Kirjoittaja Aihe: ASG/KWA "Glock"-sarjan kaasuaseet  (Luettu 1237 kertaa)

satunnaispelaaja

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 24
ASG/KWA "Glock"-sarjan kaasuaseet
« : 23 Tammikuu, 2018, 18:43:36 »
Onko kellään kokemusta  kyseisistä pistooleista, ovatko sisäosat "laaadukkaita", kestääkö vuosia keskirankassa käytössä vai leviääkö päivän päästä käsiin yms. siis yleisesti onko rahanarvoista hommata kun halvalla saa Proairsoftista tällä hetkellä, vai onko järkevämpää ostaa maruin valmistama pyssy?

joksu

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 111
 • Assghanistan, I see...
Vs: ASG/KWA "Glock"-sarjan kaasuaseet
« Vastaus #1 : 23 Tammikuu, 2018, 19:28:42 »
Noh, itellä kokemusta Maruin ja WE:n glockeista, on tollasta ASG:täkin joskus tullut käpisteltyä. Sisäosat ovat ehkä riittävät normaaliin käyttöön, mutta eivät ne parhaat ja kestävimmät. Ulkoisesti se on ehkä "metalliluistisena" parempi kuin Marui, mutta hinta-laatu suhteeltaan ostaisin Maruin. Ja Maruin muoviluisti ei jäädy kylmässä ~aivan~ yhtä nopeasti. Ja se legendaarisin asia, eli Maruissahan on ne autenttiset GLOCKIN merkinnät, joita ASG:ssä ei ole. Suosittelen hintansa puolesta katsomaan muualtakin kuin ProAirsoftista, mutta Pro on ainoa paikka mistä Maruita suomesta saa uutena. Maruihin saa myös paremmin päivitys- ja varaosia. ASG/KWA ei tule kestämään keskirankkaa käyttöä pitkään, lähellekkään montaa vuotta, Marui saattaa.
Adidas or Nike? LCT or E&L?

Siegfried

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 3
 • Se on H&K, sen kuuluukin toimia
Vs: ASG/KWA "Glock"-sarjan kaasuaseet
« Vastaus #2 : 23 Tammikuu, 2018, 21:20:51 »
Itse olen omistanut kyseisen sarjan G17-mallin about 1,5 vuotta. Se onko ase hyvä, riippuu vähän omistajasta/käyttötarkoituksesta.

Sisäisesti ase on ihan hyvää kamaa, kantamaa aivan tarpeeksi pistooliin ja koneisto toimii ihan hyvin kun satunnaisesti heittää voitelua sisään.
Huomion arvoinen seikka on se, että sisäpuoli on yllättävän lähellä oikeaa esikuvaansa(on verrattu).

Ulkoisesti ase on aika blankki, luistin oikealta puolelta löytyy ASG:n omat merkinnät, jotka ovat suhteellisen pienet. Ase on kuitenkin oikean kanssa saman kokoinen. Merkittävin ero oikeaan on luistin paino ja palautinjousen jäykkyys. Luistilla on painoeroa myös WE:n tuotteeseen. Luistin keveydestä johtuen rekyyli ei ole suuren suuri, riittävä kuitenkin.

Miinusta ase saa rankasti yhteensopvivuudesta. tämän ostaessaan pitää varautua siihen että vara/viritysosien saanti on paljon huonompaa kuin Maruihin ja sen kopioihin. Itse en ole tosin ole mitään tarvinnut. CO2-lippaita on saatavilla mutta ne täytyy ostaa rapakon takaa kovalla hinnalla.

virittelijälle en suosittele, oikean Glockin omistajalle taas hyvä.
Siegfried

Roopeos

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 92
 • "Taas se pääsee flexaan sen Glockilla"
Vs: ASG/KWA "Glock"-sarjan kaasuaseet
« Vastaus #3 : 24 Tammikuu, 2018, 07:43:35 »
Itsellä kokemusta vain Maruin Glock17 Gbb kaasupistoolista. Hyvä laitos se on,viriosia löytyy mukavasti mm.Maple Leafilta (IG:6mm_caliber Glock-kuvissa on listaa viritysosista mitä on sitä sisällä) mutta vakionakin  se käy ja kukkuu oikein hienosti. Huonoimpia puolia on heikompi Hammerspring (Koska Japanin laki ja HFC-kaasu) niin saattaa olla että se ei jaksa painaa venttiiliä auki,Oma Glocki ei ole kyllä tästä ongelmasta kärsinyt millään kelillä Smart gasilla tai protechgunsin Green gasilla,ja jos ongelmia tulee,sekin hoituu sen jousen vaihtamalla,Näistä Hoikka tietää kertoa paremmin.
+Hyvä laatu
+Hyvin myös ampuu
+Paljon viritysosista

-Heikko Hammerspring
-muoviluisti(Ei kovin voimakas rekyyli,ei haittaa kuitenkaan)
-Kaasuaseiden perusjuttu,lippaat kalliita

Maruin G17 Alkaa olla jo "Vanha" malli,Maruin G22 ja G26 on käytännössä samoja laitoksia. Umarexilta tullut joku Glock-malli jossa aidot lisenssit jne,mutta en siitä pahemmin tiedä.
Tokyo Marui G17 GBB(Toimii)
LCT As Val (Toimii)
G&G Cm16 (Siirtynyt ajasta ikuisuuteen)
 2/3,aika hyvin hei