Kirjoittaja Aihe: Nokian Metsäpelialue - Nokia  (Luettu 17601 kertaa)

k4meli

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 376
 • Pinkiponkii
Nokian Metsäpelialue - Nokia
« : 20 Toukokuu, 2012, 16:17:12 »
PELIALUE POISTUNUT KÄYTÖSTÄ 2016

Nokian metsäpelialue
Alueen osoite: Ei kiinteää osoitetta, koordinaatit: 61.510997N, 23.519088E
Ajo-ohje: Tampereelta tultaessa Porintieltä käännytään Koukkujärven tielle, jolta käännytään Testiradantielle (Tässä risteyksessä betoniasema). Testiradantien lopussa on ajoharjoitusrata (jää oikealle) aja tämän ohi suoraan huonolle/pienelle tielle. Kohta pitäisi näkyä oikealla crossimopoilurata ja vielä hetkon ajelemalla varmaankin näkyy jo maastopukuista kansaa.
Julkisilla: Ei pääsyä julkisilla.
Tehorajat: Metsäpeli-tehorajat, sarjatuliaseilla 1,6J.
Erityistä: Ei kranaattisääntöä, ellei toisin mainita.
Linkki sääntöihin: http://pirkanmaasoft.info/forum/index.php/topic,7.0.html
Linkki pelikalenteriin: http://pirkanmaasoft.info/forum/index.php/topic,499.0.html
Alueen koko arvioituna: 270m x 160m
Alueen tyyppi: Erittäin vaihtelevaa sekä monipuolista metsämaastoa, isoja kiviä sekä kallioita, ei rakennuksia tai linnoituksia. Korkeuseroja, pudotuksia. Alueen keskellä suo jota on syytä varoa (johon uppoaa). Ihanteellinen Airsoft-alue.
Offgame-alue: Parkkipaikka tien sivussa, motocross-radan kohdalla.
Muuta: Alueen koosta ja tyypistä johtuen huutojen toistaminen tärkeää. Off-game alue ja parkkipaikka heti pelialueen lähellä, kuulavaara. Tie alueelle on joistain kohti huonokuntoinen, keväällä erittäin huonokuntoinen. Alue on Mansen Maasturi Clubin off road alue. Alue on käytössämme ainoastaan viikonloppuisin pelien aikaan.

Google Maps:
https://goo.gl/maps/Ku3DL
Kartta:

Kuvia alueelta:


« Viimeksi muokattu: 05 Syyskuu, 2016, 14:37:25 kirjoittanut Nosferatu »

Riihis

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 42
Vs: Nokian pelialue
« Vastaus #1 : 21 Toukokuu, 2012, 19:33:15 »
Tässä ketjussa voi avautua ja purkaa pahaa oloaan koskien Nokian pelialuetta!

Mahdolliset harhakuulat offarille/autoihin, mut ainahan voi parkkeerata kauemmaksi :)

Peli käy/ohi/seis huutojen hukkuminen metikköön, kaikkien pelaajien pitää toistaa ja reippaasti!

Hopinsäätöpaikka?

Ja kehuja:

Tykkäsin pelialueesta, sijainti erinomainen länsi-tamperelaiselle, tulen varmasti toistekkin!

Kiitos pelialueen "työryhmälle"!

T: Riihis + ensikertalainen .
"Se on AK, sen kuuluukin heilua"

Kenia

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 46
Vs: Nokian pelialue
« Vastaus #2 : 24 Toukokuu, 2012, 09:02:15 »
metsäpelialueeksi paikka oli kyllä mainio. Vaikka paikka kohtuullisen lähellä onkin, sinne pääsee harmillisen huonosti ilman omaa autoa, toisin kuin deconille. Mutta ei voi valittaa, parempi näin kuin ilman.

Millaiset mahdollisuudet on kehittää paikkaa eteenpäin? Muutamia lautabunkkereita yms?

k4meli

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 376
 • Pinkiponkii
Vs: Nokian pelialue
« Vastaus #3 : 24 Toukokuu, 2012, 11:08:07 »

Millaiset mahdollisuudet on kehittää paikkaa eteenpäin? Muutamia lautabunkkereita yms?

