Tässä muutamia juttuja Hallitukselta.

Kuten muutamissa peleissä on mainittu, etsimme paria kappaletta uusia pelinvetäjiä. Vaatimuksena tarpeeksi ikää, oikea asenne, harkintakykyä ja tarpeeksi pelikokemusta. Asenne, kokemus ja harkintakyky etusijalla. Pelipäivän vetämisestä maksetaan 25€ palkkio. Asiassa voi ottaa yhteyttä meikäläiseen tai toiminnanjohtajaan (Pirilä aka Nosferatu).

Tilannepäivitys ry:n savuheitteistä, näistä on kyselty.
Savuheitteet on olleet jo jonkun (pitkän) aikaa kuriirilla suomen varastollaan. Vaikka heitteiden valmistajalla on lupa lähetellä heitteitä EU:n sisällä, kuriirifirma ei suostu näitä jostain syystä tuomaan. Odotellaan miten tilanne ratkeaa.

Hallitus mietti kokouksessaan mahdollisesta vuosittaisesta isomman pelin järjestämisestä. Ei skenaarion, vaan Deconin hautajaisten tyylisen +100 pelaajan kahden päivän mätön järjestämistä. Alkaen yöpeleillä ja jatkuen seuraavan päivän. Paljon pelejä, jotain erillaista, Iston soppatykki, nuotiota ja makkaraa, vierailijoita, rentoa hengailua. Tämä vaatisi ison pelialueen (jota meillä ei tällä hetkellä ole), jos jollain on paikka kertaluontoiseen rymistelyyn tiedossa, vinkatkaa.
Otsikko: Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
Kirjoitti: Nran - 26 Elokuu, 2016, 10:33:06
Hep! Muutama asia.

MEGAMÄTTÖ lähestyy. Kyseessä on Pirkanmaasoft ry:n järjestämä rento viikonloppu jonne kaikki pelaajat ovat tervetulleita, iloksemme ollaan kuultu että paikalle on saapumassa kunnioitettava määrä taistelijoita myös kauempaa, tervetuloa! Hallitus ja toimikunta tekee parhaansa järjestääkseen teille pelaajille mukavan viikonlopun Airsoftin parissa.

Nokian kaatopaikan viereisen alueen vuokrasopimus on päättynyt ja pelit kaatopaikan vieressä loppuvat, alueella ei enää pelata. Tämä on sääli, alue oli monen mielestä Pirkanmaasoftin parhaita pelialueita. Hienoa että saimme siellä pelata, iso kiitos tästä kuuluu Mansen Maasturiklubille, jonka ansiosta alueella olimme.


Etsimme kuumeisesti uusia pelialueita, huomatkaa että pelialuekilpailu ISOLLA palkinnolla on edelleen auki. Tällä hetkellä olemme etenemässä kahden pelialueen kanssa, alueet sijaitsevat Nokialla sekä Hämeenkyrössä. Huomioikaa että pelialueiden kanssa monen asian pitää sopia yhteen, joten molemmat näistä alueista ovat vielä erittäin epävarmoja.


K-18 pelejä on kyselty ja ne jatkuvat jokusen viikon päästä, pelinveto keskittyy tällä hetkellä Megamättöön. Tiedoksi, K-18 pelien tehorajojen suhteen on mietitty yhtenäistämistä Bergetin rajojen kanssa, katsotaan mitä tämän kanssa tehdään.
Otsikko: Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
Kirjoitti: Nran - 21 Syyskuu, 2016, 15:46:25
Nytpä on hienoja uutisia. Nokian kaupungin tekninen lautakunta on päättänyt että Pirkanmaasoft ry voi vuokrata Naulonvuoren aluetta pelialueeksi. Tämä tarkoittaa että saamme hyvän ja turvallisen metsäpelialueen käyttöömme Nokialta. Mahdumme isolle alueelle loistavasti, kunnioittaen alueen luontoa sekä mahdollisia muita alueella liikkujia.

