Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Pelit ja tapahtumat / Vs: Nuorisopelit
« Uusin viesti kirjoittanut Nran 14 Elokuu, 2018, 12:40:23 »
Heipparallaa nuoremmat pelaajat taikka/ja harrastuksen juuri aloittaneet!

Seuraavat nuorisopelit pidetään Lempäälän Jättömaalla lauantaina 25.elokuuta klo 12:00 alkaen.
Pelataan paljon, pelien lomassa käydään läpi hieman varustevinkkejä sekä treenataan pelitehokasta liikkumista aseen kanssa.

Meidän oma ihqu nuorisovastaavamme Peehu on pohjoisessa armeijan palveluksessa, joten meikäläinen hoitaa pelinvedon tällä kertaa.
2
Pelit ja tapahtumat / Vs: MEGAMÄTTÖ 2018. 31.8. - 2.9. Jättömaan pelialueella.
« Uusin viesti kirjoittanut Nran 14 Elokuu, 2018, 09:09:20 »
Haluaisitko yöpyä jättömaalla la-su? Eikö ole telttaa? Onko oma teltta huono? No eipä hätää, tämä onnistuu 5€ maksulla!

Pirkanmaasoft hommaa paikalle la-su yöksi armeijan PJ-teltan/telttoja (puolijoukkueteltta) mikäli halukkaita 5€ hintaan yöpyjiä löytyy vähintään 8kpl. Teltassa on hienoudet kuten kamina, lämmintä ja kuivaa. Telttaan mahtuu mukavasti noin 15 henkilöä varusteineen.

Mikäli haluat telttapaikan, ilmoittaudu tähän ketjuun tai yksityisviestillä minulle. Ilmoittautuminen sulkeutuu 20. päivä maanantaina.

Telttapaikkoja varattu 0/15.
3
Pelit ja tapahtumat / Vs: MEGAMÄTTÖ 2018. 31.8. - 2.9. Jättömaan pelialueella.
« Uusin viesti kirjoittanut Nran 12 Elokuu, 2018, 20:01:39 »
K: Tarvitseeko tapahtumaan ilmoittautua?
V: Ei tarvitse. Saavut vain paikalle.
4
Yleistä airsoftia / Vs: Airsoft Finland Discord-servu
« Uusin viesti kirjoittanut Nran 12 Elokuu, 2018, 17:35:39 »
Hienoa että on foorumi ja ryhmiä jossa harrastajat ympäri Suomen pääsevät kokoontumaan ja vaihtamaan ajatuksia!

Pirkanmaasoft ry:n toimikunnan sekä hallituksen toiminta perustuu täysin vapaaehtoisuuteen, sekä meillä on vain muutama ihminen joka pystyy virallisesti Pirkanmaasoft ry:n nimissä puhumaan. Mikäli joku hallituksesta tahi toimikunnasta haluaa ryhmässä olla, tämä on ihan henkilön oma asia, hyvä asia tietty. Ry ei pysty eikä halua ketään sitouttaa liittymään tai/ja hengaamaan foorumeilla.

Erittäin positiivinen asia kaikenkaikkiaan. Meidät saa tarvittaessa kyllä hyvin kiinni sekä tiedetään suhteellisen hyvin mikä harrastuksen tila on valtakunnallisesti, ollaan aika syvällä Suomen airsoft-skenessä.
5
Yleistä airsoftia / Airsoft Finland Discord-servu
« Uusin viesti kirjoittanut joksu 12 Elokuu, 2018, 12:30:10 »
Moro!
 
Mua käskeettin kirjotteleen tännekkin eli: Ensiksi niille jotka eivät vielä tiennet Discord on moderni sekoitus irc-chattia sekä foorumia jossa pystyy myös keskustelemaan VOIPissa. Discord toimii selaimessa, ja sen saa ladattua tietokoneelle sekä puhelimelle. Monet saattoivat tietääkkin, eli Discordissa on tälläinen serveri airsoftaajille ympäri Suomea. Ryhmä on monelle tutun Airsoft Finland Facebook-ryhmän virallinen discord. Ryhmässä puhutaan kaikesta airsoftiin liittyvästä ja monesti kaikesta muustakin kivasta. Serverillä on mukava yhteisö johon sopeutuu helposti ja aktiivista jäseniä löytyy paljon. Paikalla on myös pelinvetoa monesta eri ehdistyksestä esim. EJP, KS-Airsoft, Ehasa, Linnasoft, PSAY ja Lahtisoft. Ja tästä tullaankin ehkä viestin pääsyyhyn: ryhmässä on jo muutamia rivijäseniä, mutta ryhmään haluttaisiin PiMS:sin toimikuntaa ja hallitustakin.

