Kirjoittaja Aihe: Airsoft Finland Discord-servu  (Luettu 2510 kertaa)

joksu

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 118
  • Assghanistan, I see...
Airsoft Finland Discord-servu
« : 12 Elokuu, 2018, 12:30:10 »
Moro!
 
Mua käskeettin kirjotteleen tännekkin eli: Ensiksi niille jotka eivät vielä tiennet Discord on moderni sekoitus irc-chattia sekä foorumia jossa pystyy myös keskustelemaan VOIPissa. Discord toimii selaimessa, ja sen saa ladattua tietokoneelle sekä puhelimelle. Monet saattoivat tietääkkin, eli Discordissa on tälläinen serveri airsoftaajille ympäri Suomea. Ryhmä on monelle tutun Airsoft Finland Facebook-ryhmän virallinen discord. Ryhmässä puhutaan kaikesta airsoftiin liittyvästä ja monesti kaikesta muustakin kivasta. Serverillä on mukava yhteisö johon sopeutuu helposti ja aktiivista jäseniä löytyy paljon. Paikalla on myös pelinvetoa monesta eri ehdistyksestä esim. EJP, KS-Airsoft, Ehasa, Linnasoft, PSAY ja Lahtisoft. Ja tästä tullaankin ehkä viestin pääsyyhyn: ryhmässä on jo muutamia rivijäseniä, mutta ryhmään haluttaisiin PiMS:sin toimikuntaa ja hallitustakin.

Eli: Kaikki aktiiviset softaajat joilla on mielenkiintoa puhua vähän rennommin harrastuksesta ja ylipäätään elämästä, klikatkaa alla olevaa linkkiä. Ja kaikkia toimikuntalaisia ja hallituslaisia toivotaan erityisesti mukaan.

https://discord.gg/MHB74zD

Terveisin meikäläinen ja muu Airsoft Finland-servu.

Ja edittinä vielä:

Servulle ei tarvitsisi toimikuntalaisten/hallituslaisten tulla mitenkään RY:n edustajina, vaan pidempään PiMS:sin peleissä pelanneena pelaajanakin, joka osaisi kertoa tarvittaessa esim. säännöistä tarkemmin. Ja jos joku haluaisi tulla ihan RY:nkin edustajanakin, ei tämä vaatisi minkäänlaista sitoutumista discordin lukemiseen tai viesteihin vastaamiseen. Tai ei tarvitsisi edes vastailla kysymyksiin vaan voisi jutella samalla tavalla kuin rivijäsenetkin. Eli siis olit toimikuntalainen tai sunnuntaisoftaaja voit tulla omana itsenäsi puhumaan yhteisölle foorumia tai facea vapaammin.

Toivottavasti ette käsitä väärin, tarkoituksena ei ole millään tavalla aiheuttaa työtä kenellekkään vaan rohkaista ihmisiä liittymään servulle, sillä harva katuu liittymistään :D
« Viimeksi muokattu: 12 Elokuu, 2018, 18:56:30 kirjoittanut joksu »

Nran

  • Toimikunta
  • Käyttäjä
  • *
  • Viestejä: 785
  • Ei se satu.
Vs: Airsoft Finland Discord-servu
« Vastaus #1 : 12 Elokuu, 2018, 17:35:39 »
Hienoa että on foorumi ja ryhmiä jossa harrastajat ympäri Suomen pääsevät kokoontumaan ja vaihtamaan ajatuksia!

Pirkanmaasoft ry:n toimikunnan sekä hallituksen toiminta perustuu täysin vapaaehtoisuuteen, sekä meillä on vain muutama ihminen joka pystyy virallisesti Pirkanmaasoft ry:n nimissä puhumaan. Mikäli joku hallituksesta tahi toimikunnasta haluaa ryhmässä olla, tämä on ihan henkilön oma asia, hyvä asia tietty. Ry ei pysty eikä halua ketään sitouttaa liittymään tai/ja hengaamaan foorumeilla.

Erittäin positiivinen asia kaikenkaikkiaan. Meidät saa tarvittaessa kyllä hyvin kiinni sekä tiedetään suhteellisen hyvin mikä harrastuksen tila on valtakunnallisesti, ollaan aika syvällä Suomen airsoft-skenessä.