Kirjoittaja Aihe: MEGAMÄTTÖ 2019! 6.9. - 8.9. Jättömaan pelialueella Lempäälässä.  (Luettu 5481 kertaa)

Nran

 • Toimikunta
 • Käyttäjä
 • *
 • Viestejä: 785
 • Ei se satu.
Luit aivan oikein! Isoin ja kaunein on tänäkin vuonna täällä - MEGAMÄTTÖ! Pirkanmaasoft ry:n kolmipäiväiset pääpelit järjestetään tänäkin vuonna.

Pitkä viikonloppu rennon pelailun merkeissä Jättömaan pelialueella Lempäälässä. Mahdollisuus hurjimmille tuttuun tapaan jopa kolmen päivän peliputkeen yöpymismahdollisuudella pelialueella. Odotamme paikalle maksimissaan vajaata kahtasataa pelaajaa, viimevuonnahan meitä oli sateesta huolimatta 170.

MUUTOKSET EDELLISVUOSIIN.
1. Maksimi osallistujamäärä on 195 pelaajaa, ilmoittautuminen tapahtuu Kuulaportin kautta: https://www.kuulaportti.fi/game/719/
2. Pelit ovat kokonaisuudessaan kaikille ilmaiset.

Aika: 6.9. - 8.9. 2019.
Paikka: Pirkanmaasoft ry:n Jättömaan pelialue Lempäälässä, Moisionlammentien päässä.
Hinta: Ilmainen

Viikonlopun ohjelma:
Perjantai: Yöpelit klo 21:00 alkaen. Pelit kestävät niin kauan kun pelaajia riittää, noin klo 01:00 - 02:00 asti. Alueelle saa saapua klo 19:00.
Lauantai: MEGAMÄTTÖ-pelipäivä alkaen klo 12:00, rentoa pelailua ja paljon erilaisia pelimuotoja. Noin klo 20:00 pelit päättyvät ja alue rauhoitetaan pelitoiminnasta. Midgame-toimintaa nuotion ja hengailun merkeissä.
Sunnuntai: Normaalit Pirkanmaasoft ry:n viikkopelit klo 12:00 alkaen.

Pelisäännöt
Käytössä on normaalit Pirkanmaasoft ry:n pelisäännöt, sarjatuliaseiden 1,2J CQB-tehorajoilla, rajoista ei jousteta. Kaikki aseet kronotetaan sekä merkitään, HPA-aseet sinetöidään.
Savu- sekä kuulakranaatit ovat sallittuja sekä toivottuja, äänikranaatit vain K-18 -pelimuotojen aikana.
RY käyttää paljon savuja sekä savukonetta.
Täältä löydät pelisäännöt sekä asetyyppien tehorajat. LUE!

Kuinka toimia
1. Saavu paikalle, parkkeeraa tiiviisti mutta nätisti, autoja on paljon.
2. Etsi kronopisteen jono pelialueen portin oikealta puolelta, kronotukset hoitaa toimikunta. (toimikuntalaisen/hallituslaisen tunnistat kultaisesta merkistä tai/ja huomioliivistä)
3. Aseesi kronotetaan Pirkanmaasoft ry:n G&G .25g kuulalla (poislukien tarkkarit), aseesi merkitään, HPA-ase lukitaan sekä sinetöidään (tuo mukanasi lukko)
4. Kronotuksen yhteydessä tarkastetaan nuoremilta pelaajilta peliluvat.
5. Pidä hauskaa!

Lisätietoa
Päivän aikana järjestetään muutama K-18 -pelimuoto, joissa äänikranaattien käyttö on sallittua ja toivottavaa.
Pelaajia on paljon, jaamme porukan (vapaamuotoisesti ja joustavasti) kokeneempiin pelaajiin ja junioreihin.
Paikalla on peräkärrysauna(!), Saunot niin paljon kuin haluat. Pesuvesi kuuluu hintaan.
Lauantaina paikalla on mitä luultavimmin soppatykki, jos tsägä suo, tarjolla jo legendan maineeseen noussutta Iston hernekeittoa!
Paikalla on nuotiopaikka sekä polttopuita iltaa varten.
Paikalla on Remu’s Wagon, shop on wheels, uusia ja käytettyjä varusteita, pikkukilkettä, kuulaa, kaasua, HPA-täyttöjä ja pikkupurtavaa.
Paikalla Atom Airsoft, osta tavaraa Atomista, se tuodaan sinulle peleihin.
Paikalla Reairsoft, osta hyvälaatuista käytettyä tavaraa Reairsoftista, se tuodaan sinulle peleihin.
Muutaman kilometrin päässä kauppoja sekä vessoja, mm. Ideapark.
Lauantaina soppatykkiruokailun aikana järjestetään kirpputori, mahdollisuus myydä omia sekä ostaa muiden tavaroita.
Paikalla vesihuolto, riittävästi juomavettä kaikille.