Tämä on erittäin myönteinen uutinen. Asia hoidettiin niin meidän kuin Nokian kaupungin puolesta esimerkillisesti noudattaen virallista käsittelypolkua. Nokian kaupunki teki laajat selvitykset alueesta/alueistaan sekä harrastuksestamme ja pohjasi päätöksensä faktoihin, ei mielikuviin. Tämä oli ainut asia mitä halusimme, esimerkillistä ja ennakkoluulotonta toimintaa Nokian kaupungilta.

Asiasta enemmän kunhan pääsemme hoitamaan hommaa eteenpäin sekä valmistelemaan pelialuetta, mahdollisimman pian.
Otsikko: Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
Kirjoitti: Nran - 06 Maaliskuu, 2017, 21:55:45
Sonmoro!

Meikäläinen jatkaa PJ:n pestissä vielä tämänkin vuoden, joten tässä hieman 2017 suunnitelmia hallituksen ja toimikunnan suunnalta.

- MEGAMÄTTÖ 17 tulee olemaan vuoden päätapahtuma. Viimevuoden konsepti oli kolmen päivän peliputkineen, yöpeleineen, yöpyjineen, saunoineen ja Iston soppatykkeineen aika napakymppi. Vedetään aikalailla samalla meiningillä. Loppukesästä siis taas pamahtaa!

- MilSim skenaario. Kyllä, luit oikein. Pirkanmaasoft järjestää kunnollisen vakavamielisen aikuisemmille pelaajille suunnatun MilSim-skenun. Tästä enemmän myöhemmin, mutta luvassa on jotain todella hienoa, pelit täysin koskemattomalla alueella, muutamalla ennennäkemättömällä tempulla. Skenu järjestetään joitain viikkoja ennen Bergettiä, yhtenä ideana se että porukat pääsevät testaamaan varusteita Ruotsia varten.

- Uusi pelialue. Vetäydyimme Nokian Naulonvuoren hakkuuaukean alueelta välttääksemme paikallisten mielipahan. Mutta eipä hätää, tämä johti tilanteeseen jossa olemme saamassa keväästä alkaen paremman ja isomman alueen, tämäkin Nokialla. Paikallinen iso yritys ja Nokian kaupunki ovat osoittaneet hienoa urheiluhenkeä tukiessaan harrastustamme turvallisen ja hyvän pelialueen saamiseksi. Tästäkin heti enemmän kunhan viimeiset nimet ovat paperissa.

- Jättömaan rakentaminen. Hommaamme alueelle useita isoja kaksikerroksisia rakennuksia tässä lähiviikkojen aikana, talkoovastaava ottaa kohta yhteyttä ja pyytää apua. Tulkaa jeesimään, näissä talkoissa kaikki voivat auttaa ja kaikki apu kelpaa.

- Hommaamme taas ison läjän savuja pelinvetäjien käyttöön.

- Parina aikaisempana vuonna olemme panostaneet kovasti nuorisoon ja homma onkin kannattanut. Meillä on paljon junioritoimintaa ja nuorempien pelaajien taso on selkeästi jatkanut nousuaan. Junnupelit jatkuvat, juniorivastaavaksi näitä vetämään nousee Peetu.

- K18 pelit kovemmilla tehorajoilla ja äänikranaateilla otetaan taas ohjelmaan. Pelit tullaan järjestämään halukkaiden määrän mukaan lauantaisin. Tulemme panostamaan muutenkin aikuisten pelaajien aktivointiin, Pirkanmaasoftin peleihin kun ovat ihan kaikki tervetulleita.

Tässäpä muutama, päivitellään asioita kunhan hommat etenevät. Paljon on hyviä juttuja tiedossa!

Hyviä, reiluja ja turvallisia pelejä, nähdään kentällä!
- Niko, PJ
Otsikko: Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
Kirjoitti: Nran - 18 Maaliskuu, 2017, 18:41:48
Huomenna peleihin tulevat saattavat hieraista silmiään pariin otteeseen. Talkooväki laittoi haisemaan talkoovastaava Endarin johdolla oikein kunnolla, yläpellolle ilmestyi neljä isoa monihuoneista rakennusta. Rakennusten kuljettamiseen tarvittiin nosturia sekä raskasta kuljetuskalustoa, paikoilleen kopit saatiin kaivinkoneella. Talkooväki purki kopeista yhden täyden roskalavan tavaraa sekä kasan puuta.
Tämä on luultavimmin yksi isoimmista hankinnoista sekä talkooponnistuksista RY:n historiassa. Mahtavaa työtä kaikilta osallistujilta, palataan kiitosten kera erillisellä postilla.

