Kirjoittaja Aihe: Lähtönopeudesta  (Luettu 139 kertaa)

Smelporb

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 3
Lähtönopeudesta
« : 13 Helmikuu, 2018, 09:54:34 »
Minulla on tuollainen cybergunin m4 joka laatikon mukaan ampuu 120 m/s 0.20g kuulilla (Itse en ole kronottanut, en tiedä voiko luottaa). Tarkoittaako tämä käytännössä että en saa esimerkiksi Lempäälän jättömaalla pelata kyseisellä aseella, koska CQB-rajat vai riittääkö, jos asetta pitää kertatulella koko pelin ajan. Ymmärtääkseni lähtönopeuden alentaja ei ilman runsasta patentointia tähän kunnolla mene.
Laatikon mukaan ase oli muistaakseni 1.2-1.4 joulea. Käytän siinä 0.25g kuulia joten lähtönopeus on pienempi mutta ei luultavasti ihan se 96m/s vai mikä se raja sarjatulelle olikaan 0.25 kuulilla.

 

Roopeos

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 33
Vs: Lähtönopeudesta
« Vastaus #1 : 13 Helmikuu, 2018, 10:00:29 »
Kun kronottaa aseen,saa ainakin tietää oikeen lukeman,pakkaukseen EI VOI IKINÄ luottaa. Jos ase ampuu liikaa,lähtönopeutta voidaan kyllä vähentää esim.katkaisemalla jousta. Jos pelaat aseella semitarkkarina,ase pitää ymmärtääkseni modata mosfetillä niin, että sarjaa ei pysty ampumaan,muuten jokainen pistokronossa liikaa ampuva sanoisi sen olevan DmR. Eli vaikka pelaisit vain semillä,mutta ase kykenee myös sarjaan,se ei ole semitarkkari  M4-Sarjalaiset ovat suhteellisen helppoja purkaa,jousen vaihto tai lyhennys on nopea operaatio
« Viimeksi muokattu: 13 Helmikuu, 2018, 10:03:36 kirjoittanut Roopeos »
❤Glock17

Nosferatu

 • Toiminnanjohtaja
 • Administrator
 • Käyttäjä
 • *****
 • Viestejä: 485
Vs: Lähtönopeudesta
« Vastaus #2 : 13 Helmikuu, 2018, 12:04:46 »
Tuollaiset kiina-aseet ovat käytännössä aina liian tehokkaita CQB-alueille, joten jousen lyhentäminen tai vaihto on käytännössä ainoa vaihtoehto. Painavampien kuulien käyttö ei auta, koska vaikka niillä lähtönopeus laskeekin, pysyy lähtöenergia samana ellei jopa kasva. Semitarkkariksi modaaminen estämällä mekaanisesti tai sähköisesti sarjatulen käyttö ei ole järkevää, koska tällöin ase vaatisi enemmän parantelua ja virittämistä jotta sillä olisi mielekästä pelata. Kannattaa lukea foorumin Virityspalvelut-ketju ja katsoa sieltä joku virittelijä, joka voi sinulle tehonalennuksen tehdä. Yleensä tällaiset helpot tehonalennukset ovat kustantaneet ehkä vain pari-kolme kymppiä.

joksu

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 48
 • AVTOMAT KALASHNIKOV
Vs: Lähtönopeudesta
« Vastaus #3 : 13 Helmikuu, 2018, 12:09:16 »
Kyllä, nopeutta ei voi tietää ilman kronoa. Painavemmat kuulat tod. näköisesti nostavat energiaa, vaikka nopeus tippuu. Kannattaa ehdottomasti katkaista jousi. DMR:n voi tehdä muokkaamalla valitsinlevyä tai blockaa fyysisesti sarjan esim. hitsaamalla. Kuitenkin 1.4j Demari on melko turha. Jousen voi katkaista pientä palkkiota vastaan joku esim. virityspalvelut- ketjusta. Yliviriaseella EI SAA PELATA IKINÄ. Kannattaa laittaa ase ampumaan noin. joulen, eikä ihan rajalle varmuuden vuoksi. Ja ne alentajat on rahan hukkaa. Ei toimi.

E: Jaa Janne ehti eka:D
A happy owner of a E&L kalashnikov.