Kirjoittaja Aihe: fabarm stf12 pump action co2  (Luettu 469 kertaa)

Henri

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 10
fabarm stf12 pump action co2
« : 08 Marraskuu, 2018, 17:25:00 »
https://www.evike.com/products/77700/
osaisko joku kertoo millanen tää on, kannattaako ostaa. onko käyttökelponen suoraan laatikosta vai pitääkö laitella paljon?

Roopeos

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 116
 • Kättä lippaan pojat,varastetaan kunniaa
Vs: fabarm stf12 pump action co2
« Vastaus #1 : 08 Marraskuu, 2018, 22:16:53 »
No siis: enpä ole asetta koskaan omistanut eikä varmaan kukaan muukaan tällä foorumilla, mutta mainitaan nyt muutama asia mitä heti huomioin:

1.Tuntematon valmistaja. Yleensä tuo ei meinaa alkuunkaan hyvää. Kannattaa ostaa ase tunnetulta valmistajalta kuten Tokyo Marui,Specna Arms G&G, LCT, E&L,Ares kuten myös tietyt Cyman aseet. Hyvia valmistajia on enemmänkin mutta tuossa ainakin jotakin,mitä tuli kello 22 illalla mieleen.

2. Ase toimii CO²-kapseleilla. Kaasuaseiden ongelma on se, että ne vaativat enemmän huoltoa kuin sähköaseet, kylmällä niitä ei voi käyttää lainkaan koska eivät toimi ja lämpimällä säällä voivat ampua yli rajojen josta voi olla tuloksena kotiinlähtö pistokronossa. CO²-aseilla on ammuttu useita ylivirejä pistokronoissa.

3. Ase on erittäin hintava. Lisätään tuohon vielä postikulut sekä ALV+tullimaksu. Jos ajatellaan aseelle että postikulut olisivat vaikka 30$ USA:sta tänne Suomeen ja siihen lisättäisiin tullin kulut 269$+30$ (joka on likimain 266€) muuttuisi aseestasi maksettu yhteishinnaksi tullimaksujen jälkeen noin 341€ kun tullimaksuja maksetaan noim 74€ (Tullilaskurin laskelma 8.11.2018). Samaan hintaan saa Suomesta Maruin kaasuhaulikon

4. Aseeseen ei ole tod.näk suuremmin viritys-tai varaosia, jos roju hajoaa, korjaaminen voi olla erittäin hankalaa

5. Myös takuu-asioiden hoito on hyvin hankalaa, kun niitä joutuu sähköpostilla säätämään maailman toiselle puolelle mahdollisessa ongelmatilanteessa.

Summa summarum: En suosittele aseen hankkimista.

E: ja vastataan sitten kysymykseenkin:Eiköhän tuolla pelata voisi Out of the Box,jos vaan rajoihin anpuu mutta en usko että tie tähtiin aukeaa. Joku hulikkosankari varmasti kertoo mielellään, millasia vehkeitä ne haulikot on. Mutta lopuksi, ainot kaasuhaulikot, joista oon hyvää kuullut ovat olleet Tokyo Maruin laitokset
« Viimeksi muokattu: 08 Marraskuu, 2018, 22:32:01 kirjoittanut Roopeos »
LCTn As Valiin asennettu HPA nosti flexausarvoa ja laski tilisn saldoa

Nran

 • Puheenjohtaja
 • Administrator
 • Käyttäjä
 • *****
 • Viestejä: 730
 • Ei se satu.
Vs: fabarm stf12 pump action co2
« Vastaus #2 : 09 Marraskuu, 2018, 21:29:45 »
Tuossa tuli monta hyvää pointtia. Tässä hieman toista näkökulmaa myös, itse en meinaan osaa sanoa suositteluihin mitään, riippuu monesta asiasta.

- Pääasiallista peliasetta tästä tuskin saa, ellei ole haulikkomiehiä, haulikolla kun on vaikea (joskin erittäin hieno) pelata. Mutta, on varmaan ihan pirun hauska vekotin muuten, varmasti älyttömän paljon hauskempi pelata kuin perus m4kut ja aakoot.
- Tää on Bo Manufacturen ja VFC:n yhdessä tekemä laitos. Että jonkinmoista laatua voi VFC:n takia odottaa.
- Kaasuaseet ei toimi talvella, eikä tekniikasta riippuen kylmässä, Co2 on hieman parempi tämän suhteen, mutta pakkasessa tällä tuskin pelataan. Kaasun kulutuksesta ei ole myöskään tietoa.
- Ase ampuu 3/6 kuulaa, joten ylivirin pelkoa tuskin on, kolme ja varsinkin kuusi kuulaa vie senverran kaasua että vahva veikkaus on rajoihin ampumisesta. Kaasubösiä on myös helpohko alentaa napsaisemalla iskurista jousta pois.
- Co2 pyssyihin on helppo ja järkevänhintaista tehdä HPA-konversio. Kapselin tilalle adapteri, letku regun läpi pulloon ja käsissä on tehosäädettävä paineilmatoiminen haulikko.
- No ongan toi nyt pirun hieno ja erilainen