Yleinen keskustelu > Yleistä airsoftia

!!! EI NÄIN !!!

(1/3) > >>

Dumle:
Syntyi aihe, johon tulemme keräämään kaikki julkisuuteen tulleet uutiset liittyen Airsoft-aseisiin/-varusteisiin/-yhdistyksiin/-harrastukseen.

Ja nyt kyseessä on nämä negatiiviset uutiset! Näitä emme halua enempää, siksi pistämmekin niitä näkyville sitä mukaa kuin niitä ilmestyy ja toivomme että ihmiset ottavat opiksensa kuinka näiden asioiden kanssa pitää oikeasti olla!

Dumle:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011110114681068_uu.shtml

Huomatkaa viimeinen kappale! Tämä on sitä huonointa mahdollista tekstiä harrastuksen jatkumiselle.

uhku:
Eräs meidän jäsen oli käynyt sitten siwassa näpistelemässä ja poliisista soitettiin minulle. Todella mukava selvitellä tälläisiä asioita, juuri tämän takia kaikki haluavat niin kovasti hallitukseen hoitamaan TEIDÄN KAIKKIEN asioita. Toivottavasti kotona on siinä määrin sopiva kuri, että läksy menee perille. Taas lisää todella p*skaa julkisuutta harrastajakunnalle.

Koskaan ei kannata hölmöillä, tämähän on selvää, joskin kaikki hölmöilevät joskus. Oppikaa virheistä. Aseiden piilossa pitäminen nyt on selvä juttu, mutta ei mielestäni ole ollenkaan typerää kulkea julkisissa esim. junassa siviilivaatteilla, ja ottaa se maastopuku sinne kassiin ja vaihtaa vasta pelipaikalla. Miettikää myös puheitanne julkisilla paikoilla. Voi kuulostaa bussissa takana istuvan korvaan pahalta, jos kerrot kaverillesi tappaneesi taas sunnuntaina useita ihmisiä.

uhku:
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/alaikaiset-ampuivat-muovikuula-aseella-ihmisia-ikkunasta/art-1288431846665.html

Teksi on itseasiassa aika hyvin kirjoitettu eikä tässä lynkata lajin harrastajia, joskin käytös on naurettavan tyhmää.

uhku:
Eräiden tapahtumien valossa jatkossa tullaan puuttumaan myös pelaajien väliseen nahisteluun entistä hanakammin. Mitään välienselvittelyitä ja kukkotappeluita ei PMS tapahtumissa tai niiden jälkeen alueen välittömässä läheisyydessä suvaita. Ihmettelen miten tälläistä tarvitsee ylipäätään tälle laudalle kirjoittaa.

Porukalla yhden henkilön muilutus ja jatkuva pienikin leikkimielinen töniminen/naljailu käy pitkän päälle hermoille eikä tunnu kovin mukavalta muutenkaan, tämän on loputtava KOKONAAN.

Molemmat edellämainituista esimerkeistä kitketään tarvittavin keinoin (lue: banneja jakamalla) pois. Jos et osaa käyttäytiä muiden seurassa, voit jäädä suosilla kotiin.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta