Kirjoittaja Aihe: Tukimerkit 2022  (Luettu 2821 kertaa)

Nosferatu

  • Toimikunta
  • Käyttäjä
  • *
  • Viestejä: 655
Tukimerkit 2022
« : 09 Toukokuu, 2022, 17:18:07 »
Yhdistyksen tukimerkit 2022 ovat nyt saatavilla!Ostamalla tukimerkin itsellesi tuet yhdistyksen toimintaa. Merkki on mukaelma yhdistyksen tavallisesta velcromerkistä, mutta tukimerkissä väreinä ovat arvokkaan vihreä sekä hopea. Merkin hinta on 20 euroa, ja myynnistä saatu tuotto käytetään yhdistyksen toiminnan kehittämiseen sekä Lempäälän Jättömaan pelialueen rakentamiseen. Merkkejä on saatavilla peleissä yhdistyksen toimihenkilöiltä. Merkin voi maksaa Kide.appin kautta tai käteisellä paikan päällä. Tue siis yhdistystä, saat hihaasi poikkeuksellisen hienon ja edustavan merkin!

Nosferatu

  • Toimikunta
  • Käyttäjä
  • *
  • Viestejä: 655
Vs: Tukimerkit 2022
« Vastaus #1 : 10 Toukokuu, 2022, 15:50:21 »
Tukimerkin lisäksi yhdistys on teettänyt aivan uudenlaisia joukkuemerkkejä!

Joukkuemerkit ilmaisevat hihanauhan tavoin pelaajan osapuolta. Joukkuemerkki ei korvaa hihanauhaa, eli hihanauhan käyttö on pakollista joukkuemerkin kanssakin. Voit kuitenkin joukkuemerkillä parantaa omaa tunnistettavuutta esimerkiksi kiinnittämällä merkin vaatteisiin tai varusteihisi. Joukkuemerkit ovat velcropohjaisia, eli ne kiinnittyvät mihin tahansa pehmeään velcropohjaan.


Joukkuemerkin voi kiinnittää esimerkiksi hihanauhattoman kätesi hihaan. Näin parannat huomattavasti tunnistettavuuttasi myös siihen suuntaan, johon hihanauhasi ei välttämättä näy.


Joukkuemerkin koko on suunniteltu niin, että se sopii erinomaisesti myös suoraan varsinaiseen hihanauhaan. Näin saat tavallisesta hihanauhastasi huomattavasti komeamman!

Huom! Koska joukkuemerkit kuvaavat osapuoltasi, on tärkeää, että pidät näkyvillä vain oman osapuolesi merkkiä pelatessasi. Vaihtaessasi joukkuetta muistathan poistaa vanhan joukkuemerkin näkyviltä ja/tai vaihtaa sen uuden osapuolesi merkkiin. Joukkuemerkkien määrää ei ole rajoitettu.

Tukimerkin tavoin ostamalla joukkuemerkkiparin tuet suoraan yhdistyksen toimintaa ja erityisesti Lempäälän Jättömaan pelialueen kehittämistä. Hinta joukkuemerkkiparille on 10 euroa, eli maksulla saat punaisen ja keltaisen merkin. Merkkejä on saatavilla peleissä yhdistyksen toimihenkilöiltä. Maksaa voi suoraan Kide.appin kautta tai käteisellä pelipaikalla.

Yhdistyksellä on myös jonkin verran velcrottomia (eli ommeltavia) joukkuemerkkejä. Tällaiset ovat oivia esimerkiksi opiskelijahaalareihin. Mikäli olet näistä kiinnostunut, niin kysy pelipaikalla näitä toimihenkilöiltä.
« Viimeksi muokattu: 10 Toukokuu, 2022, 15:53:25 kirjoittanut Nosferatu »