Kirjoittaja Aihe: Kuinka usein pelaatte?  (Luettu 1513 kertaa)

tonyka92

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 1
Kuinka usein pelaatte?
« : 09 Toukokuu, 2014, 17:10:31 »
Morjesta kaikki softaajat!

Nyt näin taas vanhemmalla iällä on tuo airsofti alkanut kiinnosta, kun pentuna pelatiin isoilla kaveriporukoilla lähimettissä matseja. Haluaisin vain tietää, että kuinka usein pelaatte. Missä, million, mitä tarvitsen (aseen ja suojavarusteiden lisäksi) ja kuinka iso porukka teillä on. Jotain vanhoja varuisteita löytyy kyllä nurkista, mutta ase täytyisi hakea ja vähän jos saisi mahdollisesti apua kestävän ja muutenkin toimivan aseen hankkimiseen, kunhan ei ihan tuhansia maksaisi. Itse asun Tampereella ja tuolta Atom-airsoftista katsoin, että siellä jonkin moinen g36 oli suhteellisen halvalla menossa, mutta olen hieman tippunu kärryiltä, että mitkä merkit ja mallit on toimivia ja kestäviä. Auto ja muut hässäkät löytyy ja pidemmällekin voin matseihin tietysti lähteä. Toivottavasti ryhmähenki ja ystävällisyys on korkealla!

Nosferatu

  • Toiminnanjohtaja
  • Administrator
  • Käyttäjä
  • *****
  • Viestejä: 516
Vs: Kuinka usein pelaatte?
« Vastaus #1 : 09 Toukokuu, 2014, 18:03:46 »
Pelit ovat lähtökohtaisesti joka sunnuntai. Lisäksi etenkin kesäaikana pelejä voi olla myös arki-iltoina ja lauantaisin. Pelikalenterin löydät täältä. Pelipaikoista löydät lisätietoa tämän foorumin "Pelialueet" -osiosta. Pelimaksu yhdelle päivälle on viisi euroa, ellet ole yhdistyksen jäsen. Kannattaa myös tutustua pelisääntöihin ennen pelaamaan tulemista. Viime sunnuntaina paikalla taisi olla noin 50 pelaajaa, mutta kesäisin pelaajia saattaa tulla paikalle jopa sata.

Atom-Airsoftissa myytävät Jing Gongin G36-sarjalaiset ovat parhaita vaihtoehtoja aloittelijalle, sillä niissä on hinta/laatu-suhde todellakin kohdallaan. Toinen hyvä vaihtoehto on Cyman metallirunkoiset AK-sarjalaiset. Atom-Airsoftin lisäksi toinen hyvä airsoft-kauppa Tampereelta on http://www.pcb-airsoft.com/. Aseen lisäksi kannattaa panostaa hyviin suojalaseihin. Hyviä suojalasivalmistajia ovat mm. Bollé, ESS ja Sansei.
« Viimeksi muokattu: 09 Toukokuu, 2014, 18:06:29 kirjoittanut Nosferatu »