Kirjoittaja Aihe: Aloittaminen  (Luettu 2115 kertaa)

TheAllC

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 3
Aloittaminen
« : 03 Kesäkuu, 2014, 19:54:21 »
Eli aion nyt aloittaa airsoftaamisen. Eli omistan jo varusteet: maskin, strike systemssin taktinen liivi, MK23 jousitoimine pistooli ja kaverilta saatu jousitoiminen M4. Aattelin näillä aluksi kokeilla, ja jossainvaiheessa ostan sähköaseen. Ikää minulla on 13 vuotta. Mutta haluaisin tietää lisää näistä makuasioista.. Eli paljonko täytyy maksaa ja milloin? Eli Deconilla tais olla 5e/kerta? Entä muualla.
Anteeksi jos tämä kuulostaa vähän epäselvältä, koittakaa ymmärtää.. Kiitos avusta jo etukätee!

Nosferatu

 • Toiminnanjohtaja
 • Administrator
 • Käyttäjä
 • *****
 • Viestejä: 546
Vs: Aloittaminen
« Vastaus #1 : 03 Kesäkuu, 2014, 20:18:12 »
Pirkanmaasoftin pelialueilla pelimaksu on aina sama, eli viisi euroa pelipäivältä. Maksu suoritetaan paikan päällä tasarahalla. Pelipaikasta riippuen pelinvetäjä tai muu toimikuntalainen pyytää maksun alkubriiffin jälkeen tai pelipaikalle saavuttaessa. Ensikertalaiselle ensimmäinen pelipäivä on kuitenkin ilmainen.

Dumle

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 151
Vs: Aloittaminen
« Vastaus #2 : 03 Kesäkuu, 2014, 20:22:06 »
Tervetuloa harrastuksen pariin.

Pelipaikasta riippumatta on pelimaksu 5€/kerta, mutta kun tulet ensimmäistä kertaa testaamaan, kerro siitä pelinvetäjälle (yleensä se äänekkäin tyyppi) jolloin pääset ilmaiseksi kokeilemaan. Jos pelaaminen tuntuu kivalta ja aiot jatkossa käydä useamminkin, niin jäseneksi liittyminen kannattaa, koska silloin pääset ilmaiseksi pelaan ja hyödyt yhdistyksen yhteistyökumppaneiden antamista alennuksista. Viikonloppupeleihin voit ilmestyä mitään ilmoittamatta etukäteen, ellei tästä erikseen mainita pelikalenterissa. Arkipeleissä tai muissa extrapeleissä voi olla ennakkoilmoittautuminen.

Omasta kokemuksesta sellanen vinkki ensimmäisiin pelikertoihin, että kärsivällisyyttä, kärsivällisyyttä ja kärsivällisyyttä. Paikalla on yleensä aina pitkän linjan pelaajia, joilla on harrastus tuttu, joille pelipaikan kikat ja piilot tuttuja. Näitä vastaan pelaaminen voi tuntua alkuun epäreilulta ja turhauttavalta. Muistan omasta ensimmäisestä kerrastani, että taisin tipahtaa alle viidessä sekunnissa enkä edes tiennyt mistä minut ammuttiin. Seuraavalla kerralla hieman pidemmälle ja pidemmälle ja pidemmälle... turhauttavaa ehkä alkuun, mutta oman kehittymisen huomaaminen palkitsee monin kerroin. Liimaudu vaikka jonkun vanhemman omanpuolulaisen kylkeen ja seuraa häntä, tietysti hänen toimintaa häiritsemättä, niin pääset aika hyvin alkuun.

Vielä kerran, tervetuloa harrastuksen pariin
Lentäjän poika
MyFleet

TheAllC

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 3
Vs: Aloittaminen
« Vastaus #3 : 03 Kesäkuu, 2014, 20:50:50 »
Juu, kiitos infosta! Käyn kokeilee joku viikonloppu, ja sen jälkeen varmaan liiityn jäseneksi.
 
Edit: Muute, pystyykö tota raatoliinaa ja niitä hihanauhoja(tms..) lainaa ekalla kerralla?
« Viimeksi muokattu: 03 Kesäkuu, 2014, 20:54:50 kirjoittanut TheAllC »

Dumle

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 151
Vs: Aloittaminen
« Vastaus #4 : 04 Kesäkuu, 2014, 09:51:10 »
Kyllä pelipaikalta aina löytyy joku, keneltä hihanauhan saa lainaan. Raatoliina voi olla hankalampi, sillä harvalla on useampi mukana, mutta ilman sitä osuman saatua pärjää hyvin kuuluvalla "osu" huudolla ja käden ylhäällä pitämisellä.

Muistathan omatoimisesti pitää huolen lainattujen tavaroiden palauttamisesta. Näin pidetään yllä hyvää henkeä ja porukka uskaltaa lainailla tavaroitaan.
Lentäjän poika
MyFleet

TheAllC

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 3
Vs: Aloittaminen
« Vastaus #5 : 04 Kesäkuu, 2014, 10:43:14 »
Juu, ja ekan kerran jälkeen ostan ton jäsenyyden, ettei enää tartte lainailla ja pelit ei maksa. Varmaan tuun ekaa kertaa sitte Nokialle, koska menoo ensi viikonloppuna.