PIMS Ry Keskustelufoorumi

Yleinen keskustelu => Pelit ja tapahtumat => Aiheen aloitti: terok74 - 23 Toukokuu, 2018, 10:48:58

Otsikko: Pelipaikan varaus yksityistilaisuuteen
Kirjoitti: terok74 - 23 Toukokuu, 2018, 10:48:58
Moro,

Jossain keskustelussa näin vastauksen, ettei pelialueella saanut mennä pelailemaan kuin vain järjestettyinä peleinä. Ajatus olisi järjestää Lempäälän pelialueella synttärijuhlat pojan (tai poikien) luokkakavereille. Olisin itse paikalla valvovana aikuisena. Riittäisikö tämä valvonnasta, vai pitäisikö joko toimikunnan jäsen houkutella paikalle pelinjohtajaksi?

Pelipaikan lisäksi olisi myös ilmeisesti tarvetta lisäaseille ja suojamaskeille. Ry:ltä ehkä voisi saada vuokrattua ne kaksi laina-asetta, mutta onko ehdotuksia mistä saisi suojamaskeja lisää ry:n maskien lisäksi? Aseita ei välttämättä tarvita kaikille, kun pelitoiveissa on mm. erilaisia siviilit - poliisit - terroristit peliskenaarioita ja tavallisessakin pelissä aseen voisi antaa "varapelaajalle" saadun osuman jälkeen tai pelailla vuorottain, mutta suojat tarvitsisi olla kaikilla, ettei osa vieraista joutuisi poistumaan alueelta pelien ajaksi. ;-)

Päivää ei ole vielä päätetty, mutta joskus kesäloman aikaan se menisi. Onko tällaisen tilaisuuden järjestäminen kuitenkin mahdollista ja millaisin vuokrahinnoin? Minä ja pojat ollaan ry:n vuosijäseniä, liitytty mukaan tänä vuonna. Porukkaa synttäreille voisi arvioida tulevan n. 10-15 vähän riippuen miten noita maskeja saadaan haalittua kasaan. Tilaisuuksia tulisi mahdollisesti olemaan kaksi, yksi kummallekin toukokuussa vuosia täyttävälle erikseen.

Terveisin Tero Kolkka.
Otsikko: Vs: Pelipaikan varaus yksityistilaisuuteen
Kirjoitti: Nran - 23 Toukokuu, 2018, 11:28:11
Monta hyvää kyssäriä, koitan kattaa kaikki.

Ilman muuta on mahdollista järkkää synttärit.

Pelialueen käyttö on ilmaista Pirkanmaasoft ry:n jäsenille ja alue on käytössä myös muina kuin pelipäivinä. Ilmoitat vain päivämäärän sekä käyttötarkoituksen jollekkin hallituslaiselle tai toimikuntalaiselle, (esim. minulle tai toiminnanjohtajalle), varaamme alueen käyttöön. Tämä koskee ainoastaan alueen käyttöä ei kaupallisiin tarkoituksiin.

Mikäi alue varataan, toimikuntalaista tai "virallista" pelinvetäjää ei tarvita, alueen varannut Pirkanmaasoft ry:n täysi-ikäinen jäsen vastaa toiminnasta ja siitä että alueella toimitaan Pirkanmaasoft ry:n sääntöjen mukaan. Noudatetaan yleistä turvallisuutta, fiksua käytöstä, ei sotketa ja ollaan sileen järkevästi. Alueella on kameravalvonta viereisten firmojen toimesta ja hallitukselle toimitetaan kuvat mikäli alueella hölmöillään.
Mikäli alueella liikutaan arkisin työaikana, ennen klo 16:00, alueella sekä eteenkin offarilla tulee noudattaa erityistä varovaisuutta ja huomioida yritykset.

Pirkanmaasoft ry:n vuokra-aseet on tarkoitettu ensisijaisesti viikonloppupeleihin, lajiin tutustumista varten. Voit toki kysyä josko vuokra onnistuu, joskaan tämä ei ole taattu.

Varusteita ja aseita vuokraa tällä hetkellä Atom Airsoft Hämeenlinnassa. Kannattaa kysyä sieltä.
Pelkkien maskien vuokraus/lainaus muualta kuin Atomista voi olla haastavaa, saattaa olla helpompaa ostaa/tilata jokunen kappale maskeja. Mikäli päädyt tilaamaan maskit, huomioi että kiinalaiset halvat maskit eivät välttämättä kestä ja ovat testaamattomina erittäin vaarallisia.
Otsikko: Vs: Pelipaikan varaus yksityistilaisuuteen
Kirjoitti: Nosferatu - 23 Toukokuu, 2018, 17:30:30
Juurikin näin, kuten puheenjohtaja selvensi. Kuitenkin pieni korjaus, eli hoidetaan kaikki pelialueen varailut toiminnanjohtajan eli tällä hetkellä meikäläisen kautta. Näin vältytään tuplabuukkauksilta, kun kaikki varaukset tehdään yhden henkilön kautta. Aikaisemmin on nimittäin päässyt käymään niin, että alueelle päätyi samaan aikaan kaksi eri porukkaa, kun varaukset oli tehty eri toimihenkilöille.

Yhdistyksen vuokra-aseiden käytölle en näin lähtökohtaisesti näkisi estettä, mutta asiasta täytyy sopia tarkemmin lähempänä ajankohtaa. Tarpeen vaatiessa voin vuokrata päälle vielä pari omaa asettakin maskeineen.