Yleinen keskustelu > Yleistä airsoftia

Kysymys liittyen Maru vsr-10g

(1/2) > >>

Antton:
Terve! Onko kenelläkään kokemusta kyseistä aseesta?
https://www.proairsoft.com/airsoft/jousitoimiset-aseet/tarkkuuskivaarit/marui-vsr-10-g-spec-jousitoiminen-kivaari-p-3337.html

Roopeos:
Moikka. Maruin vehkeet tunnetaan hyvästä laadustaan oikeastaan kaikilla softiaseiden osa-alueilla, myös tässä.

Seuraavakso tulee se mutta: nuo laitoksethan on huonoja vakiona, kantama on keskikertainen tai huono, teho on huono, tulinopeus huono. Älä osta xnaipperia, jos et tiedosta, että niitä täytyy käytännössä aina virittää,jos siitä halua pelitehokkaan


Jos olet aloittelija,muista, että xnaipperit eivät sovi aloittelijoiden pyssyiksi alkuunkaan. Varsinkaan virittämättä, sillä kun isot pojat ampuvat 20 laukausta siinä ajassa, kun ammut aseellasi yhden, tilanne on suhteellisen huono. Varsinkaan kun noissa ei ole vakiona huikeaa kantamaa tai tarkkuutta, jolla voittasit sähköaseet.

Summa summarum: Maruin Vesurista olen paljon hyvää kuullut ja pyssy on eri hyvä viripohja, mutta jos ei virittely kiinnosta, niin kannattaa jättää väliin tuon ostaminen ja sijoittaa rahat kunnon sähköpyssyyn.
Esimerkkinä Cyman AK-sarjalaista olen kuullut paljon hyvää. Jos haluat puhua sähköbösistä lisää, laittele meikäläiselle yv. Tuohon hintaan saa jo vaikka ja mitä vehkeitä.

Roope Suominen

Endar:
Roopen sanoma pätee aikalailla täysin, MUTTA:

Maruin hoppi on _erittäin_ hyvä. Maruin vesurit on vakiona todella tarkkoja ja kantama paljon parempi kuin halppispulttilukoissa. Lisäksi G-Specci(samoin kuin toki myös muut Vesurit, varsinkin kun niihin lisää vaimentimen) on _todella_ hiljainen, eikä sitä juuri kuule yli 10m päästä. Tässä päästäänkin sitten siihen, minkä takia pulttilukolla pelaaminen voi olla äärettömän hauskaa. Kukaan ei kuule sua ja jos vielä pystyy rakentamaan sellaisen ghillien, että maastoudut hyvin sekä osaat käyttää sitä niin jopa vakiolla pärjää oikein mainiosti. Virityspohjana tuollainen G-specci on mainio, lisää tehoa saat aikalailla rajattomasti(oma ampunut jousikäyttöisenä parhaimmillaan lähes 7J ja silloinkin oli jo katkaistu jousi...) ja osavalikoima on aivan mielettömän laaja.

Pulttilukolla pelaaminen on erittäin haasteellista MUTTA palkitsevaa. Kannattaa suosiolla eka pelata vaikka kesä/kaksi sähköpyssyllä ja sitten hommata sen rinnalle pulttilukko.  :)

Antton:
Ok kiitos vastauksista.

Antton:
Ostin tuon aseen joka on tällä hetkellä täysin originaali. Minkä painoisia kuulia suosittelisitte tähän aseeseen?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta