Kirjoittaja Aihe: Kranaattisääntö  (Luettu 11120 kertaa)

uhku

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 511
  • stitchbitch
Kranaattisääntö
« : 07 Helmikuu, 2013, 13:12:49 »
Kranaattisääntöä on uudistettu vuosikokouksessa pidetyn keskustelun perusteella. Lukekaahan siis kaikki huolella edes lihavoidut kohdat!

*Kranaatin tulee muistuttaa kranaattia. Kaikki kranaatit hallituslaisen/pelinvetäjän hyväksyttävä ennen käyttöä (kuten kumipuukot, kertaalleen jo hyväksyttyjä kranaatteja ei tarvitse uudelleen hyväksyttää jokakerta.) Esim. käpy jossa on naula sokkana tai tyhjä vessapaperirulla eivät käy, mutta edes sinnepäin itsetehdyt viritelmät käyvät. Esimerkiksi kranaattia muistuttava tyhjä kuulapurkki tai mm. EBairsoftin myymät replika flashbang kranaatit ovat täysin käypiä.
*Kranaatissa on oltava sokka tms. ennen heittoa irroitettava osa! Tällä tarkoitus hidastaa kranaatin heittoa, sekä korostaa sitä, että kranaatti on kertakäyttöinen
*Maksimi paino kranateilla on 400g turvallisuussyistä.
*Kranaatti heitetään aina alakautta. Käytännössä vieritetään huoneeseen. Holtittomasta kranaatin heittelystä seuraa rangaistus. SE ON VAARALLISTA
*Kranaatti toimii vain pienissä selkeästi rajatuissa huoneissa ja hökkeleissä. Esim. talon etuhuoneet, toimisto, keittiö, sauna, perunakellari. Keskipuskan hökkelissä aina kerros kerrallaan selkeyden vuoksi. Kranaattihuoneita on talkoissa myös merkitty kranaattisymbolilla oven/ikkunan vieressä.
*Pelaaja huutaa "kranaatti" vierittäessään kranaatin huoneeseen ja huoneessa olevat pelaajat eliminoituvat kranaatin osuessa huoneeseen välittömästi.
*Yhtä kranaattia saa yhdessä pelissä käyttää vain kerran! Sokkaa ei kiinnitetä samassa pelissä käytettyyn kranaattiin uudestaan!
*Yksi pelaaja saa käyttää yhdessä pelissä enintään kaksi (2) kranaattia!

Kaikki tämän säännön kohdat koskevat vain näitä dekokranaatteja (kuitenkin kuulakranaatti eliminoi kaikki kranaattihuoneesta, vaikka itse kuula ei pelaajaan osuisi. Myös näiden kranaattien heittämistä koskee turvallisuuden vuoksi samat säännöt). Kuulia ampuvia/sylkevien kranaattien määrää tai niiden toimintahuoneita ei ole rajoitettu. Näistä otetaan kaikki kimmokkeetkin osumana.

Kuvia käyvistä itseväännetyistä kranaateista tulee piakkoin.