Viime keskustelun mukaan erittäin huonot mahdollisuudet! Olemme alueella MMC:n (Mansen Maasturi Club tjsp.) "alivuokralaisena" joka on vuokrannut alueen Nokialta. MMC:llä ei ole alueelle sopimusta kaiketi kuin 3-5 vuodeksi enään jonka jälkeen heidän mukaan tuskin sopimusta saadaan enään uusittua koska alue on tarkoitettu teollisuudelle tjsp. eli alue ei tule olemaan mikään kovin pitkäaikainen missään tapauksessa. Suomeksi, sinne ei aleta minkäänlaisia resursseja käyttämään.

Eniveis, Uhku on ollut hoitamassa tätä asiaa MMC:n kanssa (ISO KIITOS HÄLLE!) joten hän on oikee henkilö kertoon asiasta enemmän sikäli mikäli kerroin väärää tietoa
« Viimeksi muokattu: 24 Toukokuu, 2012, 11:09:59 kirjoittanut k4meli »

uhku

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 511
 • stitchbitch
Vs: Nokian pelialue
« Vastaus #4 : 24 Toukokuu, 2012, 11:20:53 »
Juu ihan oikein meni. Dude, jonka kanssa puhuin, ilmaisi asian niin, että perjaatteessa voi jotain suojia rakentaa, kunhan ne saa mukaansa kun vuokraus loppuu. Itse olen kuitenkin sitä mieltä, ettei sinne kannata lautoja tai vastaavaa lähetä kuskaamaan, mutta jotain kevyttä linnoitustyötä on perjaatteessa mahdollista lapion kanssa tehdä. Tuollaisenaankin pelialue on mielestäni aika jeppis korkeuserojen ja isojen kivien vuoksi. Pidetään ennemmin deconi deconina ja pidetään suuremmat rakentelut siellä.

Lisäksi tästä ei jäsenistö varmaankaan ollut vielä tietoinen, mutta käytettävissä oleva alue on noin kolme kertaa sen suuruinen, millä nyt pelattiin. Kokonaisuudessaan alue jatkuu (samojen selkeiden teiden ja kaatopaikan aidan rajaamana) sen maasturitien (joka nyt oli offarin lähellä pelialueen poikittaisena rajana) yli aina sinne kierrätyslaitokselle saakka, mistä tuo viimeisin tieosuus alkoi ja missä viimeinen ajo-opaste oli harmaassa tötsässä. Alueesta sovittiin niin, että voidaan käyttää siitä mitä osaa hyvänsä ja näin varmasti tullaan myös tekemään. Alueen toinenpää on hieman enemmän metsäistä, mutta käytetään sitäkin joskus.

cawener

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 19
Vs: Nokian pelialue
« Vastaus #5 : 24 Toukokuu, 2012, 12:44:57 »
siellä ajoalueen reunoillahan on vähän renkaita isoja ja pienempiä mitkä on ollut MMC:n triali kisojen esteinä/ratamerkkeinä. iso osa renkaista on vaan mallia pyöräkuormaaja, eli isoja ja painavia. näistä voisi varmaan kysästä saako käyttää? ja joidenkin pelien alkuun niitä vähän roudata jne.
Mutta oikein mukava alue, kivaa vaihtelua pekonille. Ja aluetta tosiaan on ihan kivasti siinä.

edit: ja plussana vielä että on kaupungista vähän helpompi reissata
edit2: imho tuolla nokialla toimi tuo deconi raja ihan hyvin, kun ei kuitenkaan leveyttä ole järkyttävästi niin pitää nähdä vähän vaivaa että saa kuulan sinne asti, myös helpottaa yksi aseisten elämää.
« Viimeksi muokattu: 25 Toukokuu, 2012, 11:19:11 kirjoittanut cawener »

uhku

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 511
 • stitchbitch
Vs: Nokian pelialue
« Vastaus #6 : 11 Heinäkuu, 2013, 00:51:28 »Tässä ajo-ohje: Tampereelta tultaessa Porintieltä käännytään siis Koukkujärven tielle, jolta käännytään Testiradantielle (tämänkin pitäisi vielä löytyä navigaattoreilla) Testiradantien lopussa käänny vasemmalle Louhostielle. Lähes heti käännyt oikealle isomman parkkialueen lävitse (viimeksi ainakin tässä oli jotakin kontteja seisoskelemassa). Seuraa parkkialueen reunasta alkavaa tietä ja kohta pitäisi näkyä crossimopoilurata ja tätä tietä vielä hetkon ajelemalla varmaankin näkyy jo maastopukuista kansaa.

reflex

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 81
 • youtube.com/v/9gYvW0nwkwM
Vs: Nokian pelialue
« Vastaus #7 : 09 Marraskuu, 2013, 18:22:31 »
Metsäpelialueeksi tämä oli hyvä löytö, hajukin oli ihan siedettävissä rajoissa. Täällä voitaisiin järjestää kesällä Pirkanmaasoftin jäsenille pienimuotoinen skenaariopeli vaikka Afganistanin sota (2001-2014)-aiheinen.

Paikalle pääsee polkupyörällä Ylöjärveltä helposti kun ensin ylittää moottoritien.

Metsäpelialue tuo positiivisella tavalla mieleen airsoft-pelaamisen sellaisena kuin se oli 2000-luvun alussa; Silloin ei laskettu Semi-ROFia eikä sähköaseen liipasinviivettä ja se osapuoli ei hävinnyt jolta loppui käsikranaatit ensin koska käsikranaatit roikkuivat liiveissä vain koristeena. Tiukassa paikassa tuettiin ase puun kantoa vasten ja annettiin palaa sokkona ja kaikilla oli hauskaa.

Onko meillä lupa käyttää pelialueen toisella laidalla olevaa grillauspaikkaa? Grillatun ruuan suurena ystävänä se olisi hyvä juttu enkä varmaan ole ainoa joka näin ajattelee.
« Viimeksi muokattu: 09 Marraskuu, 2013, 20:07:22 kirjoittanut reflex »
sofmag.com/ten-years-to-the-day
en.wikipedia.org/wiki/Black_Hawk_Down_%28film%29
en.wikipedia.org/wiki/American_Sniper
en.wikipedia.org/wiki/Zero_Dark_Thirty
en.wikipedia.org/wiki/Act_of_Valor
en.wikipedia.org/wiki/Forces_sp%C3%A9ciales
en.wikipedia.org/wiki/Elite_Squad

uhku

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 511
 • stitchbitch
Vs: Nokian pelialue
« Vastaus #8 : 09 Marraskuu, 2013, 19:37:32 »
Skenaariopeli kyseisellä alueella ei ole ollenkaan mahdoton ajatus. Skenaarioiden järjestämisessä vaan on oma hommansa ja voimavarat on suunnattu ennemminkin toimivien sunnuntaipelien pyörittämiseen ja alueiden ylläpitoon.

Grillauspaikkaa saa käyttää, mutta tarvitsee tuoda omat puut alueelle.

k4meli

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 376
 • Pinkiponkii
Vs: Nokian pelialue
« Vastaus #9 : 08 Helmikuu, 2014, 14:46:22 »
Minua välillä oikeen huvittaa tämä joka vuotinen keskustelu ja kysely talviaikaan pelaamisesta jossain muualla kuin Deconilla. Allekirjoittaneelle on yhdentekevää missä pelataan, kaapista kun löytyy varusteet sellaiseen maailmanlopun säähän että paukkupakkaset on huolista pienimmät. Joka tapauksessa, minä kun olen se henkilö joka mielivaltaisesti lätkin noita pelipäiviä kalenteriin, teen sen ENEMMISTÖN mielipidettä ajatellen. Jos talvella pelaamassa käy 30 henkeä ja 20 haluaa pelata Deconilla, meinaa se 10 pahoitettua mieltä mutta Deconilla pelataan ja minä voin elää omatuntoni kanssa.

Huhtikuun lopulla pelataan viimeistään Nokialla. Pari kuukautta, no big deal.

