Kirjoittaja Aihe: Vuokra-aseet  (Luettu 1146 kertaa)

Nosferatu

  • Toiminnanjohtaja
  • Administrator
  • Käyttäjä
  • *****
  • Viestejä: 546
Vuokra-aseet
« : 18 Toukokuu, 2020, 13:44:26 »
Yhdistyksen vuokra-aseet ovat nyt uusittu! Vuokra-aseita voi varata heti kesäkuussa alkaviin peleihin.

Vuokraamme kahta asetta ensikertalaisten ja aloittelijoiden käyttöön, jotta lajiin tutustuminen olisi mahdollista jo ennen oman aseen hankintaa. Vuokra-aseiden mukana on kaikki peliin tarvittavat tarvikkeet, mukaan lukien suojamaskit.

Uudet vuokra-aseet ovat Specna Armsin valmistamia sähkötoimisia G36C-rynnäkkökiväärejä. Ne ovat kevyitä, ergonomisia sekä helppokäyttöisiä.Kuka voi käyttää vuokra-aseita?

Aseet ovat tarkoitettu erityisesti ensikertalaisille. Näin lajin kokeileminen ei vaadi oman aseen ostamista. Vuokra-ase sopii myös perheenjäsenille tai kavereille, jotka haluavat tutustua lajiin.

Kuinka voin varata aseen itselleni?

Ota yhteyttä toiminnanjohtajaan foorumin yksityisviestillä tai sähköpostilla (toiminnanjohtaja@pirkanmaasoft.info). Aseen saat pelipaikalla yhdistyksen toimihenkilöltä.

Huom! Jos paikalle pääsysi pelipäivänä estyy tai tiedät saapuvasi myöhässä, niin ilmoitathan asiasta hyvissä ajoin!

Kuinka tehokkaita aseet ovat?

Molemmat aseet ampuvat noin joulen verran, eli juuri sopivasti sarjatuliaseelle. Kantama, tulinopeus ja tarkkuus ovat aseissa hyviä.

Mitä aseen mukana tulee?

Aseessa on 350 kuulan hicap-lipas. Aseessa on mukana myös akku ja kantohihna. Lisäksi saat maskin ja hihanauhat. Kuulia toimitetaan 1500, eli riittävästi koko pelipäivää varten.

Mitä vuokraus maksaa?

Vuokra-asepaketin hinta pelipäivältä on 20 euroa, joka maksetaan käteisellä pelipaikalla. Paketti sisältää kaiken pelaamiseen tarvittavan ja näiden toimituksen pelipaikalle. Aseen varauksen jälkeen ei siis tarvitse tehdä muuta, kuin saapua ajoissa pelipaikalle kanssa.

Jos aiheesta on kysymyksiä, voi ne osoittaa vastauksena tähän viestiketjuun.
« Viimeksi muokattu: 19 Kesäkuu, 2020, 18:09:35 kirjoittanut Nosferatu »