Kirjoittaja Aihe: Puheenjohtajan terveiset - 2015  (Luettu 3420 kertaa)

Nran

  • Toimikunta
  • Käyttäjä
  • *
  • Viestejä: 794
  • Ei se satu.
Puheenjohtajan terveiset - 2015
« : 22 Tammikuu, 2015, 19:18:45 »
Arvoisat Pirkanmaasoft RY:n jäsenet, jäseneksi aikovat sekä peleissämme vierailevat.


Vuoden 2015 vuosikokouksen saldona sain kunniakkaan vastuun toimia puheenjohtajana kaudella 2015. Kiitos siitä.
Kiitokset Samin luotsaamalle viimevoden hallitukselle sekä toimikunnalle hienosta työstä, tästä on helppo jatkaa. Henkilökohtaiset erityiskiitokset kaikille sankareille jotka osallistuivat Lempäälän Jättömaan rakentamiseen muodossa tai toisessa. Meillä on nyt aika pirun hieno pelialue!

Tulevana vuonna Hallitus ja Toimikunta ei lepää laakereillaan. Luvassa on monta hienoa juttua jotka vaikuttavat meidän kaikkien harrastamiseen positiivisesti. Summaan alla suunnitelmia lyhyesti. Tämä on siis ihan vain tiedoksi, asiat ovat suunnitteluasteella ja sitä mukaa kun asiat etenevät ja hommat alkavat selkeytyä, niistä kerrotaan lisää. Huomioikaa myös että tässä on paljon tekemistä pienelle porukalle vapaaehtoisia, joten kaikki ei tapahdu heti.

Lyhyesti muutamia vuoden 2015 tavoitteita:
- Kasvattaa viikottaista pelaajamäärää sekä jäsenmäärää 15%. Tämä tekee parhaan pelikauden viikkopeleihin noin surinpiirtein kymmenen henkeä lisää.
- Parantaa meidän kaikkien pelikokemusta. Tulemme jatkamaan Jättömään rakentamista ja sijoittamaan alueeseen tänäkin vuonna huomattavan summan rahaa. Pienempänä esimerkkinä, pelien vetäjille tullaan homaamaan savuja peleissä käytettäväksi.
- Vuosi on Pirkanmaasoft RY:n juhlavuosi, suunnitelemme jonkin juhlaan sopivan tapahtuman/pelipäivän.
- Juniorityön käynnistäminen tulee olemaan vuoden yksi isoimpia ja näkyvimpiä juttuja. Meillä on paljon erittäin hyviä nuorempia pelaajia joita Pirkanmaasoft arvostaa kovasti. Tätä alle täysi-ikäisten porukkaa on aikomuksena kouluttaa kovemmaksi, samalla kertoa harastuksesta hieman kotiinkin. Mietinnässä on mm. omia pelipäiviä johon sisältyy kokenempien pelaajien pitämää opastusta yms. Näihin koulutuksiin saa luonnollisesti osallistua kaikki muutkin halukkaat. Meillä on tähän hommaan toimikunnassa loistava ja erittän motivoitunut vetäjä.
- K18-pelit hieman vapaammilla pelisäännöillä ovat saaneet kannatusta, tulemme kokeilemaan näitä valittuina lauantaipäivinä.
- Yhteistyö muiden Pirkanmaan alueen harastajien kanssa. Olemme esimerkiksi keskustelleet kovasti Tresoft-perustajajäsenten kanssa. Hyvä ja ammattimainen porukka jonka kanssa haluaisime ehdottomasti alueillamme pelata ja olla muutenkin enemmän tekemisissä.
- Pirkanmaasoft RY:n näkyvyyden lisääminen ja harrastuksen positiivisen kuvan levittäminen.
- Arvioimme muutaman vuokra/laina-aseen hommaamista, tämä mahdollistaisi kaverin tai vaikka vanhemman tutustuttamisen harrastukseen.
- Päivitämme toimikuntalaisten ensiapuvalmiudet tähän päivään sekä hommaamme kaikille vetäjille ensiapupakkaukset.
- Suunnitelmissa on löytää vuoden aikana muutama tuleva toimikuntalainen ja kenties pelien vetäjä.

Tässä muutama asia mainittuna... Kaiken ytimenä tulee toimimaan kuitenkin normaalit jo melkein vuosikymmenen pyörineet kaikille avoimet sunnuntaipelit, joita ei tulla muuttamaan millään muotoa. No, parantamaan, mutta ei muuta.

Olkoon vuosi 2015 hyvä ja erittäin taktinen, nähdään peleissä!
- Niko