Kirjoittaja Aihe: Vuosimaksu 2022  (Luettu 2685 kertaa)

Zetsu

 • Toiminnanjohtaja
 • Administrator
 • Käyttäjä
 • *****
 • Viestejä: 14
Vuosimaksu 2022
« : 27 Maaliskuu, 2022, 16:27:18 »
No niin hyvät kanssapelaajat. Yhdistyksen vuosikokous saatiin pidettyä eilen 26.3.2022 ja se tarkoittaa myös uuden kauden jäsenmaksuja.

Kaikille tärkeää tietoa tästä vuodesta:
 • Pirkanmaasoft Ry on siirtänyt jäsenyyden Kide.appiin.
  Jäsentietojen kirjaaminen sekä jäsenmaksujen maksaminen tapahtuu Kideen portaalissa. Tästä linkistä pääset oikeaan osoitteeseen. ->https://kide.app/memberships/ef4e864e-10b2-4f60-99e1-71b4226a504d
  Tämän kyseisen järjestelmän kautta hoidetaan myös jäsenrekisterin pito, eli vanhat paperiset jäsenhakemukset katoavat.
  Koska jäsenrekisteri muuttuu sähköiseksi tarkoittaa sitä, että jokainen täyttää sen sähköisen hakemuksen vaikka on ollut yhdistyksen jäsen vaikka kuinka monta vuotta! Vaikka se ei ole tällä hetkellä relevantti, niin tämän sähköisen hakemuksen joutuu siis tästä lähtien täyttämään joka vuosi erikseen vuosimaksun yhteydessä
 • Tänä vuonna siirrymme myös kokonaan uuteen fyysiseen korttiin. Kaikille tutun ja turvallisen laminoidun läpyskän tilalle tulee luottokortin mallinen läpyskä. (Kuitenkaan joka vuosi ei uutta korttia tehdä, joten jos tänä vuonna saat kortin, saat ensivuonna tuttuun tapaan siihen tarran)
 • Tarvittavia jaettavia materiaaleja, kuten hihanauhoja & yhdistyksen velcro merkkejä uusille jäsenille/Fyysisiä jäsenkortteja löytyy minulta peleistä, tulkaa nykimään hihasta.

Kide.app:
Yhdistyksen nettisivuilla on hyvät ohjeet Kide.appin käyttöön, mutta lyhykäisyydessään:

Vuosijäsenyys:
Kun klikkaat yllä olevasta linkistä aukeaa yhdistyksen jäsenportaali. Valitse jäsenyysvaihtoehdoista "Vuosijäsenyys". Painamalla ostoskärryn kuvaketta aukeaa jäsenkaavake. Tietojen täyttämisen jälkeen valitaan "siirry tilaamiseen", jolloin aukeaa maksuportaali. Maksaa voit Visa ja Mastecard korteilla, Pivolla, Mobilepaylla ja yleisimmillä pankkitunnuksilla.
Kun olet maksanut, niin saat Kide.appin lompakkoon sähköisen jäsenkortin. Tämä sähköinen jäsenkortti käy osoittamaan jäsenyyden peleissä, mutta käytäthän sähköistä jäsenkorttia vain siihen asti kunnes saat fyysisen kortin, niin pelinvetäjän homma helpottuu.

Kertamaksu:
Myöskin mahdolliset kertamaksut hoidetaan Kide.appin kautta, silloin vain valitaan aikaisemmasta esimerkistä poiketen kertamaksu. Tällöinkin joutuu täyttämään jäsenkaavakkeen, jotta voidaan todentaa kenelle se maksu menee. Suositellaan tätä tapaa kertapelimaksujen hoitamiseen käteisen sijasta. Huom! Kertamaksu on voimassa osto hetkestä voimassa vuorokauden loppuun, joten sen joutuu ostamaan samana päivänä kuin on pelit.

Mitä maksaa:
Vuosimaksu on tänä vuonna 30€+Kiden käsittelymaksu.
Kertamaksu on tänä vuonna 5€+Kiden käsittelymaksu.