PIMS Ry Keskustelufoorumi

Yleinen keskustelu => Yleistä airsoftia => Aiheen aloitti: Antton - 06 Tammikuu, 2019, 19:13:55

Otsikko: Kysymys liittyen Maru vsr-10g
Kirjoitti: Antton - 06 Tammikuu, 2019, 19:13:55
Terve! Onko kenelläkään kokemusta kyseistä aseesta?
https://www.proairsoft.com/airsoft/jousitoimiset-aseet/tarkkuuskivaarit/marui-vsr-10-g-spec-jousitoiminen-kivaari-p-3337.html
Otsikko: Vs: Kysymys liittyen Maru vsr-10g
Kirjoitti: Roopeos - 06 Tammikuu, 2019, 19:34:20
Moikka. Maruin vehkeet tunnetaan hyvästä laadustaan oikeastaan kaikilla softiaseiden osa-alueilla, myös tässä.

Seuraavakso tulee se mutta: nuo laitoksethan on huonoja vakiona, kantama on keskikertainen tai huono, teho on huono, tulinopeus huono. Älä osta xnaipperia, jos et tiedosta, että niitä täytyy käytännössä aina virittää,jos siitä halua pelitehokkaan


Jos olet aloittelija,muista, että xnaipperit eivät sovi aloittelijoiden pyssyiksi alkuunkaan. Varsinkaan virittämättä, sillä kun isot pojat ampuvat 20 laukausta siinä ajassa, kun ammut aseellasi yhden, tilanne on suhteellisen huono. Varsinkaan kun noissa ei ole vakiona huikeaa kantamaa tai tarkkuutta, jolla voittasit sähköaseet.

Summa summarum: Maruin Vesurista olen paljon hyvää kuullut ja pyssy on eri hyvä viripohja, mutta jos ei virittely kiinnosta, niin kannattaa jättää väliin tuon ostaminen ja sijoittaa rahat kunnon sähköpyssyyn.
Esimerkkinä Cyman AK-sarjalaista olen kuullut paljon hyvää. Jos haluat puhua sähköbösistä lisää, laittele meikäläiselle yv. Tuohon hintaan saa jo vaikka ja mitä vehkeitä.

Roope Suominen

Otsikko: Vs: Kysymys liittyen Maru vsr-10g
Kirjoitti: Endar - 07 Tammikuu, 2019, 10:17:26
Roopen sanoma pätee aikalailla täysin, MUTTA:

Maruin hoppi on _erittäin_ hyvä. Maruin vesurit on vakiona todella tarkkoja ja kantama paljon parempi kuin halppispulttilukoissa. Lisäksi G-Specci(samoin kuin toki myös muut Vesurit, varsinkin kun niihin lisää vaimentimen) on _todella_ hiljainen, eikä sitä juuri kuule yli 10m päästä. Tässä päästäänkin sitten siihen, minkä takia pulttilukolla pelaaminen voi olla äärettömän hauskaa. Kukaan ei kuule sua ja jos vielä pystyy rakentamaan sellaisen ghillien, että maastoudut hyvin sekä osaat käyttää sitä niin jopa vakiolla pärjää oikein mainiosti. Virityspohjana tuollainen G-specci on mainio, lisää tehoa saat aikalailla rajattomasti(oma ampunut jousikäyttöisenä parhaimmillaan lähes 7J ja silloinkin oli jo katkaistu jousi...) ja osavalikoima on aivan mielettömän laaja.

Pulttilukolla pelaaminen on erittäin haasteellista MUTTA palkitsevaa. Kannattaa suosiolla eka pelata vaikka kesä/kaksi sähköpyssyllä ja sitten hommata sen rinnalle pulttilukko.  :)
Otsikko: Vs: Kysymys liittyen Maru vsr-10g
Kirjoitti: Antton - 09 Tammikuu, 2019, 09:04:07
Ok kiitos vastauksista.
Otsikko: Vs: Kysymys liittyen Maru vsr-10g
Kirjoitti: Antton - 09 Kesäkuu, 2019, 19:31:58
Ostin tuon aseen joka on tällä hetkellä täysin originaali. Minkä painoisia kuulia suosittelisitte tähän aseeseen?
Otsikko: Vs: Kysymys liittyen Maru vsr-10g
Kirjoitti: Endar - 09 Kesäkuu, 2019, 20:19:02
0,30g on täysin vakioon oikein hyvä. Jos kiinnostaa ton viritys niin laita viestiä tai laita tänne kysymystä, noita on tullut rakennettua jokunen(yli 50 taitaa olla jo luku).
Otsikko: Vs: Kysymys liittyen Maru vsr-10g
Kirjoitti: Antton - 10 Kesäkuu, 2019, 08:54:48
Ok kiitos pidetään mielessä.
Otsikko: Vs: Kysymys liittyen Maru vsr-10g
Kirjoitti: Roopeos - 10 Kesäkuu, 2019, 10:40:11
Ja kannattaa sitten panostaa kuulien laatuun,hyviksi todettuja kuulamerkkejä ovat nyt ainakin Tippmann,Madbull ja G&G. Suhteellisen hyviä ovat myös Mint Airsoft,Specna Arms,Valken. Itse käytän Tippmannin 0,30g biopalloja niin joulen sähköaseessa kuin 2,2j puoliautomaattitarkissa. Lisäksi Tippmanin kuulat ovat saaneet hyviä arvioita kavereilta ja oikeastaan kaikilta,jotka ovat niitä käyttäneet

Kannattaa jättää Diablot,Gunfire Rocketsit,Specna Arms Core,Kilo9,BB King sun muut huonolaatuiset kuulat kauppaan,koska huonot kuulat: lentävät huonosti,sirpaloituvat/hajoavat osumasta ja aiheuttavat vaaraa ritilä/verkkolasien käyttäjille. Ne myös jumittavat lippaisiin,eivät ota kunnolla kierrettä hopista jne jne

Nämä mun jutut ei sitten oo absoluuttisia totuuksia,mutta kokemuksia kolmen pelaamani vuoden ajalta. Ja muista ostaa biokuulia!

Toivottavasti kohdataan piakkoin softin merkeissä. T:Roope