Kirjoittaja Aihe: MC51, L85, MP5K  (Luettu 328 kertaa)

Nosferatu

  • Toiminnanjohtaja
  • Administrator
  • Käyttäjä
  • *****
  • Viestejä: 499
MC51, L85, MP5K
« : 11 Maaliskuu, 2018, 18:17:06 »
G&G MC51


Ase on täysmetallinen ja hyvin jämäkän tuntuinen. Ase kronottaa 0,28 g kuulalla 1,1 joulea. Aseessa on RIS-etukädensuoja, eli lisäosien kiinnittäminen on helppoa. Etukädensuojan sisällä on akkutila, jossa on Deans-liitin. Koneistoa on myös viritelty, sillä sisältä löytyy mm. Modifyn ratassetti, Lonexin johdotukset ja Systeman vääntömoottori.

Aseen mukana tulee paljon tarvikkeita:
- 3000 kuulan rumpulipas
- Kolme midcap-lipasta
- Tavallinen hicap-lipas
- Etukahva, joka sisältää myös tukijalat
- Vetoperä tavallisen taittotukin lisäksi
- Kärsinyt, mutta toimiva tähtäinkisko

Rumpulippaan ja tukijalkojen ansioista ase soveltuu hyvin tulitukiaseeksi, mutta helposti vaihdettavan vetoperän ansiosta aseen saa muutettua myös lähitaisteluun sopivaksi lyhyeksi rynnäkkökivääriksi. Aseesta kiinnostuneet pääsevät testaamaan asetta Pirkanmaasoftin peleissä. Lisäkuvat ja tiedustelut yksityisviestillä. HP: 220 eur Tällä hetkellä aseessa on häikkää liipaisinkoneistossa, jonka seurauksena ase ampuu sarjatulella vaihtelevan pituista burstia. Ase myynnissä toistaiseksi alennetulla hinnalla, kunnes saan korjattua. HP: 160 eur.


STAR/ARES L85A2 Carbine


Aseen runko on teräksinen ja kestää varmasti runtua. Bullpup-rakenteen ansiosta teräsrungosta huolimatta oikein mukava ja helppo käsitellä. Aseessa on pikajousenvaihto-ominaisuus. Laitan aseen ostajan haluamiin tehoihin. Mitään suurempia virityksiä aseessa ei ole, mutta kaikki perusparannukset on tehty, kuten uusi hoppikumi, deans-liitin+mosfet ja rataslaatikon pikkuviilaukset. Mukana tulee pari midcap-lipasta ja yksi hicap. HP: 150 eur.

Cyma/JG MP5K


Erittäin pieni ja kevyt konepistooli. Muovirunkoinen. Soveltuu hyvin nuoremmalle pelaajalle tai kakkosaseeksi tarkkuuskiväärin kanssa. Tehoa löytyy noin 0,8 joulea, eli juuri sopivasti lähietäisyyksille. Tässäkään ei mitään ihmeellisempiä virityksiä, mutta kaikki sisäosat on katsottu läpi ja huollettu. Deans-liitin, aseeseen sopii sisälle 7,4v LiPo-tikkuakku. Mukaan noin kymmenen lipasta, joista noin puolet hicap-lippaita. Kauppaan sisältyy myös yksipistehihna. HP: 110 eur.
« Viimeksi muokattu: 16 Toukokuu, 2018, 18:11:29 kirjoittanut Nosferatu »

Nosferatu

  • Toiminnanjohtaja
  • Administrator
  • Käyttäjä
  • *****
  • Viestejä: 499
Vs: MC51, L85, MP5K
« Vastaus #1 : 16 Toukokuu, 2018, 18:11:54 »
Pari uutta asetta lisätty. Pitäis saada nurkkiin tilaa, ostakaa siis pois!