Kirjoittaja Aihe: MINIMÄTTÖ 20.-21.5.  (Luettu 1668 kertaa)

Nosferatu

  • Toimikunta
  • Käyttäjä
  • *
  • Viestejä: 655
MINIMÄTTÖ 20.-21.5.
« : 05 Toukokuu, 2023, 21:30:53 »


Pirkanmaasoft ry järjestää MINIMÄTTÖ-peliviikonlopun 20.-21.5.2023. Viikonlopun aikana pelataan nuorisopelit, yöpelit ja sunnuntaipelit.

Nuorisopelit lauantai 20.5. klo 12-17

Peliviikonloppu alkaa lauantaina nuorisopeleillä. Nuorisopelit ovat suunnattu nuoremmille pelaajille, eli tähän osuuteen eivät voi vanhemmat pelaajat osallistua. Peliproppeja käytetään runsaasti ja pelataan erikoisempia pelimuotoja. Nuorisopeleissä pelaillaan rennolla tahdilla noin kello viiteen asti, jonka jälkeen on muutaman tunnin tauko ennen seuraavaa osuutta. Tauon aikana yhdistys ei järjestä toimintaa pelipaikalla.

Yöpelit lauantai 20.5. klo 20-24

Viikonlopun seuraavana osuutena on vuoden ensimmäiset yöpelit. Yöpelien alkubriiffi alkaa klo 20.00. Yöpeleihin on hyvä varautua asevalolla sekä otsalampulla. Tippumisen merkiksi suosittelemme punaista valotikkua tai heikkotehoista punaista valoa. Pelisääntöjen mukaisesti lasertähtäimet ovat turvallisuussyistä kiellettyjä. Huomioi säänmukainen pukeutuminen. Ikärajaa ei ole, mutta emme kuitenkaan suosittele yöpelejä ensikertalaisille. Yöpelit päättyvät pelaajien oman jaksamisen mukaan, arviolta noin puoliltaöin. Yöpelien päätteeksi paikalle saa halutessaan jäädä yöpymään. Yhdistys järjestää paikalle nuotion metsäpalovaroitus huomioiden. Yöpyä voi esimerkiksi omissa teltoissa tai pelialueen hökkeleissä.

Sunnuntaipelit 21.5. klo 12-17

Yhdistyksen normaalit kaikille avoimet sunnuntaipelit alkaen alkubriiffillä klo 12.00.

Viikonlopun jokaiselle osuudelle on varattavissa yhdistyksen vuokra-aseita. Viikonlopun aikana pyritään käyttämään mahdollisimman paljon peliproppeja, savukranaatteja ja muita peliä elävöittäviä asioita. Pelisääntöinä toimivat yhdistyksen normaalit pelisäännöt koko viikonlopun ajan. Kaikki osuudet ovat jäsenille maksuttomia, muille 5 eur per osuus. Mahdollisia kysymyksiä voi esittää tässä ketjussa, Discordissa, foorumin yksityisviestillä tai sähköpostitse.