PIMS Ry Keskustelufoorumi

Yleinen keskustelu => Yleistä airsoftia => Aiheen aloitti: Nöpö - 08 Tammikuu, 2013, 22:14:08

Otsikko: Huonoja kokemuksia deconilta
Kirjoitti: Nöpö - 08 Tammikuu, 2013, 22:14:08
Koska foorumi ammottaa tyhjyyttään, aattelin saada vähän eloa tännekkin. Eli onko sinulla jotain huonoja kokemuksia/muistoja deconilta? Tai kokenut suurta vääryyttä kentällä tai offarilla? Nyt saa avautua mikäli moderaattori sen sallii! :)


Itse olen hieman kyllästynyt tähä sokkona kulman taakse ampumiseen. Vielä nykyäänkin liian useaa. Sitä ei mielestäni painoteta tarpeeksi, vähän nuoremmille tai miksi ei vanhemmillekki pelaajille.
Otsikko: Vs: Huonoja kokemuksia deconilta
Kirjoitti: Flankker. - 08 Tammikuu, 2013, 22:42:35
Itseäni vituttaa suuresti, kun kerran lainasin eräälle henkilölle työkaluja hyvän tahdon eleenä kun tämä tarvitsi niitä aseensa korjaukseen. Itse siirryin siitä pelaamaan ja kun pelistä saavuin niin kyseistä henkilöä/työkalujani ei näkynyt enää. Samaa pelaajaa en ole tapahtuman jälkeen edes tavoittanut orivedeltä. Menetys ei sinänsä ole suuri, mutta jäähän se nyt harmittamaan kun ei voinut edes ilmoittaa lähtevänsä tai jättää edes työkalujani paikalle.
 Ei mulla muuta, toivottavasti tunnet viillon sydämmessäsi lukiessasi tämän (mikäli sinulla on sellainen)

 PEACE OUT
Otsikko: Vs: Huonoja kokemuksia deconilta
Kirjoitti: uhku - 08 Tammikuu, 2013, 22:44:12
Tottakai moderaattorit sallivat. Palaute on erittäin toivottua ja on sitä pyydettykin, kunhan palaute on annettu järkevään tyyliin perustellusti ja sellaisesta asiasta, mille voi oikeasti tehdä jotakin. Oma "avautumisesi" oli tästä hyvä esimerkki.

Heti kommentoidakseni mainitsemaasi pahuuteen: Mielestäni sokkona-ampumista kylläkin painotetaan tarpeeksi tiuhaan ja jokaiseen esille tulevaan tapaukseen on puututtu. Tämä on esimerkki sellaisesta säännöstä, jonka noudattamisen valvonta jää pelaajien vastuulle, mistä on foorumilla ja briiffeissä toitotettu useampaankin kertaan. Hallituslaiset/toimikuntalaiset eivät voi nähdä jokaista tapausta, eikä myöskään tehdä asialle mitään, jos ainut info on: "Sinisten puolella joku ampui sokkona, sillä oli MP5". Kun havaitset sokkona-ampumista, huuda heti peli seis ja selosta tilanne paikalle kohta saapuvalle pelinvetäjälle, joka pystyy heti toimimaan tilanteen vaatimalla tavalla sääntöjenrikkojan suhteen. Näin toimimalla pitäisi hyvinkin nopeasti karsiutua pois kyseisen ongelman.
Otsikko: Vs: Huonoja kokemuksia deconilta
Kirjoitti: JPU - 08 Tammikuu, 2013, 23:15:33
Minua jäi kerran harmittamaan suuresti kun offarilla eräs henkilö (muistaakseni tämän ketjun aloittaja) nauroi minulle koska käytin kypärää. Tämä oli naurajan mielestä seurausta siitä että pelkään kuulia.
Otsikko: Vs: Huonoja kokemuksia deconilta
Kirjoitti: Nosferatu - 09 Tammikuu, 2013, 06:12:04
Mielipahaa offarilla on välillä aiheuttanut työkalujen ja lippaanlaataajien palauttamatta jättäminen. Myöskin jesari olisi kiva saada käytettävässä kunnossa takaisin. Pelikentältä ei ole juurikaan mieleen jääviä huonoja kokemuksia. Kaikkihan siellä joskus mokailevat, mutta epäselvät tilanteet ja sääntörikkomukset saadaan aika hyvin selvitettyä jo rakentavalla keskustelulla.
Otsikko: Vs: Huonoja kokemuksia deconilta
Kirjoitti: SiMoS MCmuffin - 01 Helmikuu, 2013, 18:31:47
Bumpataan lankaa.

Itse olin suht. aktiivinen pelaaja noin pari vuotta sitten, mutta amk-opintojen alettua ei ole ehtinyt eikä kiinnostanut tulla pelaamaan.

Karvas maku oli jäänyt viime kerrasta suuhun. En nyt muista päivämäärää, mutta homma meni suunnilleen näin:

Pelin briiffissä oltiin kerrottu ettei ranta ole käytössä tässä pelissä. Ikävä kyllä tämä oli mennyt minulta ohi korvien. Siirryimme takakylään odottamaan pelin alkua.
Pelin alettua painelin rannantuntumassa ja kun en siellä nähnyt ketään, niin lähdin sitten etenemään sitä pitkin.
Kuljin rantasorassa suunnilleen talon etuoven kohdalle ja avasin sitten tulen, kun näin vastustavan puolen pelaajia.
No pian sieltä sitten ropisikin takaisin melkoista sanahirviötä, että olen torvelo, ääliö ja kuuro jne.
Ymmärsin vasta tässä kohtaan ettei ranta ollut käytössä, kun en ollut kuullut siitä. En ollut edes tiennyt tehneeni virhettä ja omat pelaajatkaan eivät huudelleet perääni asiasta.
Sovintona huusin itseni ammutuksi ja lähdin kävelemään off-gamelle. Lisähuutelun saattelemana.

Noh. Ymmärrän tietenkin vastapuolen ärsyyntymisen, mutta minkäs sille voi, kun teet jotain tietämättäsi, että se on kiellettyä *huokaus

Tänä viikonloppuna olen tulossa uudestaan paikalle, mutta en pelimielessä, vaan kuvausmielessä.

EDIT: Paljonko siellä käy porukkaa pelaamassa tähän aikaan sunnuntaisin?
Otsikko: Vs: Huonoja kokemuksia deconilta
Kirjoitti: JPU - 01 Helmikuu, 2013, 20:11:46
Koska tapaus selkeesti jäi korventamaan muistilokeroitasi niin satutko muistamaan mitä teit briiffin aikana?
Otsikko: Vs: Huonoja kokemuksia deconilta
Kirjoitti: SiMoS MCmuffin - 01 Helmikuu, 2013, 23:22:23
No enpä kyllä enään muista, mutta nähtävästi jotain muuta :/

