Kirjoittaja Aihe: MINIMÄTTÖ 4.5.-9.  (Luettu 2301 kertaa)

Nosferatu

  • Toimikunta
  • Käyttäjä
  • *
  • Viestejä: 656
MINIMÄTTÖ 4.5.-9.
« : 23 Elokuu, 2021, 11:50:53 »


PIRKANMAASOFT järjestää Lempäälän Jättömaalla 4.-5. syyskuuta 2021 Minimättö-viikonlopun, joka on hieman karsittu versio perinteisestä Megamätöstä. Viikonloppu koostuu kolmesta peliosuudesta: nuorisopeleistä, yöpeleistä sekä sunnuntaipeleistä. Peleissä noudatetaan yhdistyksen normaaleja pelisääntöjä ja tehorajoja.

Lauantai 4.9.

12.00 - Nuorisopelit

Nuorisopeleihin ovat tervetulleita kaikki aloittelevat ja nuoremmat pelaajat. Peleissä pelataan rennolla tahdilla suosikkipelimuotoja ja kiinnitetään huomiota pelisääntöihin sekä turvalliseen pelaamiseen. Nuorisopelit päättyvät viimeistään klo 17.

17.00 - Tauko

Pelipaikalle saa halutessaan jäädä, mutta paikalla ei välttämättä ole yhdistyksen toimihenkilöitä.

20.00 - Yöpelit

Yöpelit ovat kaikille avoimet, eli niihin saavat osallistua kaikentasoiset- ja ikäiset pelaajat. Yöpelien kesto riippuu pelaajien omasta mielenkiinnosta, arviolta noin puoleenyöhön saakka. Yöpelien alkuvaiheessa pelataan normaaleja pelejä, mutta illan pimentyessä pelataan myös eläytymispainotteisia pelimuotoja (esim. zombie-pelejä). Yöpelien päätteeksi nuotiolla saa paistaa makkaraa ja yöpyminen alueella on sallittua. Yöpeleihin kannattaa varautua aseeseen kiinnitetyllä valolla, otsalampulla offgame-toimintaa varten ja lämpimillä vaihtovaatteilla.

Sunnuntai 5.9.

12.00 - Sunnuntaipelit

Yhdistyksen tavalliset kaikille avoimet sunnuntaipelit. Pelit kestävät tuttuun tyyliin n. klo 16-17 asti.

Jokainen peliosuus on yhdistyksen jäsenille maksuton. Ei-jäsenille jokainen osuus maksaa viisi euroa, ja lisäksi alaikäisillä ei-jäsenillä tulee olla päiväkohtainen lupalappu. Viikonlopulla ei ole ikärajaa. Yhdistyksen vuokra-aseita on saatavilla jokaiselle osuudelle. Lauantain peleillä on säävaraus, eli mikäli ennusteena on kovaa vesisadetta, pelejä siirretään. Sunnuntain pelit pelataan normaalisti säästä riippumatta.

epeli

  • Toimikunta
  • Käyttäjä
  • *
  • Viestejä: 38
Vs: MINIMÄTTÖ 4.5.-9.
« Vastaus #1 : 01 Syyskuu, 2021, 13:21:42 »
Lauantaina 4.9. jaetaan erityisesti aloittelijoille lahjoitus varusteita mm. Liivejä, joitakin maastovaatteita yms. Koju avoinna n. Klo 13:00 ja auki niin kauan kuin tavaraa riittää.


Samaan aikaan myös löytötavarat mukana.