Kirjoittaja Aihe: Vuosimaksu 2024  (Luettu 2424 kertaa)

Zetsu

  • Toiminnanjohtaja
  • Administrator
  • Käyttäjä
  • *****
  • Viestejä: 18
Vuosimaksu 2024
« : 28 Helmikuu, 2023, 19:59:44 »
No niin hyvät kanssapelaajat. Yhdistyksen vuosikokous saatiin pidettyä eilen 24.2.2024 ja se tarkoittaa myös uuden kauden jäsenmaksuja.

Muistutuksena kuinka Kide.app toimii, varsinkin uusille jäsenille.
https://kide.app/memberships/3fe4eefe-9cec-46bd-ac5f-c4094abca193 <-Tästä linkistä pääsee ostamaan jäsenyyden

Kide.app:
Yhdistyksen nettisivuilla on hyvät ohjeet Kide.appin käyttöön, mutta lyhykäisyydessään:

Vuosijäsenyys:
Kun klikkaat yllä olevasta linkistä aukeaa yhdistyksen jäsenportaali. Valitse jäsenyysvaihtoehdoista "Vuosijäsenyys". Painamalla ostoskärryn kuvaketta aukeaa jäsenkaavake. Tietojen täyttämisen jälkeen valitaan "siirry tilaamiseen", jolloin aukeaa maksuportaali. Maksaa voit Visa ja Mastecard korteilla, Pivolla, Mobilepaylla ja yleisimmillä pankkitunnuksilla.
Kun olet maksanut, niin saat Kide.appin lompakkoon sähköisen jäsenkortin. Tämä sähköinen jäsenkortti käy osoittamaan jäsenyyden peleissä, mutta käytäthän sähköistä jäsenkorttia vain siihen asti kunnes saat fyysisen kortin, niin pelinvetäjän homma helpottuu.

Kertamaksu:
Myöskin mahdolliset kertamaksut hoidetaan Kide.appin kautta, silloin vain valitaan aikaisemmasta esimerkistä poiketen kertamaksu. Tällöinkin joutuu täyttämään jäsenkaavakkeen, jotta voidaan todentaa kenelle se maksu menee. Myöskin perinteinen käteismaksu on kuitenkin käytössä, joka maksetaan päivän pelinvetäjälle. Huom! Kertamaksu on voimassa osto hetkestä voimassa vuorokauden loppuun, joten sen joutuu ostamaan samana päivänä kuin on pelit.

Kannatusjäsenyys:
Kyseisellä jäsenyydellä osoitat haluavasi kannattaa meidän yhdistyksen toimintaa ja saat sen hinnalla sekä jäsenyyden, että tukimerkin. Muuta eriäväisyyttä sillä ei ole normijäsenyyteen verrattaessa, kyseisellä jäsenyydellä ei saa erioikeuksia toimia kuten haluaa, eikä myöskään riitatilanteissa kannatusjäsenyys anna mitään erityistä painoarvoa verrattuna normijäsenyyteen.

Tänä vuonna jatketaan perinteisellä tavalla eli jos sinulla on jo uusi kortti, niin saat sen taakse vuositarran joka merkitsee vuosijäsenyyttäsi. Jos et ole korttia saanut tai olet uusi jäsen, saat uuden muovisen kortin tarran lisäksi. Tarroja ja kortteja voi tulla kyselemään ja yleensä huutelen niitä pelipäivän aluksi briiffin loppuun.

Mitä maksaa:
Vuosimaksu on tänä vuonna 50€+Kiden käsittelymaksu.
Kertamaksu on tänä vuonna 5€+Kiden käsittelymaksu.
Vapaavalintainen kannatusjäsenmaksu 80€ + Kiden käsittelymaksu

Vuoden 2023 jäsenyys on voimassa vielä maaliskuun loppuun asti
« Viimeksi muokattu: 24 Helmikuu, 2024, 17:31:09 kirjoittanut Haapanen »