Jatkossa nämä "Miksi talvella ei pelata siellä tai täällä" -kysymykset tulevat minulle tai jollekkin hallituksen henkilölle YV:llä, mutta niitä on turha spämmätä kuukausittain foorumille.

isto

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 263
 • Hatulle on aina käyttöä
Vs: Nokian pelialue
« Vastaus #10 : 09 Helmikuu, 2014, 07:39:58 »
ok,

on se kivaa kun on hauskaa, ehkä vähän turhaan kuitenkin vedit herne-maissi-paprikat nenään.
enemmistön halu on ihan hyvä tapa päättää, kunhan kysyin.

isto

Mörkö

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 17
Vs: Nokian pelialue
« Vastaus #11 : 09 Helmikuu, 2014, 14:45:12 »
Heipparallaa ja raippatirai,

Tässä aamukahveita ryystäessäni on aina kiva lukea, mitä foorumilla tapahtuu. Hieman on aamurähmää silmäkulmassa, kelit on kivat, telkkarista tulee eilistä vapari-iltaa nauhalta, päästin pienen pierun ihan vain itselleni ja mitähän muuta tähän vielä lisäisin spämmätäkseni tätäkin topicia tyhjillä ajatuksilla? Yövuoron jäljiltä ajatus ei vielä juokse kovin nopeasti (ei nyt kai muutenkaan ;)), mutta silti huomasin naureskelevani ajatukselle, jossa K4meli imuttaisi puolijäisestä pakastepussista herne-maissi-paprikaa nenäänsä...."Mun pää jäätyy!!!!!"

Mustanaamiolla on oivia mietelauseita, "vanhoja viidakon sanontoja", niin pitäisi olla K4melillekin, esim. "Silloin kun K4meli puhuu, silloin kuunnellaan", "K4meli on hyvä hyville ja paha pahoille", "Kun K4meli kysyy, silloin vastataan". Aika helppo kuvitella itsensä K4melin vetämään pelipäivään; särmää ja johdonmukaista pelirakennetta ja pelin johtamista, ei turhia höpöttelyjä ja lorvimista. Kuvainnollisesti sanottuna, "lippaat täyteen ja kuulaa naamaan". Leipää ja sirkushuvia koko rahan edestä! (Tällä ei todellakaan ole tarkoitus halveerata muita pelinvetäjiä, aina on ollut kivaa PMS:n peleissä. Jotenkin vain verkkokalvoilleni on syöpynyt ajatus em. henkilän vetämistä peleistä.)

Onko tässä kirjoituksessani mitään oikeaa sisältöä tai korkeampaa tarkoitusta, tuskinpa. Onko sillä väliä? No ei kai, ainahan foorumille on kiva spämmäillä ajattelematta sen enempiä, eikös vaan?.....Loppukaneetiksi,  mitä "herne-maissi-paprikan nenään vetämiseen" tulee, tuossa aikaisemmin taisi kyllä tulla klassinen "pata kattilaa soimaa"- henkinen efekti, jos tiedätte mitä tarkoitan ;)

Jarno aka Mörkö


Tobyz

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 41
 • Airsoftia satoi tai paistoi!
Vs: Nokian pelialue
« Vastaus #12 : 08 Kesäkuu, 2014, 18:02:53 »
Onko pelipaikka siis testiradantien varrella?

Jesme001

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 17
 • Ase ei tee pelaajaa.
Vs: Nokian Metsäpelialue - Nokia
« Vastaus #13 : 26 Kesäkuu, 2015, 15:16:59 »
En oo vähää aikaa käyny pelailemassa Nokialla, niin oliko siellä biokuula pakko?

Nran

 • Toimikunta
 • Käyttäjä
 • *
 • Viestejä: 780
 • Ei se satu.
Vs: Nokian Metsäpelialue - Nokia
« Vastaus #14 : 26 Kesäkuu, 2015, 15:43:59 »
Ei ole pakkoa joten kaikki kuulat käyvät.

Mutta, Pirkanmaasoft ry suosittelee käyttämään ainoastaan biokuulia missä ikinä pelaammekin. Hallitus, toimikunta, valtaosa veteraaniharastajista sekä harrastajista on siirtynyt tai on siirtymässä pikkuhiljaa biokuuliin.