Kirjoittaja Aihe: Yöpelit 10.10.  (Luettu 1888 kertaa)

Nosferatu

  • Toimikunta
  • Käyttäjä
  • *
  • Viestejä: 656
Yöpelit 10.10.
« : 29 Syyskuu, 2020, 11:48:19 »


Pirkanmaasoft ry järjestää yöpelit Lempäälän Jättömaalla lauantaina 10. lokakuuta 2020. Pelien aloitusajankohta on aiemmin laskeutuvasta pimeydestä johtuen hieman aiempi, klo 19.00. Luonnollisesti alueelle saa ja kannattaa tulla hyvissä ajoin valmistautumaan pelejä varten. Pelit kestävät myöhäisiltaan pelaajien oman jaksamisen ja mielenkiinnon mukaan. Pelien päättyessä yhdistys tarjoaa paikalle nuotion, jossa voi paistaa omia eväitään. Pelipaikalle voi jäädä myös yöpymään, sillä seuraavana päivänä pelataan normaalit sunnuntaipelit.

Yöpelit, mitä tarvitsen?

Nyt pidemmällä syksyä illat ovat jo hyvin pimeitä, joten aseeseen kiinnitetty valo on käytännössä edellytys pelaamiselle. Myös otsalamppu on hyvä olla tavaroiden kaiveluun. Pelistä tippuneiden on hyvä merkitä itsensä jonkinlaisella valonlähteellä, esimerkiksi punaisella valotikulla, heikkotehoisella punaisella valolla tai yksinkertaisimmillaan raatoliinalla käärittynä asevalon eteen. Valojen käytössä on hyvä muistaa, että offgame-alueella ja ennen peliä muita pelaajia ei saa osoittaa valoilla, jotta pimeänäkö säilyy.

Syysillat tapaavat usein olla myös kylmiä ja kosteita, eli säänmukainen pukeutuminen ja tarvittavat vaihtovaatteet ovat hyvä muistaa. Mikäli kuitenkin pelipäivälle ennustetaan kovaa sadetta, pelit siirretään.

Kuka voi osallistua?

Pelit ovat kaikille avoimet, eikä ikärajaa ole. Tuttuun tyyliin jäsenet pelaavat maksutta, muut maksavat viiden euron kertamaksun. Etukäteisilmoittautumista ei ole.

Myös yhdistyksen vuokra-aseita on varattavissa peleihin.
« Viimeksi muokattu: 29 Syyskuu, 2020, 11:52:05 kirjoittanut Nosferatu »