Yleinen keskustelu > Yleistä airsoftia

Sekalaiset kysymykset tänne. Askarruttaako tai harmittaako joku?

(1/9) > >>

k4meli:
Koin että viime aikoina olisi ollut tarvetta tällaiselle ketjulle. Tänne voitte itkeä ja purnata kaikesta mikä harmittaa koskien airsoftia ja yhdistyksen toimintaa tai mikäli et ole varma mihin ketjuun ongelmasi kuuluu! Esim. huonot säännöt, epäoikeudenmukainen pelinvetäjä, miksi pelataan siellä eikä täällä...

Kaikki saavat myöskin vastata, kysyjän huoleksi jää kenen vastaus on totuus.Blackscorpy:
Hervannassa, Suolijärven rannalla, porukka pikkuskidejä "softaamassa". Ei siinä sinällänsä mitään, jos olisivat olleen syvemmällä, (luvallisella) metsäalueella - mutta kun paikka oli lenkkipolun varressa, itseasiassa metsäpolun KESKELLÄ. Näköyhteys uimarannalle, ja olivat siinä tien ja järven välisellä metsäkaistaleella. Kun alkoi satamaan, pistivät pidemmät vekottimet pussiin - ja HUUSIVAT, että otetaan haulikot esiin. Lenkkeilijöitä siis siinä alle 20 metrin päässä, itse meinasin kävellä tuota metsäpolkua tyyppien pelin läpi.

V*tuttaa kun en käynyt ohjeistamassa, olis ollut sopivat aurinkolasit mukana ja kaikkea.

isto:
Terve,
Se että Vaasalaiset kollegat eivät saa kaupungilta virallista pelilupaa vanhaan pelipaikkaansa, jossa ovat pitkään pelanneet hiljaisella sopimuksella.
Käykääs addressit.com -sivulla allekirjoittamassa Vaasan Ristimäen Montun käyttöä koskeva addressi auttaaksemme harrastuksen virallistamista.
Isto

Tobyz:
Ärsyttää kun pelejä ei järjestetä tarpeeksi paljon näin kesällä >:(

Jesme001:
Kesällä voitaisiin kyllä järjestää lauantaisinkin pelejä jos pelinvetäjiä on vain tarpeeksi.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta