Kirjoittaja Aihe: Vuokra-aseet  (Luettu 21798 kertaa)

Nosferatu

 • Toimikunta
 • Käyttäjä
 • *
 • Viestejä: 655
Vuokra-aseet
« : 18 Toukokuu, 2020, 13:44:26 »
Pirkanmaasoft vuokraa aseita erityisesti ensikertalaisten ja aloittelijoiden käyttöön, jotta lajiin tutustuminen olisi mahdollista jo ennen oman aseen hankintaa. Vuokra-aseiden mukana on kaikki peliin tarvittavat tarvikkeet, mukaan lukien suojamaskit.Yhdistyksen pääasiallisina vuokra-aseina on Specna Armsin valmistamia sähkötoimisia G36C-rynnäkkökiväärejä. Ne ovat kevyitä, ergonomisia sekä helppokäyttöisiä. Sähköaseisiin on tarjolla 350 kuulan hicap-lippaita sekä 100 kuulan midcap-lippaita. Midcap-lippaita käytettäessä toimitetaan myös chestrig-tyyppinen taisteluliivi ja lippaanlataaja.

Kuinka voin varata aseen itselleni?

Ota yhteyttä toiminnanjohtajaan sähköpostilla vuokraus@pirkanmaasoftry.org. Ilmoita viestissä vuokraukselle toivottu päivämäärä ja nimesi. Vuokraus tulee tehdä vähintään kahden päivän varoajalla, tämä sen takia, että mahdollisimman suurella todennäköisyydellä saadaan vuokra-aseet paikalle. Lähtökohtaisesti vuokrapaketti sisältää sähkötoimisen rynnäkkökiväärin. Soittamalla varauksia ei voi tehdä. Aseen tarvikkeineen saat pelipaikalla yhdistyksen toimihenkilöltä. Ennen peleihin saapumista luethan yhdistyksen pelisäännöt.

Mitä aseen mukana tulee?

Aseen mukana toimitetaan joko hicap-lipas tai kolme midcap-lipasta. Midcap-lippaita käyttäessäsi saat chestrig-tyyppisen taisteluliivin lippaiden kantamista ja nopeaa lippaanvaihtoa varten. Aseessa on mukana myös akku ja kantohihna. Lisäksi saat maskin ja hihanauhat. Kuulia toimitetaan 1200, eli riittävästi koko pelipäivää varten.

Miten hicap- ja midcap-lippaat eroavat toisistaan?

Hicap-lippaaseen mahtuu noin 350 kuulaa kerrallaan, joten lipasta ei tarvitse vaihtaa kesken pelin. Hicap-lippaan jousta joutuu kuitenkin virittämään pelin aikana lippaan pohjasta löytyvästä rullasta tai narusta aina noin muutaman kymmenen laukauksen välein. Midcap-lippaaseen mahtuu 100 kuulaa, eli lippaita joutuu vaihtamaan pelin aikana. Midcap-lippaan jousta ei kuitenkaan tarvitse virittää pelin aikana. Midcap-lippaat ladataan mukana toimitettavalla lippaanlataajalla.

Mitä vuokraus maksaa?

Vuokra-asepaketin hinta pelipäivältä on 20 euroa, joka maksetaan käteisellä pelipaikalla. Paketti sisältää kaiken pelaamiseen tarvittavan ja näiden toimituksen pelipaikalle. Vuokrapaketin varauksen jälkeen ei siis tarvitse tehdä muuta, kuin saapua ajoissa pelipaikalle sopivassa ulkoiluvarustuksessa.

Miten aseita käytetään?
 • Aseiden käyttö opastetaan pelipaikalla, kuuntele ohjeistus tarkasti.
 • Älä laske asetta tai lippaita varsinkaan mutaiselle tai lumiselle maalle aseen likaantumisen välttämiseksi.
 • Käsittele asetta varoen ja vältä piipun osumista maahan. Jos piippun tai lippaaseen pääsee mutaa tai maa-ainesta, lopeta ampuminen välittömästi.
 • Jos ase pitää poikkeavaa ääntä tai ei muuten toimi odotetusti, on ampuminen lopetettava välittömästi.
 • Käytä vain aseen mukana toimitettuja kuulia. Omien tai maasta kerättyjen kuulien käyttö on ehdottomasti kiellettyä.
 • Älä ammu aseella turhaan pelien välissä tai pelien jälkeen. Turhaan ampuminen kuluttaa aseen koneistoa, akkua sekä kuulia. Yksittäiset testilaukaukset ovat sallittuja.
 • Pidä hyvää huolta kaikesta jaetusta tarvikkeista ja pyri olemaan hukkaamatta niitä. Pelipäivän lopuksi muista palauttaa kaikki vuokrapakettiin kuuluvat tavarat.

 
« Viimeksi muokattu: 16 Huhtikuu, 2024, 22:28:19 kirjoittanut Snake »