PIMS Ry Keskustelufoorumi

Yleinen keskustelu => Yleistä airsoftia => Aiheen aloitti: Endar - 14 Marraskuu, 2020, 11:13:55

Otsikko: Joululahjapaketti
Kirjoitti: Endar - 14 Marraskuu, 2020, 11:13:55
Pirkanmaasoft ja anonyyminä pysyttelevät henkilöt yhdistyksen taustalla haluavat tehdä hyvää!

Tunnetko Pirkanmaalla asuvan nuorehkon henkilön joka haluaisi harrastaa tätä mahtavaa lajia mutta taloudellinen tilanne ei sitä valitettavasti salli? Haluaisimme saada yhteyden tämmöisen nuoren vanhempiin ja järjestäisimme hänelle mahtavan joululahjan! Pakettiin sisältyy kaikki pelaamiseen tarvittavat varusteet ja aseen lippaineen, akkuineen ja latureineen, vuoden Pirkanmaasoftin jäsenyyden jne.

Emme halua lahjoittaa pakettia henkilölle kuka lajia jo harrastaa vaan nimenomaan etsimme nuorukaista kuka lajin haluaisi aloittaa mutta tähän ei ole ollut mahdollisuutta. Näitä paketteja on tosiaan vain 1kpl, joten mahdollisten useampien kohteiden löytyessä joudumme arpomaan paketin jollekkin saajalle.

Mahdolliset potentiaaliset kohteet voi ilmiantaa luottamuksellisesti allekirjoittaneelle joko yksityisviestillä tai puhelimitse 040 569 45 81(parhaiten minut saa kiinni  whatsappiviestillä kiireisestä elämänrytmistä johtuen). En luovuta yhteystietoja eteenpäin.

Otsikko: Vs: Joululahjapaketti
Kirjoitti: Endar - 19 Marraskuu, 2020, 16:56:26
Olemme löytäneet paketin saajan. Tai itseasiassa 2! Eli saimme peräkkäin 2 erittäin hyvää ja perusteltua hakemusta ja pienen päänraapimisen jälkeen saimme molemmille nuorukaisille joululahjapaketit kasaan. Pirkanmaasoft toivottaa jo nyt etukäteen siis hyvää joulua kaikille.

Nähdään peleissä!