Yöpyjille
Alueella voi yöpyä pelikylässä hökkeleissä, katetuissa konteissa, offgame-alueella omilla teltoilla tai parkkipaikalla autoissa.
Huomioi että lauantaiyö ei liity millään tavalla Pirkanmaasoft Ry:n toimintaan.

Autolla
Huomioi lähialueen asukkaat, aja rauhallisesti!
Aja auto parkkiin siten että et tuki kulkureittejä, mutta parkkeeraa tiiviisti.
Parkkialue täyttyy nopeasti. Loput autot parkkeerataan vinoparkkiin tien viereen.
ÄLÄ parkkeeraa viereisten firmojen pihoihin.
Mikäli olet tuomassa porukkaa, jätä kyytiläiset kauempana pois kyydistä.

Seuraa tätä lankaa, päivitämme tänne tietoa. Kysy kysymykset täällä.
« Viimeksi muokattu: 05 Elokuu, 2019, 14:15:55 kirjoittanut Nran »

Nran

 • Toimikunta
 • Käyttäjä
 • *
 • Viestejä: 785
 • Ei se satu.
Atom Airsoft sekä Reairsoft vahvisti saapumisensa MEGAMÄTTÖön, paikalla siis ko. toimijoiden myyntiteltta.

Nosferatu

 • Toiminnanjohtaja
 • Administrator
 • Käyttäjä
 • *****
 • Viestejä: 538
MEGAMÄTTÖ on nyt Kuulaportissa. Mikäli aiot osallistua peleihin lauantaina, on ilmoittautuminen pakollista. Jos osallistut vain perjantain ja/tai sunnuntain peleihin, älä ilmoittaudu.

Ilmoittautuminen Kuulaportin kautta tästä: https://www.kuulaportti.fi/game/719/

Nran

 • Toimikunta
 • Käyttäjä
 • *
 • Viestejä: 785
 • Ei se satu.
Tuli kyssäri että onko MEGAMÄTTÖön ikärajaa? Ei ole ikärajaa, kaikkien päivien kaikkiin peleihin ovat kaikenikäiset pelaajat tervetulleita. Muistatte vain ilmoittautua sekä lukea pelisäännöt, ja ottaa ne lupalaput mukaan.

Nran

 • Toimikunta
 • Käyttäjä
 • *
 • Viestejä: 785
 • Ei se satu.
Yöpeleistä! Pelinveto on suunnitellut yöpeleille kaikenmoista hauskaa/kamalaa, en paljasta enempää mutta suosittelen tulemaan paikalle. Nyt on hyvät setit tiedossa.

Yöpelithän eroavat päiväpeleistä sileen, että on pimeää, ja jännempää. Pelialueelle tulee muutamia yksittäisiä valonheittimiä antamaan hieman valoa, mutta ota mukaan taskulamppua ja asevaloa jos on, nämä eivät toki ole pakollisia mutta helpottavat. Ihan vinkkinä, kätsyn DIY asevalon saa tehtyä taskulampusta jonka teippaa aseen runkoon tai piippuun kiinni. Markettien tai halpakauppojen muutaman euron ledifikkarit on oikein hyviä tähän tarkoitukseen.
Ota huomioon että offarillakin on pimeää, kamojen säätäminen ja lippaiden lataaminen sujuu paremmin esimerkiksi otsalampun avulla.

Nran

 • Toimikunta
 • Käyttäjä
 • *
 • Viestejä: 785
 • Ei se satu.
Isto vahvisti soppatykin paikallaolon, legendaarista maailman parhaaksikin kehuttua hernekeittoa on siis luvassa. Paljon.

Nran

 • Toimikunta
 • Käyttäjä
 • *
 • Viestejä: 785
 • Ei se satu.
Muutama päivä vielä! Muutamia juttuja.

Sää:
Näyttää todella hyvälle, tulossa noin viitisentoista astetta ja pääosin pilvistä. Maa pysyy kosteana, ei tule kuuma ja voimme käyttää savuja vapaasti.