Huomioikaa että rakennukset ovat vasta raahattu paikoilleen, itse rakentaminen jatkuu tästä. Huomioikaa myös että kopeista purettiin PALJON tavaraa pois, alueella on sotkuista, lautakasassa olevissa laudoissa sekä seinissä on nauloja. Varovaisuutta liikkumiseen.
Otsikko: Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
Kirjoitti: Nran - 04 Huhtikuu, 2017, 20:58:36
Hyvien uutisten jälkeen huonoja. Pinsiön Tappimaa poistuu pelialueistamme välittömästi, Tappimaassa ei pelata enää.
Mikäli Pinsiön Yltä ja Alta alueella on Airsoft-toimintaa, Pirkanmaasoft ry ei liity toimintaan millään tavoin.

Saimme asiallisen yhteydenoton Nokian Kaupungin Kulttuuripalvelupäälliköltä. Toiminnassamme ei ollut huomautettavaa. Pinsiöläisten toimijoiden, Hämeenkyrön ja Nokian kuntien kesken on sovittu maataideteoksen käytön periaatteista. Tästä lähtien alueella toimimiseen vaaditaan tapahtumakohtaisesti haettavaksi oheiset luvat: 1. Maanomistajan lupa Nokian kaupungin vapaa-aikapalveluista. 2. Ympäristölupa Hämeenkyrön kunnalta. 3. Ilmoitus yleisötilaisuudesta poliisille. Tilaisuuden luonteesta riippuen voidaan tarvita myös muita lupia.

Sanomattakin selvää että ko. lupien hakeminen on erittäin työlästä normaalin pelipäivän järjestämiseksi ja tähän emme ala.
Tämä on varsin ikävää, toimimme alueella hyvin ja vastuullisesti. Pelinveto piti huolta turvallisuudesta, siisteydestä sekä ulkoilijoista. Mahduimme alueelle varsin hyvin ulkoilijoiden kanssa, hoidimme esimerkiksi kerran pelit samalla kun taideteoksella vieraili bussilastillinen pirteitä eläkeläisiä.


Ikävää, varsin ikävää.
Otsikko: Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
Kirjoitti: Nran - 08 Kesäkuu, 2017, 10:52:27
Kesä puskee päälle ja pelit uudella Purran metsäpelialueella alkavat. JAA ETTÄ MILLÄ?
Pirkanmaasoft on käynyt keskusteluja Nokian kaupungin kanssa jo pidemmän aikaa sopivasta pelialueesta. Neuvottelut ovat päättyneet ja meillä on lupa toimia kaupungin osoittamalla alueella Nokian kolmenkulman ABC:n läheisyydessä. Alueen saamisesta iso kiitos Nokian kaupungin tekniselle lautakunnalle sekä erityisesti Kaupunkikehitysjohtajalle ennakkoluulottomasta suhtautumisesta harrastukseemme. Iso kiitos myös Rudus oy:lle joka tarjosi hallinnoiman maa-alueensa käyttöömme. Sekä Hämeen Moottorikerho ry:lle jonka kanssa alueen käytön jaamme.


Pelialueen nimi on Purra. Alue on iso eikä tarvitse rakentamista, hallituksen ja toimikuntalaisten mielestä tämä vajaa seitsemän hehtaaria on ehkä yksi parhaista pelialueista mitä on nähty. Muistakaa lukea pelialuekuvaus (päivitetään foorumille tämän päivän aikana) ja joukolla pelaamaan!
Otsikko: Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
Kirjoitti: Nran - 29 Kesäkuu, 2017, 19:39:15
Terppa!

Pelaajamäärät jatkavat kasvuaan, mikä on vain ja ainoastaan hyvä. Kasvaneesta harrastajamäärästä ja kysynnästä johtuen alamme järjestää virallisia viikkopelejä. Viikkopelithän on vedetty tähän asti enemmän fiilispohjalta sattumanvaraisesti. Sama peleiltään rennompi meininki ja hieman pienempi pelaajamäärä säilynee, teemme peleistä vain virallista.

