Yleinen keskustelu > Pelialueet

Ehdota yhdistykselle uutta pelipaikkaa-ketju

(1/13) > >>

reflex:
Pirkanmaan maakuntajoukot harjoittelivat lokakuun loppupuolella Metsäboardin hylätyllä alueella Lielahdessa, mikä vihjaa siihen suuntaan että alueesta vastaava henkilö ei liene mikään aseidenvihaaja. Yhdistyksellä olisi nyt mahdollista markkinoida Airsoftin idea ko. henkilölle hyvässä hengessä niin että meille irtoaisi käyttöön muutama hehtaari, mieluiten tietysti siltä rakennetulta alueelta.

http://www.aamulehti.fi/Pirkanmaa/1194826421271/artikkeli/mita+talle+alueelle+pitaisi+tehda+lielahdessa+on+60+hehtaaria+vapaana.html

k4meli:
Ihan hyvä idea, voidaan vaikka nostaa hallituksen keskuudessa esille.

Paikkahan on kyllä huomioitu aiemminkin, mutta ajatus on hylätty paikan sijainnin vuoksi (liian lähellä KAIKKEA) tai koska mahdollisuudet käyttöön saamisella on niin huonot. Tämä toki ennenkuin PV järjesti oman harjoituksensa paikalla. Pitänee tosiaan hallituksen kesken miettiä jos otettaisiin yhteyttä jonnekkin suuntaan, kysyminenhän ei mitään maksa.

watesi:
Nyt kun asia nousi taas esille jatkan tätä parilla lauseella. Yhdistys todellakin tarvitsee uutta pelipaikkaa. Jos sinulla on tiedossa jokin sopiva paikka, ilmoita siitä täällä. Mikäli alue saadaan pelikäyttöön on ilmoittajalle luvassa jonkinlainen huomionosoitus.

Tuo Lielahti on hieno paikka. Se sopisi meidän käyttöön hienosti. En vaan usko sinne saavan lupia. Keväällä samassa mestassa paloi varasto pariin kertaan ja en usko firman haluavan ihmisiä alueelle yhtään enempää. Aika pienellä vaivalla toki tuota voidaan tiedustella.

reflex:

--- Lainaus käyttäjältä: watesi - 11 Marraskuu, 2013, 09:52:46 ---Keväällä samassa mestassa paloi varasto pariin kertaan ja en usko firman haluavan ihmisiä alueelle yhtään enempää.

--- Lainaus päättyy ---

Asian voi firman kannalta nähdä myös niin että alue olisi edes yhden päivän viikossa vuokralaisen hallinnassa jolloin ulkopuolisia ei pääsisi alueelle ja vuokralainen ilmoittaisi eteenpäin kaikki havaitsemansa alueen rikkoutumiset.

Sitten kun anarkistit huomaisivat että alueella harrastaa heidän ikäisiään ihmisiä vähenisi heidän halukkuuntensa laittaa paikkoja palasiksi huomattavasti. En ole huomannut että frisbeegolf ratojen kimppuun olisi käyty, ei me softaajatkaan laiteta nuorten skeittiramppeje moukarilla palasiksi. Olennaista että osoitetaan että alueesta välitetään ja alueesta hyötyy muutkin kuin suuryritys.

Nran:
Ehdotus 2.

Pirkanmaasoft lähestyy Pirkanmaan kasvukeskuksia (Tampere-Ylöjärvi-Pirkkala-Nokia...) virallisesti ja neuvottelee liikuntatoimen tms. virallisen tahon kanssa, ideana saada kunnan osoittama ja pysyvä pelipaikka kaupungin/kunnan mailta. Sopiva kaavan ulkopuolella oleva maapläntti kaupungin/kunnan mailta joka olisi Pirkanmaasoftin pitkäaikaiskäytössä. Tällöin aluetta kandee huoltaa ja kenties jopa rakentaa sinne jotain, hyvällä tsäkällä tohon voisi saada sponssiakin (tyyliin kipatkaa vanhat kunnan laudat ja autonrenkaat sinne vaan). Ymmärrän meinaan täysin Decon-ongelman ja sen että kunnostaminen on vähän siinä-siinä.

Oikein myytynä tämä voisi kiinnostaa virallisia tahoja, halpana kunnan/kaupungin Pirkanmaasoftille tarjoamana harrastuspaikkana joka ei vaadi kaupungilta/kunnalta juurikaan mitään mutta näyttää nätiltä paperilla. Hakuprosessi kerran luotuna toimii muissakin paikoissa (mikäli Tampere ei mene läpi - sama paperi Nokialle).
...en tiedä miten Hallitus näihin suhtautuu ja onko tätä jo koetettu. Mikäli ei tunnu ihan omimmalta jutulta, tässä saattaa kandea hyödyntää meitä vanhempia softaajia joilla on kokemusta kuntapyrogratiasta ja jotka väännetään neuvotteluita melkein päivätöikseen.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta