Kirjoittaja Aihe: Vaaratilanne 11.8  (Luettu 3297 kertaa)

k4meli

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 376
  • Pinkiponkii
Vaaratilanne 11.8
« : 18 Elokuu, 2012, 19:47:33 »
Hallitus totesi aiheelliseksi kirjoittaa selvityksen LA 11.8 tapahtuneesta vaaratilanteesta, jotta tästä voidaan viisastua ja jokainen ymmärtäisi että turvallisuusasioita ei turhaan korosteta.

Lauantai iltana yöpeleissä pelaaja X oli suorittanut huolimattomasti pelinjälkeisen aseen tarkastamisen ja tyhjälaukaus oli unohtunut tehdä. Offgame alueella pelaaja X harjoitteli aseen käsittelyä holtittomasti ja tästä johtuen ase laukesi. Vieressä oleileva pelaaja sai vahinkolaukauksen silmäkulmaansa ja tästä pahan haavan. Haava sijaitsi vain 1-2cm silmästä, jokainen varmaankin käsittää kuinka lähellä ja kuinka suuresta vahingosta tässä puhutaan jos kuula olisi osunut silmään. Hölmömmille tiedoksi, uhri oli myös osasyyllinen tapahtuneeseen koska hänellä ei ollut suojalaseja päässä offarilla, pelin ollessa vielä kesken. Asia käsiteltiin pelaajien osalta heti lauantaina! Molemmat ymmärsivät tilanteen vakavuuden eikä kumpikaan syyttänyt toisiaan mistään, molemmat osapuolet olivat yksimielisiä siitä että kyseessä oli vakava vahinko.

Vahinko tai ei, tällaisiin on hallituksen/pelinvetäjien puututtava. Ampuja sai 2vk pelikieltoa, lieventävänä seikkana nähtiin ampujan asiallinen toiminta vahingon jälkeen. Ampuja tuli heti allekirjoittaneen saavuttua offarille ilmoittamaan mitä oli tapahtunut ja myönsi virheensä sekä selkeästi tajusi tilanteen vakavuuden.

Kaikki varmaan ottavat opikseen tapauksesta ja jatkossa muistavat irroittaa lippaan, suorittaa tyhjälaukauksen sekä pitävät suojalaseja päässä niinkuin on ohjeistettu?

Hallitus on myös päättänyt lopettaa ns. pakkollisen briiffin ja siirrymme vain uusille pelaajille järjestettävään briiffiin. Tämä tarkoittaa että enemmän vastuuta annetaan pelaajille, jäsenistömme ei kuitenkaan herätä liikaa luottamusta hallituksessa/pelinvetäjissä ja tästä lähtien pelikieltoa jaetaan avokätisemmin sekä pienempien sääntörikkeiden kohdalla pelit päättyvät hölmöilijän kohdalla entistä herkemmin. Näitä "lipas kiinni offarilla" ym. tapauksia tullaan sallimaan NOLLA.

Alkaen SU 19.8 turvallisuushölmöilyistä lähdet aina kotiin.

Tuntojaan voi kertoa tähän ketjuun.

uka

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 82
Vs: Vaaratilanne 11.8
« Vastaus #1 : 18 Elokuu, 2012, 20:31:27 »
Pelinvetäjänä nyt esitän pyynnön pelaajille: tulkaa ilmoittamaan HETI jos näette sääntörikkomuksen, jos kesken pelin näette samaa, huudatta pelin seis. Tällöin asiat saadaan hoidettua helpommin eikä mene tuo hölmöilyn selvittäminen mahdottomaksi. Muuten esimerkillistä on tulla ilmoittamaan, jos on tullut tehtyä sääntörike.