Tämä tarkoittaa pelaajille:
1. Viikkopelejä tulee enemmän, pelit pidetään pääasiassa Jättömaalla, keskiviikkoisin tai torstaisin
2. Peleihin ilmoittautuminen säilynee
3. Viikkopeleissä on aina Toimikuntaan tai Hallitukseen kuuluva virallinen pelinvetäjä
4. Viikkopeleissä aletaan käyttää ry:n savuheitteitä
5. Viikkopelit siirtyvät normaalin pelinvetokäytännön piiriin, tarkastamme jäsenkortit, lupalaput sekä keräämme pelimaksut
6. Enemmän pelejä!
Otsikko: Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
Kirjoitti: Nran - 14 Elokuu, 2017, 16:02:31
MEGAMÄTTÖ 17 pamahtaa muutaman viikon päästä! Homma toimii aikalailla viimevuotiseen hyvään tapaan, luvassa on mukava kiireetön viikonloppu harrastuksen parissa.
Tämä on Pirkanmaasoft ry:n vuoden päätapahtuma, joten tulkaahan paikalle joko päiväksi tai kolmeksi ja mainostakaa tapahtumaa muillekkin. Viimevuonna oli sateen uhka (ei satanut) ja paikalla oli siitä huolimatta reilu sata taistelijaa, katsotaan paljonko saadaan kokoon tänävuonna.

Nähään Jättömaalla reilun parin viikon päästä!
Otsikko: Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
Kirjoitti: Nran - 02 Tammikuu, 2018, 15:01:07
Hyvää alkavaa vuotta!

Syksy ja alkutalvi on mennyt mukavasti. Pelaajamäärät jatkavat kasvuaan viikkotasolla, tämä lisäys näkyy erityisesti näin talvipeleissä joissa on oikein hyvin porukkaa. Kesällä rikottiin ennätys, Nokian Jättömaalla oli viikkopeleissä pariin otteeseen yli sata pelaajaa.
Pirkanmaasoft ry:n jäsenmäärä kasvaa neljättä vuotta putkeen ja oli vuoden lopussa 250, mikä tekee meistä ylivoimaisesti Suomen suurimman Airsoft-yhdistyksen.

Hallitus käsitteli kokouksessaan tehorajoja ja päätyi seuraavaan:
Huomionarvoista tarkkuuskivääreiden käyttäjille, pelinveto tulee kiinnittämään huomiota näihin asetyyppeihin. Tarkkuuskiväärit ovat tukiaseita, eivät tarkoitettu lähimatkoille.

Savuheitteitä on tilattu lisää, tulevat peleihin välittömästi.

Pirkanmaasoft ry:n vuosikokous on tulossa helmikuun alkuun, kutsu tulee lähiaikoina, seuratkaa foorumia.
Otsikko: Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
Kirjoitti: Nran - 18 Huhtikuu, 2019, 14:34:41
Heipparallaa harrastajat!


Viimeisestä päivityksestä onkin jo aikaa. No, hyvinhän meillä on mennyt. Pelaajamäärät jatkavat edelleen kasvuaan ja meininki peleissä on ollut poikkeuksellisen hyvä, kiitos tästä kuuluu teille pelaajille, aktiivisille pelinvetäjille, toimikunnalle ja meille hallituslaisille. Olemme selkeästi Suomen isoin Airsoft-yhdistys, Pirkanmaasoft ry:n toiminta on vuonna 2019 järjestäytynyttä, turvallista ja terveellä pohjalla.


Saatiin mukavasti uutta energiaa hallitukseen ja vuoden 2019 aikana on tulossa taas hyviä juttuja.
Tässä summattuna vuoden painopisteet yleisellä tasolla.
Tästä on hyvä jatkaa kohti kesää. Nähään kentällä, mukavia pelejä kaikille!
Otsikko: Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
Kirjoitti: Nran - 18 Marraskuu, 2019, 14:03:48
Hop!

Syksy on päällä ja mennään talvea kohti. Pelaajamäärät tuppaavat aina talveksi hieman pienenmään, mutta edelleen pelataan jokaikinen sunnuntai, keskiarvolla reilun neljänkymmenen pelaajan voimin, koko talven läpi!

Moni noista edellisen postin jutuista on hoidettu, suurimpana ehket alakylän rakentaminen kunnolla umpeen. Kyläkompleksista tuli ÄLYTTÖMÄN hyvä, meidän oma toimiva kompakti CQB-alue. Kolmen päivän MEGAMÄTTÖ oli tänäkin vuonna suksee, ennakkoilmoittautuminen kuulaportissa nasahti täyteen. Viikkopeleissä on riittänyt pelaajia, pelinvetäjät on kiinnittäneet kovasti huomiota erillaisiin pelimuotoihin (uusia juttuja on tulossa), savuja on käytetty paljon edellistä enemmän, ollaan herätelty K-18 pelejä, vedetty yöpelejä sekä erittäin suosittuja junnupelejä. PJ kävi kurkkaamassa junnupelien meiningit viimeviikolla ja oli kyllä kova meno, taitavia nuoria sotureita! Ollaan vältytty tapaturmilta, mikä on pitkälti pelinvetäjien sekä sääntöjen noudattamisen ansiota. Pirkanmaasoftilla menee siis edelleenkin oikein hyvin!

Vuoden loppua kohti haistellaan edelleen uusia pelialueita, ja etsitään toimikunnan riveihin uusia kiinnostuneita pelinvetäjiä.
Pelialueista otetaan vinkkejä vastaan, palkintona pelialueeseen johtavaan vinkkiin on laadukas airsof-ase.
Jos olet täysi-ikäinen ja tuntuu että kiinnostaisi tulla mukaan pelinvetotoimintaan, ei muuta kun viestiä meikäläiselle tai toiminnanjohtajalle. Hallitus ja toimikunta tukee kentällä sekä neuvoo alkuun.

Toivotaan että saadaan pian lunta ja kevyttä pakkasta, saadaan laittaa valkeaa gearia päälle! Nähään kentällä!
Otsikko: Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
Kirjoitti: Nran - 08 Helmikuu, 2020, 11:49:53
2020 on menossa ja Pirkanmaasoftilla pyyhkii tuttuun tapaan mahtavasti. Jäsenmäärän kasvu on tasaantunut, mikä on ihan hyvä juttu koska pelialueella alkaa olla välillä ruuhkaa. Pelaajia riittää, nuorisopelit pyörii, meillä on ollut ilo saada sotureita käymään ympäri Suomen ja tyyppejä jopa ulkomailta asti.

Pelinveto on ottanut uutta linjaa kokeilemalla kaikkia ihmeellisiä pelimuotoja, monet toimineet erittäin-erittäin hyvin ja ovat varmasti tulleet jäädäkseen. Pelialuetta on kehitetty (kiitos näille samoille herroille), viimeisimpänä törkeen hieno hiekkasäkkipesäke kukkulan päälle.
Erikoisuutena, Ghostin pitämä "Cafe Jättömaa", pelipäivien aikana on ollut tarjolla kahvia, juomaa ja pientä purtavaa pikkurahalla. Käykäähän tukemassa tätä mahtavaa hommaa ja ostamassa lämmikettä! Termarit ja tarjonta löytyy pelialueen portin läheltä lavojen päältä.

Järjesteltiin vähän toimikuntaa uusiksi ja pienennettiin ryhmän kokoa, hienot mutta ei-niin-usein peleissä käyvät henkilöt jotka ovat auttaneet toiminnassa jatkavat samaa linjaa pelaajien riveissä - iso kiitos kaikille nykyisille ja entisille toimikuntalaisille! Saatiin myös kaksi hienoa uutta miestä toimikuntaan ja muutamalla uudella aktiivilla on kiinnostusta pelinvetoon. Hyvä!

