Kirjoittaja Aihe: Blodsband Reloaded 2020  (Luettu 1169 kertaa)

ArmaFennica

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 7
Blodsband Reloaded 2020
« : 21 Toukokuu, 2020, 10:51:29 »
Tämä on kutsu osallistua Ruotsin Stråssassa sijaitsevan sintraustehtaan maisemissa järjestettävään post-apokalyptiseen larppiin.
-Haen noin tusinaa karvakuonoa jotka tahtoisivat kokeilla airsoft-larppia. Ei siloposkia, sillä tapahtuma on ulkomailla ja pitää siis olla täysi-ikäinen.

https://www.bbreloaded.se/

Tuolta linkin takaa löytyy melko lailla kaikki tieto tapahtuman säännöistä ja maksuista (ei maksa paljoa), mutta sieltä EI löydy meidän suomalaisten Faction-tietoa.
-Jos ei kiinnosta lukea kaikkea tai ei oikein löydä haluamaansa, voi laittaa tähän kysymyksiä.
Osaan melko varmasti vastata kaikkeen.

Tapahtumassa on siis monta eri Factionia, eli pieniä/keskisuuria porukoita joilla samankaltainen varustus, värit, asenne ja logo. He myös larppaavat tapahtumia keskenään ja toisia Factioneja kohtaan, eli koko ajan tapahtuu jotain. Siellä on 600 osallistujaa, ihan aikuisten oikeasti jopa oma radiokanava.
-Suomalaiset lähettävät kaksi Factionia (jos saamme tarpeeksi väkeä) jotka ovat oikeasti vain yksi ja sama. Mutta ei kerrota sitä Ruåtsalaisille.

ARS&e Kaumbat:
Tämä Faction on melko vanha, koostui aiemmin teknologiataitajista, roboteista ja erinäisistä palkkasotureista. ARS&e:n päämaja on entisen Suomen alueella, joten on vahvasti liitossa myöhemmin esiteltävän Hakkapeliitan kanssa.
Se on ollut tauolla tovin, mutta sain sen perustajalta luvan ottaa logo ja nimi käyttöön Kaumbateille. (jos EI halua olla Kaumbat, mutta haluaa olla ARS&e:n väreissä, on sitten teknikko tai jokin muu osaava taitaja)

Kaumbatit ovat Hakkapelitta taistelijoista tehtyjä klooneja, ja he tietävät olevansa klooneja.
-Siksi nämä taistelijat ovat hiukan.. rämäpäisempiä ja uhmaavat todennäköisyyksiä herkemmin.

Heillä on verraten hyvät varusteet, melko paljon suojavarusteita ja kunnon höökihenki päällä.


Hakkapeliitta:

Alunperin Karjalan lennoston henkilökunnan jälkeläisiä, ajan kanssa moni pieni kylä ja tukikohta on liittynyt yhteen ja alkanut vähitellen tiivistää toimintaansa.
-Hakkapeliitta taistelijat ovat varovaisia ja hiljaisia, liikkuvat mielellään metsissä ja harrastavat väijytyksiä. Rusakoita kiväärien kanssa.


Olemme BBR2019 porukassa miettineet ulkoasuja ja varusteita, mutta minusta kaikilla pitäisi olla sana siinä, miltä tulemme näyttämään.
-Olen rehellinen, ulkoasu on yksi tärkeimmistä asioista tuossa tapahtumassa.

https://myalbum.com/album/X3gbTqKAU2PZ
https://myalbum.com/album/wFRLXxTTqKMe
https://myalbum.com/album/EKWfuz9MFG4U

Hahmosi luonnissa saa olla luova.
-Itse laitoin olevani taisteluklooni menneestä maailmasta, koska astuin kirjaimellisesti ihan outoon maailmaan kun lähdin tapahtumaan mukaan. Sain toljottaa ja pyörittää päätäni ihan rauhassa, sehän kuului hahmooni.

Sain postiin jo ennakkoliittymisen linkin, mutta panttaan sitä vielä hetken (ja sitä ei edes saa levitellä). Katsotaan kuinka moni päättää lähteä keski-Ruotsiin pitämään hauskaa post-apokalyptisessä maailmassa.

Hautsi

  • Toimikunta
  • Käyttäjä
  • *
  • Viestejä: 4
Vs: Blodsband Reloaded 2020
« Vastaus #1 : 21 Toukokuu, 2020, 12:26:46 »
Täältä ainakin yksi mukaan lähtijä! Otan peleissä tarkemmin yhteyttä.

ArmaFennica

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 7
Vs: Blodsband Reloaded 2020
« Vastaus #2 : 31 Lokakuu, 2021, 15:03:25 »
Hyvää päivää, kaikille kiinnostuneille!
-Koska olen koronakaranteenissa, on yllättäen aikaa päivittää muutama asia.. yksi on Blodsband Reloaded 2020 uuteen kuosiin.

Uusi ajankohta on 12-14.5 2022. Hope Springs Eternal.


Samat lainalaisuudet pätee kuten aiemminkin, saa kysellä ja katselkaa tuo hassunhauska kuvakollaasi jos mietitte miltä pitää näyttää Post-Apokalyptisessä airsoft-larp -tapahtumassa.

Olemme jo miettimässä ulkoasuja, siksi kannattanee osallistua kommunitaristiseen järjestelmäämme ja sanoa sanansa. Kaikkien sana kun painaa meillä yhtä paljon.

https://www.bbreloaded.se/