PIMS Ry Keskustelufoorumi

RY => Palaute => Aiheen aloitti: Endar - 24 Helmikuu, 2016, 11:58:00

Otsikko: Lahjoitukset yhdistykselle
Kirjoitti: Endar - 24 Helmikuu, 2016, 11:58:00
Nran:nin kanssa tuli tästä juttua viime sunnuntai-peleissä.

Eli kaikillahan meillä on vuosien(tai jopa kymmenien) saatossa kertynyt kaikenlaista sellaista tavaraa, mikä voisi olla yhdistykselle hyödyllistä ja käytännöllistä(maastopukuja, perus-AEG:ta jos hurjaksi rupeaa, maskeja jne) mutta jolle ei itse koe enää olevan käyttöä. Näitähän voisi lahjoittaa PMS:lle yhdistyksen yleiseen käyttöön esim jos joku haluaa tulla kokeilemaan lajia niin olisi vähän muutakin lyödä käteen kuin ES-tölkki ja kemianluokkalasit.

Viime peleissä oli tilanne että oli jamppa ekaa kertaa peleissä ja jotkut kemianluokkalasit kourassa-- No no no. Onneksi lainaan löytyi kunnon lasit...

Itseltäni löytyisi suoraan ainakin yksi megamix-maastopuku ~m-kokoisena, muutama maski ja yhdet kunnon suojalasit. Luoja ties mitä kaikkea muuta vielä varastoista löytyy...

Ideoita, ehdotuksia, täystyrmäyksiä?

Otsikko: Vs: Lahjoitukset yhdistykselle
Kirjoitti: Haapanen - 24 Helmikuu, 2016, 12:31:27
Heip

Oma henkilökohtanen näkemys on, että EI.

Ongelmaksi muodostuisi lähinnä tavaroiden majoittaminen ja paikalle kuskaaminen. Sillä luulempa että kukaan ei mielelään rupee peleihin raahamaan toista kierrosta vaatteita ja varusteita..

Itse suosittelen että jokainen keltä löytyy niin heittää reppuunsa ne yhdet ylimääräiset lasit joita voi lainata, mikäli joku kemialuokan laseilla paikalle ilmestyy..


Ry omistaa parit lainattavat pyssyt, jotka keväästä syksyyn ovat melkein poikkeuksetta paikalla.


Tämä tosiaan mun näkemys asiaan..
Otsikko: Vs: Lahjoitukset yhdistykselle
Kirjoitti: Nosferatu - 24 Helmikuu, 2016, 15:29:11
Kuten Haapanen jo mainitsi, yhdistyksellä on jo varsin laadukkaat lainavarusteet ensikertalaisille. Ongelmana ei siis ole kaluston puute, vaan ehkä korkeintaan sen kuskaaminen pelipaikoille. Yhdistys ei siis kaipaa oman näkemykseni mukaan lisää tavaraa omistukseensa, koska sen varastointi ja kuljetus tuottavat aina ongelmia.
Otsikko: Vs: Lahjoitukset yhdistykselle
Kirjoitti: Nran - 24 Helmikuu, 2016, 19:36:47
Senverran lievennetään että suojalaseista on kyllä pulaa, eritoten ritilämaskeista. Maastopuvut ja muu "ylimääräinen" aiheuttaa varastointipainetta, mutta Remulla oleva pieni määrä maskeja voisi olla kyllä hyvä idea. Jos Remu vaan jaksaa tätä mukanaan pitää.

Tämä auttaisi juuri näihin ikäviin huonoihin suojaimiin ja pelastaisi ko. pelaajan pelipäivän, olkoon kyseessä paha huurtuminen, huono kielletty suojain tai kotiin unohtunut varuste.
Otsikko: Vs: Lahjoitukset yhdistykselle
Kirjoitti: Endar - 24 Helmikuu, 2016, 21:26:30
Maskeja tosiaan löytyy ~3 ja ainakin yhdet lasit. Voin ne Remulle tiputtaa jossain välissä, jos niille vain tosiaan käyttöä on... En ajatellut dumpata turhaa roinaa yhdistykselle vaan nimenomaan käyttökelpoista tavaraa, joka vaan itselle on ylimääräistä/sopimatonta.