Kirjoittaja Aihe: Yöpelit 19.11.  (Luettu 2055 kertaa)

Nosferatu

  • Toimikunta
  • Käyttäjä
  • *
  • Viestejä: 655
Yöpelit 19.11.
« : 07 Marraskuu, 2022, 11:44:58 »


Vuoden toiset yöpelit järjestetään Lempäälän Jättömaalla lauantaina 19.11. alkaen klo 18.00. Pelien kesto riippuu pelaajien omasta jaksamisesta ja mielenkiinnosta. Illan aikana pelataan hämärää hyödyntäen erikoisempia pelimuotoja. Alueelle saa halutessaan jäädä yöpymään, sillä seuraavana päivänä alueella on tavalliset sunnuntaipelit. Myöhemmin illasta yhdistys järjestää paikalle myös nuotion, jossa voi paistaa omia eväitä.

Mitä tarvitsen yöpeleihin?

Hämärässä pelaamiseen kannattaa varustautua asevalolla ja esimerkiksi otsalampulla tavaroiden kaiveluun offgame-alueella. Muiden pimeänäön säilyttämiseksi älä kuitenkaan pidä valoja päällä turhaan äläkä etenkään osoittele valolla muita offgame-alueella tai riveissä ennen pelejä. Lasertähtäimet ovat peleissä turvallisuussyistä kiellettyjä. Pelistä tippumisen merkiksi matalatehoinen punainen valo tai valotikku on myös hyvä olla olemassa. Säänmukainen pukeutuminen on hyvä huomioida ja lämmintä taukovaatetusta on myös hyvä ottaa mukaan.

Kuka voi osallistua?

Pelit ovat kaikille avoimet, eikä niissä ole ikärajaa. Pelit ovat Pirkanmaasoftin jäsenille maksuttomat, muille pelimaksu 5 eur. Peleihin voi saapua vapaasti ilman ennakkoilmoittautumista.
« Viimeksi muokattu: 07 Marraskuu, 2022, 11:51:00 kirjoittanut Nosferatu »