Kirjoittaja Aihe: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat  (Luettu 49237 kertaa)

Nosferatu

  • Toimikunta
  • Käyttäjä
  • *
  • Viestejä: 656
Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
« Vastaus #30 : 16 Maaliskuu, 2023, 13:58:30 »
Tässä lyhyt katsaus mitä kaudelle 2023 on luvassa:

Pelien määrä tulee lisääntymään. Nuorisopelejä jatketaan tuttuun tyyliin, eli kesäkaudella noin kaksi kertaa kuukaudessa. K-18-toimintaa on tarkoitus lähteä kehittämään, tavoitteena pitää K-18-pelejä kuukauden-parin välein kysynnästä riippuen. K-18-pelien pelipaikkoina tulevat olemaan Lempäälän Jättömaa ja Säres Center. Yöpelejä tullaan järjestämään keväällä Jättömaalla ja syksyllä myös Säres Centerillä. Tänä kesänä kokeillaan myös säännöllisiä arkipelejä Jättömaalla keskiviikko-iltapäivisin. Sunnuntaipelit pyörivät normaalisti, pelialueina Jättömaa ja Säres Center. Pelattavaa pitäisi siis riittää.

Megarähinä tullaan järjestämään tänäkin vuonna Säres Centerillä, ajankohtana näillä näkymin jälleen elokuun loppupuoli. Tapahtuma tulee noudattelemaan pääpiirteittäin samaa kaavaa kuin viime vuonnakin. Tämän lisäksi Lempäälän Jättömaalla tullaan järjestämään toukokuun loppupuolella erityisesti nuoremmille pelaajille suunnattu Minimättö. Kolmannelle suuremmalle tapahtumalle ei ole suunnitelmia, mutta jotain pienempää tai erikoisempaa saatetaan ehkä keksiä syksymmälle.

Lempäälän Jättömaata lähdetään tänä vuonna talkoilemaan kuntoon oikein urakalla. Talkoita on tavoitteena pitää useita, ja niihin toivotaankin paikalle mahdollisimman monia. Pelialueen kunnostamista voi myös auttaa maksamalla jäsenmaksun yhteydessä vapaaehtoisen kannatusmaksun, sillä rakennusmateriaalit ja työkoneet tulevat aiheuttamaan merkittäviä kustannuksia. Kannatusmaksun maksaneille tulee lähiviikkoina oma tukimerkkinsä, jonka toki voi ostaa myöhemminkin erikseen. Myös vanhoja tukimerkkejä ja joukkuemerkkejä ostamalla tuet yhdistyksen toimintaa.

Muutoin yhdistyksen toiminta jatkuu tuttuna ja turvallisena, eikä isompia mullistuksia ole tiedossa. Pelisääntöihin tehtiin pieniä viilauksia. Pelinvetäjille tullaan hankkimaan lisää tarvikkeita, kuten kronometrejä ja ensiaputarvikkeita. Vuokra-aseisiin on tiedossa pientä päivitystä. Pelimuotoihin hankitaan uusia peliproppeja. Jatketaan siis hyväksi todetulla kaavalla, mutta hallitukseen saa aina ottaa yhteyttä ehdotuksissa ja palautteissa.

Nosferatu

  • Toimikunta
  • Käyttäjä
  • *
  • Viestejä: 656
Vs: Hallituksen ja Toimikunnan eteenpäin ajamat asiat
« Vastaus #31 : 15 Elokuu, 2023, 16:11:33 »
Yhdistys on allekirjoittanut vuokrasopimuksen Finlaysonin vanhasta tehtaasta Ikaalisissa. Pelialue tulee siis säännölliseen pelikäyttöön yhdistykselle. Alustavasti pelialueella on tarkoitus pelata noin kerran kuussa K-15-pelejä pelipäivän ollessa lauantai. Ennen säännöllistä pelikäyttöä alueella tullaan talkoilemaan. Varsinainen pelialueinfo ja ensimmäisten talkoiden ajankohta julkaistaan myöhemmin.