PIMS Ry Keskustelufoorumi

Yleinen keskustelu => Pelit ja tapahtumat => Aiheen aloitti: Nosferatu - 16 Kesäkuu, 2020, 15:34:35

Otsikko: Yöpelit 4.7.
Kirjoitti: Nosferatu - 16 Kesäkuu, 2020, 15:34:35
(https://i.imgur.com/YfUo3Ju.png)

Pirkanmaasoft ry järjestää pitkän tauon jälkeen jälleen yöpelit Lempäälän Jättömaalla (http://pirkanmaasoft.info/forum/index.php/topic,1163.0.html) lauantaina 4.7.2020. Pelit alkavat alkubriiffillä kello 21.00. Pelien kesto riippuu pelaajien omasta mielenkiinnosta, mutta tavanomaisesti pelit ovat kestäneet noin klo 01.00-02.00 asti. Pelien päätyttyä yhdistys järjestää paikalle nuotion, jossa voi paistaa omia makkaroita ja muita eväitä. Alueelle voi jäädä myös yöpymään, sillä seuraavana päivänä on alueella tavalliset sunnuntaipelit.

Yöpelit, mitä tarvitsen?

Vaikka keskikesällä ei Suomen yö kovinkaan pimeä ole, on hämärässä pelatessa asevalo erittäin hyödyllinen. Offgame-alueella tavaroiden kaiveluun otsalamppu on myös hyödyksi. Pelit keskittyvät pääasiassa kyliin, joten aseen valinnassa kannattaa suosia lyhyille etäisyyksille sopivia aseita. Myös yhdistyksen vuokra-aseita (http://pirkanmaasoft.info/forum/index.php?topic=2820.0) on mahdollista vuokrata illalle.

Kuka voi osallistua?

Pelit ovat kaikille avoimet, eikä ikärajaa ole. Tuttuun tyyliin jäsenet pelaavat maksutta, muut maksavat viiden euron kertamaksun. Etukäteisilmoittautumista ei ole.
Otsikko: Vs: Yöpelit 4.7.
Kirjoitti: Nosferatu - 03 Heinäkuu, 2020, 15:41:21
Huomenna yöpelataan! Metsäpalovaroituskaan ei ole voimassa, joten savuja voidaan käyttää normaalisti, eikä nuotiollekaan ole estettä. Yölle on luvattu mahdollista vähäistä sadetta, joten kannattaa varustautua vettä pitävällä vaatetuksella ja vaihtovaatteilla.