Kirjoittaja Aihe: Tähtäimen hankinta..  (Luettu 1991 kertaa)

Henri

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 16
Tähtäimen hankinta..
« : 16 Kesäkuu, 2018, 16:15:12 »
Moro,hankintalistalla olis seuraavaks tähtäin scorpion evo 3:een.
Ehdotuksia semmosesta hinta/laatusuhteeltaan hyvästä tähtäimestä ottasin vastaan.
Itellä kun ei näistä juur kokemusta oo.
Omaa silmää miellyttää parikin mallia..tekiskö näillä mitään?
Valmistajia taitaa olla useempia...mikä olis ok merkki ja mistä kannattais tilata?

https://www.atom-airsoft.fi/tuote/acm-551-type-holo-musta/
https://www.atom-airsoft.fi/tuote/aim-o-micro-red-dot-sight-with-high-qd-mount-black/

joksu

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 119
Vs: Tähtäimen hankinta..
« Vastaus #1 : 17 Kesäkuu, 2018, 11:28:24 »
Suomesta on helppo hommaa, mutta jos 70e feikkitähtäimestä kuulostaa suurelta summalta suosittelen tsiigaan TaiwanGunin, jossa on paljon halvempiakin tähtäimiä. Paras tähtäin hinta-laatusuhteeltaan on _omasta mielestä_ n.30-40e tähtäin, tästä eteenpäin laatu rupeaa tippumaan hintaan nähden, koska esim 80e t1 ei loppujen lopuksi ole paljoa parempi kuon 30e t1. Tietysti kalliimpi on monesti ainakin vähän parempi. Tällaisia budjettimerkkejä ovat ainakin juurikin tuo ACM. Perustuu omiin kokemuksiin ja saa kritisoida.

uhku

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 503
  • stitchbitch
Vs: Tähtäimen hankinta..
« Vastaus #2 : 19 Kesäkuu, 2018, 23:44:56 »
Itellä on yhdessä pössykässä tuollainen Aim-O tekemä T1 kopio. Saattaa tosin olla jotain vanhempaa tuotantoa, kun merkinnät oli muistaakseni erilaiset. Oon tykännyt. Toiminut hyvin ja läpi katsoessa melko kirkas näkymä verrattuna moniin kiinapunapisteisiin. Tätä voin siis ainakin suositella, joskaan en ole vertaillut muiden valmistajien vastaaviin tuotoksiin.

Tällaisia budjettimerkkejä ovat ainakin juurikin tuo ACM. Perustuu omiin kokemuksiin ja saa kritisoida.
ACM (All China Made) ei ole varsinaisesti merkki vaan tarkoittaa kaikkea kiinahärpäkettä ylipäätään.. Ei voi siis oikein sanoa, että ACM olisi hinta-laatusuhteeltaan hyvä valmistaja.

joksu

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 119
Vs: Tähtäimen hankinta..
« Vastaus #3 : 20 Kesäkuu, 2018, 10:19:54 »
Aa. Kiitos vielä tarkennuksesta, tämä olikin itselle uutta tietoa :D

Nran

  • Toimikunta
  • Käyttäjä
  • *
  • Viestejä: 794
  • Ei se satu.
Vs: Tähtäimen hankinta..
« Vastaus #4 : 20 Kesäkuu, 2018, 18:29:44 »
Tähtäintä hankittaessa yksi tärkeimpiä kriteerejä porukoilla on juurikin se miltä tähtäin aseessa näyttää. Tähtäinkuvion malli ja korkeus ovat makuasioita jotka selviävät yleensä kokeilemalla. Tuossa tulikin jo aika hyviä vinkkejä, lisään muutaman.

- Halvalla alle 40€ punapistetähtäimellä pärjää oikein hyvin, airsoftissa ei ole rekyyliä ja suurin osa pelaajista ei kohtele tähtäimiään kaltoin, tähtäimeltä ei vaadita samanlaista rakenteellista kestävyyttä kuin oikealta. Ihan esimerkkinä, Kiinalaisen halpis Eotech kopion ja 500€ oikean Eotech tähtäimen ero on lasin läpi katsottuna hämmästyttävän pieni.
- Halvimmissa Kiinasta tilatuissa tähtäimissä on vähän tsägä että millaisen tähtäimen saa. Yleensä hyvän tai vähintään kelvollisen, mutta tähtäimessä voi olla esim. liian iso punapiste/kuvio, muodoltaan epäsäännöllinen piste, tähtäimen lasi voi olla himmennetty (tällä saadaan piste näyttämään kirkkaammalta), piste voi olla liian himmeä, tai liian kirkas jne. Yleensä homma kyllä toimii.
- Hintaluiokassa +50€ tähtäimet ovat "jotain merkkiä" ja lähtökohtaisesti aina hyviä, joskin suorituskyvyltään ihan samanlaisia kuin nuo toimivat halvemmat
- Hintaluokassa +100€ tähtäimet ovat yleensä erinomaisia ja vastaavat suorituskyvyltään oikeita

Halvimmat tähtäimet saa suoraan Kiinasta, ebaystä, aliekspressistä tms. Gunfire ja Taiwangun on myös hyvä edullisia paikkoja. Atom-Airsoftissa maksat hieman enmmän, mutta tähtäimissä pelaa takuu ja palautusoikeus. Kandee katsoa myös re-airsoft, käytettyjä edullisesti ja takuulla.