Kirjoittaja Aihe: Arkipelit Hiedanrannassa 7.7.  (Luettu 2090 kertaa)

Nosferatu

  • Toimikunta
  • Käyttäjä
  • *
  • Viestejä: 656
Arkipelit Hiedanrannassa 7.7.
« : 28 Kesäkuu, 2022, 12:59:56 »
Pirkanmaasoft järjestää arkipelit torstaina 7.7. BoomBattlen areenalla Tampereen Hiedanrannassa klo 18-20.Pelialue ja ilmoittautuminen

Pelialue eroaa paljon totutusta, sillä alue on pieni ja erilaisia suojia on paljon. Pelattavat erät tulevat olevaan nopeatempoisia. Pelaajamäärä on rajoitettu 20 henkeen alueen pienestä koosta johtuen. Ennakkoilmoittautuminen on pakollista ja se tapahtuu vain ja ainoastaan Kuulaportin kautta. Koska yhdistys maksaa erillistä vuokraa alueen käytöstä, tulee jokaiselle osallistuvalle jäsenelle 5 eur pelimaksu, muille 10 eur. Ilmoittautuminen alkaa tasan viikko ennen pelejä. Ilmoittaidu vain jos tiedät varmasti tulevasi paikalle. Jos pääsysi peleihin kuitenkin estyy, poista ilmoittautumisesi Kuulaportista. Pelit eivät sovellu ensikertalaisille tai vasta-alkajille.

Pelisäännöt

Alueen pienestä koosta johtuen tarkkuuskiväärit ovat kiellettyjä. Suosittelemme vahvasti osallistumista pistoolilla tai haulikolla. Rynnäkkökiväärit ovat sallittuja, mutta niihin tullaan soveltamaan lipasrajoituksia. Viritysraja 1,2 J. Sarjatulen ampuminen on kielletty. Koska alue ei ole erityisen syrjässä, ulkopuolisia saattaa liikkua alueen läheisyydessä ja koska kyseessä ovat ensimmäiset pelit aluella, on aseet pidettävä ehdottomasti piilossa pelien alkuun asti. Aseet saa ottaa esille vasta alkubriiffin jälkeen.

Saapuminen ja pelien kulku

Alkubriiffi alkaa klo 17.45. Jos saavut autolla, pysäköi tiiviisti ja fiksusti. Yhdistykselle varattu peliaika on klo 18-20, joka pyritään käyttämään mahdollisimman tehokkaasti. Varaudu nopeisiin peleihin ja lyhyihin taukoihin. Pelaajat tullaan jakamaan alustavasti kolmeen osapuoleen, joista kaksi on pelaamassa yhden pitäessä taukoa. Koska kyseessä ovat testipelit joiden perusteella arvioidaan tullaanko alueella pelaamaan jatkossa, odotetaan pelaajien antavan peleistä palautetta ja kehitysideoita. Ilmoittaudu tästä: https://www.kuulaportti.fi/?page=event&id=379

Pelit järjestetään yhteistyössä BoomBattlen kanssa. BoomBattle on kaupunkitaisteluhenkinen joukkueaktiviteetti, jota pelataan urbaanilla radalla Hiedanrannan Graffitipuistossa. BoomBattlen välineistö ja pelimuodot ovat muuten tuttuja paintballista, mutta BoomBattlea pelataan täyskumikuulilla, jotka eivät sisällä maalia. Pirkanmaasoft suosittelee kokeilemaan myös heidän pelejään alueella!

Nosferatu

  • Toimikunta
  • Käyttäjä
  • *
  • Viestejä: 656
Vs: Arkipelit Hiedanrannassa 7.7.
« Vastaus #1 : 07 Heinäkuu, 2022, 23:37:53 »