Kirjoittaja Aihe: Joululahjapaketti 2021  (Luettu 2876 kertaa)

Endar

  • Toimikunta
  • Käyttäjä
  • *
  • Viestejä: 106
Joululahjapaketti 2021
« : 03 Joulukuu, 2021, 15:32:33 »
Pirkanmaasoft ja anonyyminä pysyttelevät henkilöt yhdistyksen taustalla haluavat tehdä hyvää!

Tunnetko Pirkanmaalla asuvan nuorehkon henkilön joka haluaisi harrastaa tätä mahtavaa lajia mutta taloudellinen tilanne ei sitä valitettavasti salli? Haluaisimme saada yhteyden tämmöisen nuoren vanhempiin ja järjestäisimme hänelle mahtavan joululahjan! Pakettiin sisältyy kaikki pelaamiseen tarvittavat varusteet ja aseen lippaineen, akkuineen ja latureineen, vuoden Pirkanmaasoftin jäsenyyden jne.

Emme halua lahjoittaa pakettia henkilölle kuka lajia jo harrastaa vaan nimenomaan etsimme nuorukaista kuka lajin haluaisi aloittaa mutta tähän ei ole ollut mahdollisuutta.

Tänä vuonna saimme kahden lahjoittajan avustuksella kasaan 2 pakettia, eli vuoden 2020 tapaan voimme taata kahdelle nuorelle mahdollisuuden tähän hienoon lajiin.

Mahdolliset potentiaaliset kohteet voi ilmiantaa luottamuksellisesti allekirjoittaneelle joko yksityisviestillä tai puhelimitse 040 569 45 81(parhaiten minut saa kiinni  whatsappiviestillä kiireisestä elämänrytmistä johtuen). En luonnollisestikkaan luovuta yhteystietoja eteenpäin.
-The value of your life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. - Soichiro Honda