Kirjoittaja Aihe: Huomioksi, varastettua tavaraa mahdollisesti liikkeellä!  (Luettu 2053 kertaa)

Watsoni404

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 2
Huomioksi, varastettua tavaraa mahdollisesti liikkeellä!
« : 07 Maaliskuu, 2017, 14:16:10 »
Hei!

Ilmoittelisin asiasta, kun tuossa viikko sitten piti alkaa huoltaa varusteita tulevaa softikautta varten, nyt kun taas aikaa harrastukselle olisi (siksi uusi käyttäjä, tauko on ollut pitkä) ja havaitsinkin epä-ilokseni, että varastoon jossa olen suurinta osaa varustuksestani pitänyt, oli murtauduttu. Kamat tietysti viety (varusteet olivat kyllä piilossa), asiasta tehty jo rikosilmoitus ja vakuutusyhtiöltä korvausta haettu. Tampereen Hervannan alueella tapahtunut.

Mutta. Arvostaisin suuresti, mikäli yhteisönä pitäisitte silmiä auki, mikäli nettikirppiksiä/vast. selailette ja löytäisitte pian listattavaa tavaraa myynnissä, laitan tuntomerkkejä tänne myös. Jos kävisi tuuri ja rosmot saataisiin kiinni. Minulle voi laittaa asiasta YV:tä tai suoraan vaikka Poliisille, tiedotan tässä nyt vain tämmöisestä tapauksesta. Arvostaisin suuresti myös jos levitätte sanaa.

Eli vietyinä ovat:

VFC SCAR H (AEG) + VFC EGLM -kranaatinheitin, molemmat mustia, SCAR:in luisti ei lukitu kunnolla ja siinä voi olla mukana Elementin EOtech 552 -replika, vertikaalikahva ja/tai laser sekä lamppu. SCARissa ei ole valmistajan, muutakuin VFC:n merkintöjä, eli on aika blankki. Käytön jälkiä löytyy, lip*skaivo on aika tiukka ja mukana on äänenvaimennin. EGLM:än lip*skaivojatkeesta puuttuu pieni palanen lip*skaivon suun kohdilta. Mukana voi olla 3kpl MadBullin kranaatteja. Pyssyssä voi olla mukana alkuperäinen kovamuovinen kantolaukku ja yksipistehihna Condorilta.

Marui P90TR (AEG), hyvin pidetty muuten, valkoista jääkisteippiä  "upper receiverin" tähtäinraiteen palkissa, tukin backplate ei mene kunnolla paikoilleen koska on hieman... öh, sulanut. Pientä käytönjälkeä tämän lisäksi.

KJW KP-06 Colt Rail Concept 2009 (GBB), Pyssy muuten aika mintissä kunnossa, mutta johtuen vanhoista O-renkaista, ei syklitä kunnolla (pitänyt tämä jo huoltaa pitkään). Mukana voi olla musta kovamuovinen kantokotelo. Vetää CO2-lippaita, mukana voi olla yksi pidennetty ja yksi alkuperäinen.

KJW (muistaakseni) M93R (GBB), hyvin käytetty musta M93R, mukana yksi alkuperäinen kaasulipas sekä mahdollisesti lanyard-kiinnike.

Näiden lisäksi lähti taisteluliivit erinäisillä taskuilla ja yksipistehihnan liivikiinnikkeillä, battlebelt valjailla, näissä myös taskuja kiinni (kaikki oliviinvihreinä) sekä kojootinruskea drop-leg paneeli parilla taskulla. En nyt tassan muista mitä kaikkia taskuja näissä on ollut, mutta lipastaskua/medium välinetaskua, dumppia, MOLLE-buttpackiä olen noihin ainakin kiinnittänyt. Valmistajana vaihtelevasti Condoria ja Miltecciä. Edit: Unohtui, että M05-sarjan Verseidag Ballistic Protectionin sirpaleliivi varastettiin myös. Nämä on aika harvinaisia, joten luulisi pistävän myös silmään.

Kiitoksia vielä ajastanne ja mikäli näitä artikkeleita nyt näkyy "halvalla" tai vastaavat hyvin tuntomerkkejä, ilmoitathan.  Ovat vuosien airsoft-harrastuksen ja säästöjen tulos. Olen voinut jotakin tästä vielä unohtaakin.

PS. Onneksi uusia vermeitä onkin jo tulossa postissa, kiitos vakuutusyhtiön, joten toivottavasti tavataan kentällä!

Edittinä: paikkakunta mistä viety.
« Viimeksi muokattu: 07 Maaliskuu, 2017, 15:09:50 kirjoittanut Watsoni404 »

isto

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 263
 • Hatulle on aina käyttöä
Vs: Huomioksi, varastettua tavaraa mahdollisesti liikkeellä!
« Vastaus #1 : 07 Maaliskuu, 2017, 16:13:31 »
Onko sinulla ajatusta ajankohdasta eli koska kamat olivat vielä tallella?

Watsoni404

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 2
Vs: Huomioksi, varastettua tavaraa mahdollisesti liikkeellä!
« Vastaus #2 : 07 Maaliskuu, 2017, 20:53:15 »
Hei!

Koska varusteet ovat olleet varastossa syystä (ei tilaa/tarvetta asunnossa) on aikajana laajahko. Sanoisin että kolmen viikon sisällä on viety. Ehkä neljän viikon. Tämä on vähän hakuammuntaa mutten tiedä miten muulla tavalla asian suhteen nyt toimia.

Nran

 • Toimikunta
 • Käyttäjä
 • *
 • Viestejä: 780
 • Ei se satu.
Vs: Huomioksi, varastettua tavaraa mahdollisesti liikkeellä!
« Vastaus #3 : 08 Maaliskuu, 2017, 08:03:06 »
Onpa ikävä juttu. Neuvoisin kiertämään alueen kirpparit läpi, varastettu tavara pyritään yleensä muuttamaan rahaksi juuri noissa paikoissa.