Kirjoittaja Aihe: Deconin rauniot  (Luettu 3219 kertaa)

uhku

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 503
  • stitchbitch
Deconin rauniot
« : 11 Heinäkuu, 2013, 19:30:05 »
Kuten monet ovat varmaan jo huomanneet, on deconilla raunioiden alue aidattu. Tämä on tehty maanomistajan toimesta ja kuten kylteistäkin huomaa, alueelle on pääsy kielletty. Tämä tarkoittaa sitä, että kenelläkään ei ole aidatun alueen sisälle mitään asiaa. Jos huomaat, että nauha on joltakin kohtaa katkennut, ilmoita asiasta pelinvetäjälle tai muulle RYn toimihenkilölle. Syynä tähän rajaukseen on maaperään sahatoiminnan aikana päätyneet kemikaalit. Mitään akuuttia vaaraa näistä ei ole eli panikointiin ei ole syytä. Et myöskään ole saanut myrkytystä, vaikka olisitkin raunioiden alueella menneinä vuosina kulkenut.

Pahasti näyttää siltä, että raunioita ei enää pelikäyttöön saada, mikä on pelialueen kannalta tietysti merkittävä menetys. Tarkoituksena olisi kuitenkin, että edes valli saataisiin takaisin käyttöön, jolloinka aluetta voisi edes jollakin tapaa käyttää vielä pituussunnalta kokonaan.

Alue on nyt tosiaan kokonsa puolesta pahasti rajautunut, joten katsotaan mitenkä homma etenee. Käytää hyvät ihmiset runsaasti Nokian peleissä, jotta deconilla vältyttäisiin 120+ henkilön ruuhkahuipuista. Ennenkaikkea seuratkaa pelikalenteria!