Kirjoittaja Aihe: Näpistystapaus  (Luettu 4579 kertaa)

Nran

  • Toimikunta
  • Käyttäjä
  • *
  • Viestejä: 794
  • Ei se satu.
Näpistystapaus
« : 22 Huhtikuu, 2016, 15:19:49 »
Joudun puuttumaan erittäin valitettavaan asiaan.

Remun kaupasta on näpistetty kahdella pelikerralla pieni määrä tavaraa, viimeisimmissä Tappimaan peleissä sekä viikko siitä Junioripeleissä. Näpistys pienimmissäkin määrin on rikos. Pirkanmaasoft ry:llä on tähän sekä muihin rikosasioihin nollatoleranssi, asiaa ei hyväksytä pienimmissäkään määrin, ikinä. Tulemme puuttumaan asiaan raskaimmalla mahdollisella tavalla. Tämä tarkoittaa seuraavaa.
- Mikäli asia toistuu, ilmoitan asiasta välittömästi ja suoraan Tampereen Poliisille. Peleissä ja offarilla olevat ihmiset on helppo tunnistaa, syyllinen saadaan kaivettua Poliisin toimesta helposti.
- Remu on hommannut autoonsa monikamera-valvontajärjestelmän joka tallentaa kaiken auton ympärillä sekä offarilla tapahtuvan toiminnan.

Näpistäjiä on kaksi. Toinen näpistäjistä on tavoitettu ja tarvittaviin toimenpiteisiin ryhdytty, asia on käsitelty.
Viesti sinulle joka näpistit kirkkaat ESS ICE lasit kaksi viikkoa sitten. Voit toimia kolmella tapaa. Yksi(1), mokasit mutta voit silti pelastaa tilanteen, palauta lasit minulle tai Remulle, pyydä anteeksi, kärsi rangaistus kuin mies ja asia on käsitelty. Kaksi(2), palauta lasit Remun autoon kaikessa hiljaisuudessa, tunne kalvavaa syyllisyyttä aina kun pelaat. Kolme(3), luule että selviät asiasta. Selvitämme kuka olet ja rankaisemme rankimman mukaan.
Valinta on sinun. (Tiedoksesi, toinen näpistäjä valitsi vaihtoehdon yksi(1).)

Tehtävä teille harrastajat. Puhukaa tästä muiden pelaajien kanssa, ymmärtäkää että tämä raukkamainen teko ei tule toistumaan enää yhtään ainutta kertaa. Piste.

Endar

  • Toimikunta
  • Käyttäjä
  • *
  • Viestejä: 107
Vs: Näpistystapaus
« Vastaus #1 : 23 Huhtikuu, 2016, 16:29:14 »
Lisäyksenä: Remu tekee tuota hommaa käytännössä hyvää hyvyyttään. Ei se sillä tosiaankaan miljoonia tahko.

Jokainen, vaikka olisi kuinka pieni asia, minkä pöllit, on suoraan hänen omasta lompsastaan pois.

Suosittelisin vahvasti ykkösvaihtoehtoa. Nää on niin pienet piirit, että kiinnijäämisen riski on melkoisen korkea. Ja tajuathan että vaikka kääntäisit kaupasta vaikka tikkarin arvoltaan 20 senttiä, niin on se AINA rikos. Jos omaat riittävästi ikää, se jää sulle rikosrekisteriin ja vaikeuttaa melkoisesti tulevaisuuttas.

Älä tee niin vaikka olisit nähnyt jonkun muun niin tekevän.
-The value of your life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. - Soichiro Honda