Autot, parkki ja offari:
Meitä on tulossa paikalle paljon (hyvä!), tarkoittaa että offarilla on kuhinaa ja autoja on tulossa paljon. Toimikunta, Hallitus ja aktiivit tekevät pelialueelle ison määrän väliaikaisia offaripöytiä jonne voitte varusteenne laittaa, autot ohjataan pääsääntöisesti parkkiin pelialueen viereen noin 70m päähän offarista. Paikalla on opasteet ja opastajat.

Jos tulet pudottamaan tai hakemaan pelaajia, tämä tapahtuu myös opasteiden mukaisella parkkipaikalla.
Jos tulette yöpymään asuntoautolla tai asuntovaunulla, teille on varattu paikka offarin takaosasta.
Jos tulet yöpymään teltalla, teille on telttakylän paikka pelialueen vieressä (muista, lasit päässä aina!).


Pelaajien jakaminen kahteen ryhmään:
Tästä kyseltiin. Briiffin aikana jaamme pelaajat löysästi kokeneisiin vanhempiin pelaajiin sekä nuorempiin vähemmän harrastaneisiin pelaajiin. Jako on löysä ja saatte käydä vapaasti päivän aikana pelaamassa myös toisen ryhmän peleissä jos haluatte. Homma pyörii siten että toinen ryhmä pelaa, toinen ryhmä valmistautuu, kun toinen ryhmä valuu kentältä pois, toinen ryhmä aloittaa pelit heti. Tällä saadaan maksimoitua ajankäyttö ja jaettua porukka pienemmäksi. Molemmille ryhmille on rautaiset pelinvetäjät.
Toki aloitamme päivän yli sadan pelaajan MEGAMÄTTÖ-kaaoksella.

Nran

 • Toimikunta
 • Käyttäjä
 • *
 • Viestejä: 785
 • Ei se satu.
BOOOOOOM! Lauantain MEGAMÄTTÖ-pelipäivä on täynnä, kiitos teidän. Seuraavien päivien ajan Lempäälän Jättömaan pelialue täyttyy vajaasta paristasadasta pelaajasta. Jos et mahtunut mukaan, tule viikonloppupeleihimme jossa käy Sunnuntaisin normaalisti semmonen seitsemisenkymmentä pelaajaa.

Muutama juttu taas.

Sää:
Säähän näyttää hyvälle. Perjantaiyö on kuiva. Lauantaina tulee kolmen-neljän jälkeen muutama milli vettä, jonka ei luulisi haittaavan edes herkimpiä pelaajia. Sunnuntaina paistelee jopa aurinko. Muistutuksenä yöpyjille, pelien jälkeen pelialue rauhoitetaan kaikesta pelitoiminnasta, joten parakeissa saa halutessaan yöpyä.

Perjantain yöpelit, tänään:
Pelinveto on mitä ilmeisemmin seonnut, silleen hyvällä tavalla. En tiedä mitä on tekeillä, mutta pelinvetäjät laittoivat kuvaa tekoverestä ja muista propeista, ilmeisesti yöllinen juggernautti tulee olemaan hieman edelliskertoja karumpi. Tulossa on muutenkin aika päräyttävä perjantaiyö. Pelialueelle laitetaan osittainen hämyvalaistus, savukone puskee pimeyteen savua, kajareista laitellaan sinne tänne hieman keskivertoa karmivampaa äänimattoa.

Palkintoja!
Sen lisäksi että pelipäivät ovat ilmaisia, tarjoamme teille ruokaa, saunan ja juomavedet, meillä on nyt sitten vielä palkintojakin! Suomalaiset luotettavat laatukaupat Atom-Airsoft, ReAirsoft sekä Milgear antoivat palkintoja jaettavaksi teille pelaajille. Palkintojen metsästämiseen/saamiseen on jippo joka selitetään Lauantain alkubrtiiffissä. Atom Airsoft ja ReAirsoft on myös paikalla myyntiteltallaan.

Kaasunaamarit:
Tuli kyselyä että kun kerran savuheitteitä käytetään paljon, suojaako kaasunaamarit ns. myrkkysavuilta? Kyllä, jos nassea raahaat ja käytät, voit olla savuheitteiden myrkkysavussa ihan rauhassa! Muista vaan kunnollinen silmäsuojaus, kaasunaamareiden linssit on lähtökohtaisesti lasia, eivät kestä osumaa. Airsoft-kaasunaamareiden linssit irtoaa. Eli tuplasilmäsuojauksella tai muilla hyväksyttävillä järjestelyillä saat käyttää kaasunaamaria peleissä. Kaasunaamarit hyväksytetään pelinvetäjällä.

