Kirjoittaja Aihe: Arkipelit Hiedanrannassa 28.7.  (Luettu 1816 kertaa)

Nosferatu

  • Toimikunta
  • Käyttäjä
  • *
  • Viestejä: 656
Arkipelit Hiedanrannassa 28.7.
« : 16 Heinäkuu, 2022, 15:09:05 »
Pirkanmaasoft järjestää arkipelit torstaina 28.7. BoomBattlen areenalla Tampereen Hiedanrannassa klo 18-20.Pelialue ja ilmoittautuminen

Pelialue eroaa paljon totutusta, sillä alue on pieni ja erilaisia suojia on paljon. Pelattavat erät tulevat olevaan nopeatempoisia. Pelaajamäärä on rajoitettu 30 henkeen alueen pienestä koosta johtuen. Ennakkoilmoittautuminen on pakollista ja se tapahtuu vain ja ainoastaan Kuulaportin kautta. Koska yhdistys maksaa erillistä vuokraa alueen käytöstä, tulee jokaiselle osallistuvalle jäsenelle 5 eur pelimaksu, muille 10 eur. Ilmoittautuminen alkaa 18.7. klo 18. Ilmoittaidu vain jos tiedät varmasti tulevasi paikalle. Jos pääsysi peleihin kuitenkin estyy, poista ilmoittautumisesi Kuulaportista.

Pelisäännöt

Alueen pienestä koosta johtuen tarkkuuskiväärit ovat kiellettyjä. Suosittelemme vahvasti osallistumista pistoolilla tai haulikolla. Rynnäkkökiväärit ovat sallittuja, mutta niihin sovelletaan 30 kuulan lipasrajoitusta. Viritysraja 1,2 J. Sarjatulen ampuminen on kielletty. Koska alueen lähellä saattaa liikkua sivullisia, on aseet pidettävä huolellisesti suojattuina pelipaikalle asti. Hopinsäätö on sallittua ainoastaan pelialueen sisällä.

Saapuminen ja pelien kulku

Alkubriiffi alkaa klo 17.45. Autot voi pysäköidä suoraan pelialueen viereen. Yhdistykselle varattu peliaika on klo 18-20, joka pyritään käyttämään mahdollisimman tehokkaasti. Varaudu nopeisiin peleihin ja lyhyihin taukoihin. Pelaajat tullaan jakamaan alustavasti kolmeen osapuoleen, joista kaksi on pelaamassa yhden pitäessä taukoa. Ilmoittaudu tästä: https://www.kuulaportti.fi/?page=event&id=408

Pelit järjestetään yhteistyössä BoomBattlen kanssa. BoomBattle on kaupunkitaisteluhenkinen joukkueaktiviteetti, jota pelataan urbaanilla radalla Hiedanrannan Graffitipuistossa. BoomBattlen välineistö ja pelimuodot ovat muuten tuttuja paintballista, mutta BoomBattlea pelataan täyskumikuulilla, jotka eivät sisällä maalia. Pirkanmaasoft suosittelee kokeilemaan myös heidän pelejään alueella!