No sitten ne isot uutiset. Meihin otti yhteyttä Säres ry. Sääksmäen Reservinaliupseerit - Reserviläiset. Maanpuollustushenkisiä reserviläisaktiiveja ja kaikin puolin yhteiseen hyvään panostavia mahtavia tyyppejä. Herrat ovat suunnitelleet Valkeakoskelle harjoitusaluetta jonka yksi tarkoitus on tarjota alue airsoft-käyttöön. Pirkanmaasoft sai kunnian antaa palautetta ja tarjota tietoa airsoft-harrastajien vinkkelistä, autamme Säres ry:tä kaikin tavoin alueen suunnittelussa ja toteutuksessa.
Hallitus kävi vierailemassa alueella ja Säres ry:n ISOT suunnitelmat sekä paikka on aikalailla napakymppi. Tästä tullaan tiedottamaan heti enemmän kunhan suunnitelmat alkavat realisoitua (annetaan Säres ry:lle työrauha), mutta sanoisin vinkkinä että näin hienoa aluetta ei Suomessa ole ennen nähty. Lukaiskaa lisää Säres ry:n toiminnasta esim. täältä: http://piirit-ja-yhdistykset.reservilaisliitto.fi/saaksmaen_reservinaliupseerit-reservilaiset (http://piirit-ja-yhdistykset.reservilaisliitto.fi/saaksmaen_reservinaliupseerit-reservilaiset)
Tähän liittyen, Pirkanmaasoft ry tukee Säres ry:n toimintaa kaikin mahdollisin tavoin, tämä tulee tarkoittamaan esim. talkoita jolla rakennetaan yhdessä käsittämättömän hienoja juttuja. Ollaan aktiivisia kunhan käsky käy, tätä hommaa ei kande missata.
Kevät ja kesä tulee olemaan erittäin erittäin mielenkiintoista aikaa tämän suhteen.

Tästä on hyvä jatkaa vuoteen 2020!
Otsikko: Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
Kirjoitti: Kataja-aho - 29 Toukokuu, 2020, 15:01:46
Yhdistyksen vauhdikas kevät


Hei vaan kaikille!!!

Kevät 2020 on ollut Pirkanmaasoft Ry:lle hyvin vilkas. Toimikunta on jäsenten avulla suurella innolla ja työllä kehittänyt Lempäälän aluetta isossa mittakaavassa. Pelialueelle on myllätty ja kaivettu pesäkkeitä, tuotu hiekkasäkkejä, vesikontteja ja rakennettu uusia rakennuksia. Pelialue tulee kehittymään vuoden mittaan lisää.

Talkootöitä on myös tehty yhdessä  Sääksmäen reserviläisyhdistyksen kanssa uudelle pelialueelle Säres centerille. Sääksmäen reserviläisyhdistys on arvokas ja suuri yhteistyökumppani. Jäseniltämme toivomme kovasti apua ja intoa tämän hankkeen toteuttamiseen talkoovoimin. Tästä tullaan ilmoittamaan peleissä erikseen.


Eilen torstaina 28.5. Pirkanmaasoft ry:llä oli erityinen kunnia ja mahdollisuus esitellä airsoftia reserviläisliitolle niin harrastuksena, sekä erityisesti harjoittelumahdollisuutena. Pirkanmaasoft Ry
piti taistelunäytöksen reserviläisliiton puheenjohtajistolle sekä paikalla olleelle puolustusvoimain henkilöstölle.

Airsoft tuotiin esille pelinäytöksen voimin, jossa näytettiin hyökkäys-/puolustuspeli, alueella oli savua, pauketta, ryminää ja ajoneuvoja. Näytöksessä havainnoitiin airsoftia parhaimillaan. Lopuksi paikalla oleville katsojille kerrottiin airsoftista lajina, ja lajin monipuolisuudesta harrastuksena. Näytösosastoa haastettiin kysymyksillä, josta saatiin aikaan paljon keskustelua. Yhdistys sai katsojakunnalta paljon hyvää palautetta. Nyt on vauhtia, ja monta rautaa tulessa!!!

Yhdistys jatkaa pelitoimintaansa normaalisti, 6.6. alkaen pelikalenterin mukaan. Nähdään peleissä!

Jatketaan porukalla hyvällä meiningillä!!! Hallitus toivottaa hyvää kesän alkua kaikille!

Tässä linkki reserviläiseen jossa artikkeli tapahtuneesta.

https://www.reservilainen.fi/uutiset/saaksmaelle_7_5_hehtaarin_airsoft-pelialue