Tehorajat:
Kysyttiin että voiko aseiden tehorajoista joustaa? Ei voi. Pirkanmaasoft ry:n säännöissä kerrottu CQB-tehoraja on maksimi (sarjatuliaseille 1,2J) jota ase saa ampua. Ei suositus. Tämä on turvallisuustekijä josta emme jousta. Huolehdi siis että aseesi ampuu alle säännöissä mainittujen maksimirajojen.
Säännöt ja tehorajat löytyy täältä: http://pirkanmaasoft.info/forum/index.php?topic=1545.0

Pirkanmaasoft ry Toimikuntalaiset/Hallituslaiset:
No mistä ne tunnistaa? Joko huomioliivistä tai kultaisesta Pirkanmaasoft-hihamerkistä. Meiltä voi kysellä ihan mitä vaan, autellaan kaikissa asioissa. Tarkoituksena on myös laittaa pelialueen aidan viereen toimikunnan teltta/paikka josta löytyy aina tarvittaessa henkilö.
« Viimeksi muokattu: 06 Syyskuu, 2019, 10:59:44 kirjoittanut Nran »

marasoft

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 2
Megamättökuvia
« Vastaus #8 : 10 Syyskuu, 2019, 22:05:00 »
Poikkesin lauantaina kuvaamassa muutaman pelin ja vähän yleishärdelliä. Hauska harrastus ja porukalla näytti olevan kerrassaan hyvä meno päällä :D

Dropbox-linkki: https://tinyurl.com/yyedq9y5

Kuvat ovat vapaasti käytettävissä kunhan kuvaaja mainitaan: Martti Ala-Rantala, IG @instamara666. Pystykuvat on leikattu valmiiksi IG-kokoisiksi eli pitäisi mahtua sellaisenaan.

Laittelen päivätöiltä ehtiessäni vielä lisää kuvia tuohon samaan kansioon :)

Nran

 • Toimikunta
 • Käyttäjä
 • *
 • Viestejä: 785
 • Ei se satu.
Iso kiitos kaikille osallistujille!

MEGAMÄTTÖ-Lauantaina tehtiin uusi Jättömaan alueen ennätys, 160 pelaajaa sateesta ja sateen uhkasta huolimatta. Perjantain yöpeleissä rikottiin pimeäpelien ennätys 70 pelaajan voimin, Sunnuntaille riitti viikkopeleihin reilu 60 pelaajaa. Paikalla yöpyi parisenkymmentä ihmistä. Järjestäjille jäi viikonlopusta hyvä mieli ja porukka näytti viihtyvän, toivottavasti teillä osallistujilla jotka tapahtuman teette oli mukavaa.

Ja sitten! Aateltiin että ensivuotta varten kerätään teiltä hieman palautetta. Linkin takana on lyhyt nimettömänä tehtävä kysely jonka täyttäminen kestää muutaman minuutin. Olisi mahtavaa jos kävisitte meille kertomassa mikä toimi ja mikä ei.
Kysely on täällä: https://forms.gle/g5Zeto4TrWhgdQBY8

Kyssärit on siellä seuraavat:
1. Oliko hauskaa? Mikä oli parasta?
2. Saitko pelata tarpeeksi?
3. Oliko pelimuodoissa tarpeeksi vaihtelua? Oliko joku asia joka ei itse peleissä toiminut?
4. Toimiko pelialue hyvin? Oliko pelialueella jotain josta et pitänyt?
5. Toimiko järjestelyt ja offari mielestäsi hyvin? Mitä voisimme tehdä ensivuonna paremmin?
6. Tuletko uudestaan?

Voit toki kirjottaa tännekkin palautetta jos haluat. Kaikki palaute ja kehitysehdotukset otetaan vastaan.


Nähään näissä merkeissä 2020, suuri ja paha MEGAMÄTTÖ palaa...