Eli: Kaikki aktiiviset softaajat joilla on mielenkiintoa puhua vähän rennommin harrastuksesta ja ylipäätään elämästä, klikatkaa alla olevaa linkkiä. Ja kaikkia toimikuntalaisia ja hallituslaisia toivotaan erityisesti mukaan.

https://discord.gg/MHB74zD

Terveisin meikäläinen ja muu Airsoft Finland-servu.

Ja edittinä vielä:

Servulle ei tarvitsisi toimikuntalaisten/hallituslaisten tulla mitenkään RY:n edustajina, vaan pidempään PiMS:sin peleissä pelanneena pelaajanakin, joka osaisi kertoa tarvittaessa esim. säännöistä tarkemmin. Ja jos joku haluaisi tulla ihan RY:nkin edustajanakin, ei tämä vaatisi minkäänlaista sitoutumista discordin lukemiseen tai viesteihin vastaamiseen. Tai ei tarvitsisi edes vastailla kysymyksiin vaan voisi jutella samalla tavalla kuin rivijäsenetkin. Eli siis olit toimikuntalainen tai sunnuntaisoftaaja voit tulla omana itsenäsi puhumaan yhteisölle foorumia tai facea vapaammin.

Toivottavasti ette käsitä väärin, tarkoituksena ei ole millään tavalla aiheuttaa työtä kenellekkään vaan rohkaista ihmisiä liittymään servulle, sillä harva katuu liittymistään :D
6
Pelialueet / Vs: G3 DMR vaatimukset?
« Uusin viesti kirjoittanut Nosferatu 11 Elokuu, 2018, 21:30:54 »
Mitään vaatimuksia lisävarusteiden suhteen ei ole. Riittää, että ase on kykenemätön sarjatuleen ja ei ole pistooli.
7
Pelialueet / G3 DMR vaatimukset?
« Uusin viesti kirjoittanut MacJorma 11 Elokuu, 2018, 21:00:20 »
Terve.

Mitä vaatimuksia/lisävarusteita pitää G3A4 laittaa, että se laskettaisiin DMR:ski? G3A4 on kumminkin käytetty(g3 ylipäätänsä) dmr tarkoituksiin ympäri maailman. Minulla ei ole kumminkaan aikomusta viedä 2,25j rajoille asettani.

Kiikari? Bipod? Etukahva? Rajoitettu lipskapasiteetti?

Kiitos.
8
Pelialueet / Vs: Konekiväärin käyttö Lempäälässä
« Uusin viesti kirjoittanut Nosferatu 11 Elokuu, 2018, 20:33:15 »
Ei saa käyttää, konekivääri ei tee poikkeusta sääntöön.
9
Pelialueet / Konekiväärin käyttö Lempäälässä
« Uusin viesti kirjoittanut LauSaH 11 Elokuu, 2018, 20:02:32 »
Terve, kaverinpuolesta kyselen. Saako Lempäälässä ampua KK:lla kylässä sarjaa?

Kyseessä on A&K M249

kiitos.
10
Pelit ja tapahtumat / Vs: MEGAMÄTTÖ 2018. 31.8. - 2.9. Jättömaan pelialueella.
« Uusin viesti kirjoittanut Nran 10 Elokuu, 2018, 15:33:52 »
MEGAMÄTTÖ 18 lähestyy! Toimikunta ja hallitus hieroo viimeisiä suunnitelmiaan, homma on jo aikalailla paketissa. Tiedossa on taas rento ja mukava putki harrastuksen parissa.

Tässä muutama kysymys ja vastaus.

K: Saako alueelle tulla perjantaina aikaisemmin?
V: Hieman, mutta ei liian aikaisin. Huomioikaa että offarin omistava mukava firma työskentelee noin klo 17:00 asti, alueella mahdollisesti rekkaliikennettä. Sekä mikäli laitatte teltan väärään paikkaan, toimikunta voipi ohjeistaa sen siirtämään.

K: Miten pelaajat jaetaan?
V: Jotta pelialueelle ei tule liikaa ruuhkaa, porukka jaetaan vapaamuotoisesti vanhempiin kokeneempiin pelaajiin ja nuorempiin pelaajiin. Ryhmiä peluutetaan vuorotellen. Toisen ryhmän ollessa huoltamassa, toinen pelaa jne. Kuten viimevuonna, ryhmäjako ei ole sitova, tarkoittaa että voit osallistua halutessasi vapaasti toisen ryhmän peleihin.

K: Pelataanko pelit koko porukalla?
V: Muutama MEGAMÄTTÖ-erä pelataan koko porukalla, muuten edellä mainittujen jakojen pohjalta.

K: Saako peleihin tuoda ajoneuvon?
V: Tuo toki! Battle Wagonit on parasta hienoutta! Sillä huomiolla että alueella ei juuri pysty autoilla ajamaan. Toki paikallaan oleva auto tulitukiasemana on itsessään aika vaikuttavaa.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10