Kirjoittaja Aihe: Aloittaminen  (Luettu 2749 kertaa)

KaniX

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 4
Aloittaminen
« : 09 Heinäkuu, 2012, 18:16:14 »
Morjesta vaan! Oon siis sellanen 14 vuotias poika täältä tampereelta, joka on tässä kiikun kaakun linjoilla, alottaako vai eikö aloittaa, rahaa mulla ittellä olis, mutta vanhemmat ei välttämättä tykkää, että ostaisin jo toisen aseen, kun tässä pari vuotta sitten tein vikatikin ja ostin rikkinäisen aseen Huuto.netistä (Enkä tiennyt että on rikki), ja haluaisin tietää myös, että olisiko sellainen M4 airsoft ase hyvä? Pistän nettisivun tähän myöhemmin. Ja minkälaisia maksuja pitää maksaa, että pääsee esim Deconille softaamaan? Sellasia olis kiva tietää. Ja hieman varusteistakin voitaisiin mulle kertoo, että riittääkö se M4 vai kannattaako ostaa viel esim. pistooli, jne.

uka

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 82
Vs: Aloittaminen
« Vastaus #1 : 09 Heinäkuu, 2012, 19:37:16 »
No siis en nyt tiedä mistä aloittaisin ohjeistuksen, mutta: sähköpyssyllä on hyvä aloittaa, kannattaa selata koko materiaali ja säännöt hyvin läpi, tutustumaan pääsee ilmaiseksi ensi kertaa(muuten 5e/pelipäivä), kuulia, asialliset silmäsuojaimet(maski) ja oikee asenne on hyvä alkuun. Ensi hankintoina varmaankin 1.silmäsuojaimet+ase, 2. hyvät jalkineet, 3.lisävarusteet(lisä akut, lisä lippaat ja mahdollinen tähtäin) ja 4.polvi/kyynärpääsuojat. Toisen aseen hankintaa suosittelen miettimään vasta, kun pääsee lajin huumaan ja muut "tarpeelliset" varusteet löytyvät.

k4meli

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 376
  • Pinkiponkii
Vs: Aloittaminen
« Vastaus #2 : 09 Heinäkuu, 2012, 19:43:05 »
Morjesta vaan ja tervetuloo niin foorumille kuin pelaamaankin!

Aseita en lähde kommentoimaan mutta jotta pelaamaan pääset, tarvitse hyväksytyt kunnolliset suojalasit tai maskin (Olet alle 18v joten suosittelen maskia) sekä tottakai aseen. RY:n peleissä käy pelaajia pelkällä pistoolillakin, eli isompi ase ei ole välttämätön. Alkuun kannattaa perehtyä pelisääntöihin kuten Uka mainitsi. Mukaan on myös hyvä varata keltainen ja punainen hihanauha.

Kertamaksu Deconilla on 5e. RY:n jäseneksi liittymällä pääset ilmaiseksi pelaamaan, ohjeet liittymiseen löytyy tältä foorumilta tai nettisivuiltamme.

KaniX

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 4
Vs: Aloittaminen
« Vastaus #3 : 09 Heinäkuu, 2012, 23:39:14 »
Ahaa, kiitos ja säännöt luettu nyt 2 kertaan niin varmasti muistaa ja maskin tottakai otan ensiksi. Mutta kiitos vain neuvoista ja ohjeistuksesta Ukalle ja k4melille.