Noh, virheistä viisastutaan. Paljonko siellä on käynyt porukkaa nyt viikonloppupeleissä?
Otsikko: Vs: Huonoja kokemuksia deconilta
Kirjoitti: Nosferatu - 01 Helmikuu, 2013, 23:37:23
15-30, porukka on kuitenkin lisääntymään päin.
Otsikko: Vs: Huonoja kokemuksia deconilta
Kirjoitti: uka - 02 Helmikuu, 2013, 20:30:17
Näistä tilanteista selviää yleensä seuraamalla ohjeistusta ja kuuntelemalla kunnolla. Varsinkin vanhat pelaajat jotka ovat taukoa pitäneet pidemmänkin aikaa tuntuu olevan "joojoo" asenteella. Mutta hyvä jos jatkossa aiot olla hereillä mikäli pelaileen tulet, ainiin ja jatkossa voi huutaa pelin seis, niin joku tulee selvittämään tilannetta ja huutelijat saadaan kuriin.
Otsikko: Vs: Huonoja kokemuksia deconilta
Kirjoitti: Lassi- - 10 Maaliskuu, 2013, 17:55:40
Noh Lisää täytettä, itsellä on harvoin jäänyt huonomaku suuhun mistään Deconilla kun asiat on yleensä saatu selviteltyä hyvin.
Tänään jäi vähän karvas maku epäonnisesta tilanteesta. Onnistuin Cybergunin halppis haulikolla rikkomaan vastustajalta hampaan. =/
Tilanne eteni seuraavasti, kyseinen henkilö joko ei huomannut minua tai yritti hiipiä kimppuuni kun ammuskelin talon sivuikkunasta.
Henkilön huomatessani pelästyin hieman ja ammuin refleksinä alaviistoon henkilöä kohti ja vedin välittömästi piiloon laukauksen jälkeen
tarkastamatta osuinko henkilöön. Myöhemmin kun tipuin pelistä kyseinen
henkilö tuli juttusilleni ja asiallisesti ilmoitti että hammas lohkesi, juttelimme hetken ja hampaanpuolikkaan menettänyt henkilö sanoi
että se oli huonoa tuuria eikä kummankaan syy.
Noh, tilanne ratkesi kivuttomasti ainakin minulle. Hampaanpuolikkaan menettänyt turvaa kuulemma vakuutukseen ja kaikki on suht hyvin.
Vähän tuo jäi itseä kaivelemaan että tuli toiselta hammas rikottua, haulikolla joka ampuun yhden kuulan kerrallaan 73ms @0.25g tehoilla.
Kuinkas helposti sitten se 97.9ms @0.25g  ampuva kiinapyssy rikkoo hampaat? ._.
Otsikko: Vs: Huonoja kokemuksia deconilta
Kirjoitti: cawener - 10 Maaliskuu, 2013, 18:24:19
myös ihan vanhahko kertaviritteinen pistooli 65m/s @ .20 palleroisella tuhosi hampaan 3 osaan kertaalleen. että se maskien ja hammassuojien suositus ei ole mikään vitsi, toki alle 18 vuotiaille moisen korjailu on vielä ilmaista, mutta 18 veenä se sitten alkaakin maksamaan. Myös varmasti nuo rajoilla ampuvat tekevät aika selvää jälkeä hampaasta.
Otsikko: Vs: Huonoja kokemuksia deconilta
Kirjoitti: JPU - 10 Maaliskuu, 2013, 23:55:31
Kyllä jonkinlaiset suojat kannattaa olla. Itselläni on urheilukaupasta ostetut suojat, eiväthän ne mitenkään esteettiset oo käytössä kun huulet on vähän töröllä, mutta pariinkiin kertaan melko varmasti pelastanut hampaan.
Viimeisin osuma naaman seudulle tuli juurikin hampaaseen, oli onneksi suojat suussa joten ainoa vamma oli turvonnut huuli kun kuula kimposi suojista siihen. Ja tässä tapauksessa kuula ammuttiin alle 5 metrin päästä, eli liike-energiaakin sillä oli kivasti jäljellä.
Otsikko: Vs: Huonoja kokemuksia deconilta
Kirjoitti: Kenia - 12 Maaliskuu, 2013, 13:06:28
Jos on Kova Jätkä eikä suojaa nassuansa niin kantsii pitää ainakin suu kiinni.
Otsikko: Vs: Huonoja kokemuksia deconilta
Kirjoitti: Laukkanen - 12 Maaliskuu, 2013, 17:30:43
Huono ja huono kokemus, enivei 10.3 oli raunioiden "Parven" rappuset todella jäässä, niissä sitten tuli hieman lenneltyä ja saatua luuruhje, niille voisi lapiota käydä näyttämässä.
ISO kiitos vanhemmille pelaajille joilla oli ihmisenpaikkaus tarpeit mukana, kun siinä sitten kyynärvarsi rupesi vuotamaan! :)

-Aapo L-
Otsikko: Vs: Huonoja kokemuksia deconilta
Kirjoitti: uhku - 12 Maaliskuu, 2013, 19:22:35
Huono kokemus, että ulkona oli liukasta talvella...? Onneksi ei kuitenkaan käynyt tämän pahemmin. :)

Talossa on portaita koitettu vähän pitää auki jäästä, kun ovat aika pliukkaat. Tuollaisessa tapauksessa, jos huomaa jonkun paikan olevan selkeästi vaarallinen, voisi asiasta heti mainita pelinvetäjälle tahi tehdä itse asialle jotakin.
Otsikko: Vs: Huonoja kokemuksia deconilta
Kirjoitti: timppa - 23 Lokakuu, 2013, 18:23:43
oli ärsyttävää ku joku aikunen ampu sarjaa talossa se on nöpön videos "ei näin-sarja talossa" olin siinä kohde AU
Otsikko: Vs: Huonoja kokemuksia deconilta
Kirjoitti: isto - 23 Lokakuu, 2013, 20:03:59
Joo,

se oli virheeni kun ase oli jäänyt sarjalle.

isto
Otsikko: Vs: Huonoja kokemuksia deconilta
Kirjoitti: oskusft - 23 Huhtikuu, 2014, 21:16:27
Juu itelläkin on eräs HUONO KOKEMUS en ny dramatisoi sitä sen enempää mutta kun olin kesällä softaamassa keskipuskalla multa repästiin ase kädestä en tiiä oliko se tahallista vai ei, mutta lähetin sit kotiin päästyäni aseen takas proairsoftiin korjattavaks ja sieltähän tuli lasku joka oli mukavat 91 euroa :) . että oli kivaa oltii runko ja kuulansyöttö vaihettu. Eturunko oli halki ja kuulansyöttö oli tuusannuuskana. aattelin nyt tulla takas dekonille pelaa 4.5 jos näin tai jotai vastaavaa käy nii bue bue pirkanmaasoft, ei mullakaan sitä rahaa puissa kasva.