Nran

 • Toimikunta
 • Käyttäjä
 • *
 • Viestejä: 785
 • Ei se satu.
Me Pirkanmaasoftissa uskotaan avoimuuteen ja läpinäkyvyyteen. Tässä kyselyn tulokset suodattamattomana näytille.
Kiitos kaikille vastanneille, palaute on kuultu ja otetaan huomioon vuoden päästä. (Kiitti Roopelle kyselyn järkkäilystä)

Oliko hauskaa? Mikä oli parasta?
Oli hauskaa, parasta oli isot pelaajamäärät
Oli, ensimmäinen pelikierros kun sade ei ollut lannistanut pelaajia
Oli hauskaa! Parasta oli kaikki!
Oli ja pelaaminen tietysti
Tottakai
Oli todella hauskaa. Yöpeleissä juggernauttipelit olivat parasta.
Kyllä. Uusiin ihmisiin tutustuminen offarilla hengatessa.
Ehdottomasti oli hauskaa! K18 pelit olivat upeita, äänikranaatit ja "myrkkysavu". Ylipäätään larppaus henkiset pelit oli hauskoja!
Hauskaa oli. Paras oli iltanuotio ;)
Sää
Oli hauskaa toki. Ilmapiiri oli parasta
Siilon puolustus ja sinne hyökkäys
Pelialue oli modattu hyvin. Alakylä muutettu hyvin isommaksi kompleksiksi. Musiikit ja valot sopivat sinne vielä tosi hyvin yöpeleissä. Parasta oli siis modattu alakylä.
Olihan hauskaa ja yleisfiilis oli paras
Hauskaa oli ja isot mähinöt tottakai parhaat!
Iha jees, yöpelien zombimoodit
Ihan jees, yöpelit parhautta, erityisesti juggernaut

Saitko pelata tarpeeksi?
Kyllä
Kyllä.
kyllä
en, mutta ei ole pelinjärjestäjien vika
Kyllä, pelasin molemmissa vuoroissa
Sain!
Pelejä oli todellakin tarpeeksi!
Kyllä!
sain
Sain pelattua riittävästi
Kyllä sai pelata tarpeeksi
Sain
Sunnuntaina kolotti joka paikkaa, joten mitäs luulette :D

Oliko pelimuodoissa tarpeeksi vaihtelua? Oliko joku asia joka ei itse peleissä toiminut?
kyllä oli
Oli vaihtelua, tosin eri vuorot pelasivat samoja pelejä(ymmärrettävää), eli pelasin samantyyppisiä peräkkäin
Kaikki toimi!
Kyllä
Yöpeleissä olisi ehkä voinut olla enemmän uusia kokeiluja esim. Yläkylän sumuisella alueella
Mielestäni oli, toki vaihtelua voi aina olla enemmän ja erilaisia pelimuotoja ei koskaan ole liikaa.
Oli.
Pelimuodot tuntuivat olevan usein TDM siitä pieni miinus.
Pelimuotoja oli tarpeeksi omaan makuun.
oli tarpeeksi vaihtelua
Mielestäni oli vaihtelua, varsinkin kun pelattiin kolmena päviänä joten ehti erilaisiin peleihin. Pelimuodon toki voisi ilmoittaa ennen riveihin kokoontumista, ainakin joskus. Tällöin asevalinnan voisi tehdä järkevämmin
Kaikki toimi hyvin
Oli hyvin vaihtelua.
Pilottia ois voinu pelata
Vaihtelua oli jonkin verran olisi voinut olla enemmänkin. Itse jäin kaipaamaan jonkinlaista pommipeliä/vastaavaa.
Perus team deathmatchia oli liikaa, isommalla porukalla oisin toivonut myös erikoisempien pelimuotojen pelaamista.
Ei ollut riittävästi vaihtelua. Mielestäni liikaa pelattiin perusmättöä, kun suuremmalla jengillä oltaisiin voitu pelata enemmän jotain objective pelimuotoa. Varsinkin alkuun lauantaina monta perusmättöä putkeen alkoi kyllästyttää

Toimiko pelialue hyvin? Oliko pelialueella jotain josta et pitänyt?
pelialueella oli hyvin mutaisaa useassa kohdassa, mutta se on odotettavaa. muuten oli ok
Kyllä, odotettua paremmin. Itselleni alun suuresta pelaajamäärästä ei ollut mitään haittaa
Toimi hyvin!
Erittäin hyvä peliä alue ja sopivan mittaiset etäisyydet
Ok.
Toimiva alue, varsinkin alakylän lisäseinät tekivät alueesta varsin uudenlaisen
Hyvin toimii.
Pelialue oli erinomainen uusi alakylä toimi todella hyvin.
Uusi alakylä on ihan mahtava iso peukku, mutta miinus siitä että jotkut pressut oli huonosti laitettu.
varsinkin uudistettu alakylä oli hyvä
Pelialue on kovin tuttu, vaikea enää kriittisellä silmällä sitä katsoa. Kaikki eivät varmasti pelisääntöjä kuulleet/lukeneet. Nämä olisi hyvä olla laminoituna näytillä jotta voi tarkistaa asian. Esim. se että hökkeleissä "on katot" jäi vierailijoilta monasti unohduksiin, eli kranaatteja heiteltiin seinien yli.
Pelialue oli mahtava!
Toimi hyvin
Toimi erittäin hyvin
Toimi
Toimi pääasiassa aika hyvin, alakylään pääseminen oli hieman vaikeata liian avoimien palstojen takia. Alakylän rakenne todella hyvä nyt, kun oli lisätty esteitä ja lisätty huoneiden määrää

Toimiko järjestelyt ja offari mielestäsi hyvin? Mitä voisimme tehdä ensivuonna paremmin?
offarin tasot voisivat olla paremmat, ehkä vanerilevy päällä ettei kamat tipu lautojen väleistä
Jako systeemiä voisi kehittää. Nyt nuorempien peli oli junnupelit ja isompien lähempänä normaalia vkl peli tasoa. Vuorojako on hyvä idea, mutta se pitäisi vetää siten että seuraava peli alkaisi välittömästi jolloin sitä voisi noudattaa. K18 kierrokset ovat mielestäni huono idea, koska alle 18v kokeneemmat joutuvat odottamaan 20-30min sateessa koska kaksi äänikranaattia
Toimi Hyvin!
Käikin puolin kaikki toimi ja meni hyvin mutta jos mitenkään mahdollista tapahtuman voisi järjestää vähän aikaisemmin ettei menisi näin syksyksi
Ei ongelmia.
Toimivat.
Ehkä vähän selvemmin huudella offarilla, että kenen vuoro pelata seuraavaksi, (esim. Jos k18 peli) nyt inffot ei kantautunut oikeen offarin kauempiin nurkkiin.
Offari oli fiksusti järjestelty, oli selkeää ja pystyi hyvillä mielin tallustelemaan ilman että piti varoa autoja! Ehdotus olisi, että megamättö olisi hieman aikaisemmin. Esim elokuun puoliväli tai loppu. Toki syksyn kosteudessa on puolensa, kun voi käyttää savuja yms. Silti mielummin pelaisin ilman sadetta.
Toimi ja eipä parannettavaa
toimi, ens kerrral enemmän liivihenkilöitä joilta ottaa tukea
Offarin voisi yrittää saada ajoissa valmiiksi, jolloin eivät ihmiset ehtisi autoinensa väärään paikkaan. Tosiaan ne ohjeet voisi printata, ja löytötavarakäytäntö selvittää kaikille.
Olisi kyllä kiva jos kaikilla olisi molemmissa käsissä keltainen/punainen nauha, tai esim. punainen vasemmassa ja keltainen oikeassa. Pari kertaa tuli tilannetta jossa ei meinannut tietää oliko vihollinen vai oma.
Eurolavat voisi levittää myös perjantain peleihin, jos auto on tarkoitus jättää toiselle parkkikselle. Voisi vielä infota siitä, että autot jätetään normia kauemmas (jos vielä ei infottu), niin osaa pakata semmoiset kamat, jotka saa helpommin kannettua offarille.
Useampi notskipaikka
Enemmän yhteistyökumppaneita paikalle.
Kirppis vähän jäi, hernari parasta ja nuotio. Bajamajoja voisi olla.
Järjestelyt toimi pääasiassa todella hyvin. Plussaa efekteistä yöpeleissä, ruuasta, tavaramyynnistä. Varustekirppiksestä ei ollut oikein infoa ja taisi vain yksi tyyppi myydä kamojaan.

Tuletko uudestaan? Jos et,miksi et?
varmaan tulen, jos sää sallisi paremmin
Kyllä, tietysti. En näe syytä olla tulematta
Tulen!
tottakai!!!
Tulen ehdottomasti.
Kyllä tulen.
Varmasti tulen!
Ehdottamasti uudestaan
Totta munassa tulen.
kyllä tulen
Tulen toki.
Kyllä tulen!

Hurmakarva

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 12
Asian ulkopuolelta, mihis meni ne kuvat mitä oli se vanhempi jamppa ottamassa kuvia?